Zagłębie 1-0 Ruch :(

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Gość

#196 Post autor: Gość » 11 paź 2004, o 23:28

Jura pisze: Na forum obowiazuje tylko jedna opcja, do której ani Ty ani ja nie nalezymy.
Nie ma zodnej "opcji", kozdy pisze co chce a ze jest grupa ktero dyskutje... no coz to je forum czyli dyskusjo trwo, roz wtos mo racja, roz jej nie mo... nikog na sila nie przekonosz
Jura pisze: Myslalem o zrobieniu malej prowokacji i wklejeniu sobie avatarka z Honeckerem
prowokacjo? :?
Jura pisze: znaczna czesc naszych kibiców bedzie omijala to forum szerokim lukiem. Bo ono w tej chwili zamiast laczyc to dzieli.
Som nos dzielisz w swoim poscie, czamu nie powiesz byc sie kim chcesz a jo sie tyz byda kim chca, tak to kiedys bylo na Slonsku
Jura pisze: Moglbym dyskutowac na argumenty, ale na równych prawach.
ino nie godej ze wtos Ci tukej bydzie chciol gymba zwrzic :?
Jura pisze: A tutaj zawsze na koncu pada sakramentalne: jak ci sie nie podoba to won.
Nie zawsze, nie lubia jak wtos uogolnio...
Jura pisze: Dlatego tez, jako czlowiek starszy od wiekszosci, cierpliwie poczekam. Za rok, moze dwa, minie moda na swastyki, hitlera i co tam jeszcze. Pietnascie lat temu, byla moda na skinów narodowców wsród naszych kibiców
Moda jak moda... kozdy mo prawo do swojego zdanio i wyboru swoich idealow... roz lepszych roz gorszych (styknie zoboczyc sie modne koszulki z CHE)

Jura pisze: teraz nikt o tym juz nie pamieta.
zas uogolniosz, som takie co pamietajom, powiem wiencyj som takie co to milo wspominajom :wink:
Jura pisze: A tutaj niestety im bardziej przekraczasz granice czyjejs osobistej wolnosci, tym wiekszy poklask uzyskujesz.
zas uogolniosz... tukej som rozni ludzie, Ciebie cosik bulwersuje innych co innego, nie mozesz godac w tyn sposob, bo obrazoch tych ludzi starszych kere tyz piszom na tym forum a watpia ze od nich poklask bydzie
Jura pisze: Do niektórych rzeczy trzeba dorosnac, a mlodziez obecnie bardzo pózno dojrzewa emocjonalnie.
Widzisz i tukej starosz sie pokazac swoja wyzszosc ze inni muszom dorosnac... a moze to bydzie odczytane jako prowokacjo abo obraza do innych... ino po co to ?
Jura pisze:Smutno pozdRawiam.
A jo cie pozdrawiom z nadziejom i radosciom (nie ze smutkiem) ze w RUCH'u bydzie coroz lepij... :wink:

KK
Kontakt:

#197 Post autor: KK » 11 paź 2004, o 23:31

Tylko to nie jest problem dwoch osob, tylko szerszy sprawa :?

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#198 Post autor: Patton » 11 paź 2004, o 23:56

Dla niektorych "Niebieskich" :

"Gorsze od natarcia wroga jest wsparcie swoich."

Dziekuje, dobranoc...

P.S. Nienawidzicie mnie - jestem z tego dumny.. :wink:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#199 Post autor: 19r20 » 12 paź 2004, o 09:15

wracając do tego meczu i kibiców
niestety jak ktoś tam nie był to trudno mu zrozumieć dlaczego były takie a nie inne odzywki
ja też krzyczałem Polska bez Śląska (skandowane także przez sosnowioków) oraz inne "faszystowskie" hasła!
dlaczego? czy ja mam takie poglądy? ZDECYDOWANIE NIE!!!
to była odpowiedź na to co robili ci polacy... (jak napisali NIE ślązacy a Prawdziwi Polacy)
co można odpowiedzieć na przerobienie Obeschlesien na Oberscheisse?
dla mało spostrzegawczego mała różnica ale dla mnie nie!!

myśle że na tym forum nie panuje tylko 1 opcja naprawde!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

BLUEMAN

#200 Post autor: BLUEMAN » 12 paź 2004, o 11:33

Patton pisze:
"Gorsze od natarcia wroga jest wsparcie swoich."

Akurat w przypadku tego co na Ruchu sie dzieje od jakiś dwóch lat, nie jest to stwierdzenie pozbawione sensu...

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#201 Post autor: osik » 12 paź 2004, o 12:21

Na dospel łażom w wiekrzości skejty ... jes w hu* wszarzy (u nos praktycznie zero) :!: Myśla że takie gówno sie u nos niy zrobi jak na dospelach:?
tyz mom tako nadzieja :twisted:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#202 Post autor: gerhat » 12 paź 2004, o 12:38

osik pisze:
Na dospel łażom w wiekrzości skejty ... jes w hu* wszarzy (u nos praktycznie zero) :!: Myśla że takie gówno sie u nos niy zrobi jak na dospelach:?
tyz mom tako nadzieja :twisted:
skejt, dresiarz, blokers - nie ma różnicy, kazdy z nich może byc gównym i nie musi byc gównym. Podział na gówno i niegówno nie idzie w parze z przynaleznościa klubową. Gówno owinięte w niebieski szalik tak samo śmierdzi jak gówno w czewrównym szaliku.
To to samo jak podział na niemców i polaków, komuchów i nie komuchów, panków i metali, skinów i anarchów itp.

Wszyscy są niebiescy i to jest najważniejsze, a jedyna grupa od jakiej powinniśmy sie odciąć to pedały.
No chyba że ktoś ich lubi to niech agituje za pedałami.

Nikiszowiec
Kontakt:

#203 Post autor: Nikiszowiec » 12 paź 2004, o 13:24

gerhat pisze:skejt, dresiarz, blokers - nie ma różnicy, kazdy z nich może byc gównym i nie musi byc gównym. Podział na gówno i niegówno nie idzie w parze z przynaleznościa klubową. Gówno owinięte w niebieski szalik tak samo śmierdzi jak gówno w czewrównym szaliku.
To to samo jak podział na niemców i polaków, komuchów i nie komuchów, panków i metali, skinów i anarchów itp.
Stary co ty dupisz :? :?: Skejcik z galotami ponizej jaj jes dla mnie gównem tak samo jak jakiś zapyziały fszarz... zachciało im sie zabawy w Jezusa :!: Dugie wosy powinna mieć ino baba i jedyn chop ... Jezus (chociaż na jeżyka było by mu lepij 8) ) Jo nie jes skin ani dres... ale nie cieprpia wszarzy , skejtów, pedałów, rumunów i cy9anów :!: I mom nadziejo ze na Ruchu sie to nie poajawi w porównaniu do dospeli :!:
[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#204 Post autor: spyru » 12 paź 2004, o 13:32

Nikiszowiec ja mam długie włosy i jeżeli z tego powodu jestem przez Ciebie znienawidzony, to już Twoja sprawa. Łączy nas Ruch i tak powinno zostać.
Mimo wszystko pozdrawiam
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Marcin Niebieski

#205 Post autor: Marcin Niebieski » 12 paź 2004, o 13:35

....ale nie cieprpia wszarzy , skejtów, pedałów, rumunów i cy9anów
.... zapomnioles jeszcze o masonach, zydach i cyklistach!!!!!! Szczegolnie cyklisci sa bardzo niebezpieczni dla normalengo funkcjonowania ruchu kibicowskiego druzyny KS RUCH CHORZOW

pozdRo Gerhat

AndRe
Kontakt:

#206 Post autor: AndRe » 12 paź 2004, o 13:40

pi***olisz Nikiszowiec az sie rzygac chce.

Ciekawe czy jak przyjdzie lysy hebrajczyk na mecz Ruchu prosto z Hajfy z gwiazda Dawida na czole i rodowity Slonzok z dlugimi wlosami kogo nie wpuscisz na Cicha :lol:

Ja to mam w du*** kto kolo mnie siedzi. Kibic Ruchu to kibic Ruchu.

Chyba ze jak wspomnial Gerhat pedal lub jak wspomnialem ja ma w dowodzie miejsce urodzenia Hajfa badz czyta od prawej do lewej :twisted:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Nikiszowiec
Kontakt:

#207 Post autor: Nikiszowiec » 12 paź 2004, o 13:43

...właśnie ...ŻYDZI :!: :!: Marcin dzieki za przipomnienie :!:

Nikiszowiec
Kontakt:

#208 Post autor: Nikiszowiec » 12 paź 2004, o 13:46

AndRe pisze:pi***olisz Nikiszowiec az sie rzygac chce.

Ciekawe czy jak przyjdzie lysy hebrajczyk na mecz Ruchu prosto z Hajfy z gwiazda Dawida na czole i rodowity Slonzok z dlugimi wlosami kogo nie wpuscisz na Cicha :lol:
Podstawić ci kibel :?: :!: Kaj jo napisoł że nie wpuszcza :?: Ino godom ze mom nadziejo ze nie zrobi sie na Ruchu taki syf jak na bukowyj :!: Pozatym to som moje poglondy i akurat tych co wymieniłech NIE NAWIDZA :twisted: :twisted: :twisted: [/b]

P.S. Zobocz sie Andre na twój podpis pod kozdym postym ..."smierc chinczykom :D " ... jak przidzie chińczyk w niebieskim szalu na cicho to go nie wpuscisz :?: mało tygo.. zabijesz go :?: :!:
Ostatnio zmieniony 12 paź 2004, o 13:52 przez Nikiszowiec, łącznie zmieniany 1 raz.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#209 Post autor: gerhat » 12 paź 2004, o 13:51

nikiszowiec ty dalej nie kumasz
dla ciebie jedno jest nie do przyjecia a dla kogo innego z Ruchu zupełenie coś innego i z takich ciulstw jak rozmiar, kolor czy lampasy w spodniach nie dzielmy kibiców,
źle się to czyto, a jak te podziały będą wyolbrzymiane to z czasem ktoś wyskoczy że nie chce widzieć gówna z nikisza, czego zarówno ja jak i Ty oraz wielu nie chciałoby czytać, a jak już tak nie możesz się powsytrzymać to oto kilka tematów wg. których też mogłyś kibiców posegr(as)egowac i nastawiać przeciw sobie :
- noszący sandały na mokasyny
- noszący zegarki elektroniczne i na wskazówki
- pijący kakao na pijacych herbate na śniadanie
- degustatorzy win czerwonych na degustatorów win białych
- monitory 17calowe na 15 calowe
- sektor 10 na sektor 1
- pracujacych na bezrobotnych
- leworęcznych na tych bez reki
itp.

Mysla że to by juz wystarczyło, żeby każdy kibic Ruchu był przeciwko drugiemu kibicowi Ruchu, a zamiast meczy bedizemy się naparzać przeciw sobie.

Marcin Niebieski

#210 Post autor: Marcin Niebieski » 12 paź 2004, o 13:52

... jak przidzie chińczyk w niebieskim szalu na cicho to go nie wpuscisz
Jak w niebieskim przyjdzie to absolutnie :D :lol:

Zablokowany