Ruch Chorzów - Miedź Legnica / 10.04 Godz 20:45
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Miedź Legnica / 10.04 Godz 20:45
Przeca ktoś musi przekazać tym nowym paralitykom niebieskie DNA 

-
- Kontakt:
Im nie należy śpiewać, "ku*wa mać Chorzów grać" ponieważ Ruch to My, tylko " wasze matki..." bo albo opierdalają mecze u buka albo grają na zwolnienie trenera czyli na jedno wychodzi. Oficjalnie są najgorsza drużyna jaka pamiętam na Ruchu, mieliśmy może wynikowo słabsze ale był zawsze tego jakiś powód albo długi, albo słabi piłkarze bo na innych nie było na stać ale zawsze człowiek jakoś się z nimi identyfikował i nawet był w stanie przyjąć 3 spadki z rzędu bo wiedział o co chodzi ale dla tych kopaczy mam już tylko pogardę i najchętniej życzyłbym im wszystkim połamania nóg żeby ich więcej nie oglądać w Naszym Ruchu! Co wy ku*rwa robicie?
-
(nie) Przyjdzie Fornalik i zrobi tiki take, Barcelone a Sadlok z Szymańskim będą powołani do reprezentacji hehehehe... 

-
Kadra musi by przewietrzono :Sadlok.Starzynski,Konczkowski,Moneta,Adkonis,Szwoch,Borowski,Turk,Ventura,Szczepan,Nowotny .Czujecie to , my momy 11 pseudo grajkow lub dziadkow co lotac niy umiom, jak tyn klub mo funkcjonowac jak my tela szrotu w skladzie momy.Co do trynera to po dzisiejszym szpilu doszol zech do wniosku ze sie chop totalnie potraciol ,bo jak idzie nazwac wystawiynie Monety, Adkonisa i Borowskiego w wyjsciowym skladzie, dyc to jest sportowy samobuj i naprowdy po ogloszyniu skladu wiedziolech jak sie to skonczy ,typowolech na 0-3 i ino przy wielkim szczynsciu sie tak niy skonczolo.Tak wiec tryner tyz do wy..nia.
-
- Kontakt:
Przypomne wypowiedz Fosy na temat Adkonisa
Konferencja dalej ten sam schemat. Plus taki, że powiedzial, ze każdy widział jak to wyglądało i nie ma co komentować.
Ale stwierdził, że nic nie trwa wiecznie, wiec w końcu uda nam się ten kryzys przezwyciężyć i ma nadzieję, że w niedziele w końcu będą 3 punkty. Aaa i na początku bali się pilki

Wzmocniliśmy nasz środek pola. Jakub zaostrzy rywalizację w zespole nie tylko z racji statusu młodzieżowca, ale piłkarskich umiejętności. Zyska na tym drużyna oraz trener, który ma teraz duży komfort przy wyborze młodzieżowca. Jakub to czołowy piłkarz swojego rocznika w Polsce. Mimo bardzo młodego wieku ma już doświadczenie nawet z europejskich pucharów. Jesteśmy przekonani, że zgrupowanie w Turcji ułatwi mu wejście do zespołu – mówi Tomasz Foszmańczyk, dyrektor sportowy Niebieskich.
Konferencja dalej ten sam schemat. Plus taki, że powiedzial, ze każdy widział jak to wyglądało i nie ma co komentować.
Ale stwierdził, że nic nie trwa wiecznie, wiec w końcu uda nam się ten kryzys przezwyciężyć i ma nadzieję, że w niedziele w końcu będą 3 punkty. Aaa i na początku bali się pilki

Ostatnio zmieniony 10 kwie 2025, o 23:43 przez Bialy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Podsumowując.
1. Skład od wróżki (kolejny szpil)
2. Taktyka abo jej brak (lagi i wciepy)
3. Szybkościowo dramat
4. Połowa składu do wyjebania plus trzeba podziękować Dawidowi. Nie ma na co czekać.
5. Adkonis Bóg futbolu razem z jego kontraktem na minuty raus nazot do cwelki.
1. Skład od wróżki (kolejny szpil)
2. Taktyka abo jej brak (lagi i wciepy)
3. Szybkościowo dramat
4. Połowa składu do wyjebania plus trzeba podziękować Dawidowi. Nie ma na co czekać.
5. Adkonis Bóg futbolu razem z jego kontraktem na minuty raus nazot do cwelki.
-
Sklad na Niydziela Tor--Szymanski-Obrona-Sadlok,Lukic,Borowski,Karasinski-Pomoc-Starzynski,Jose Antonio, Sobeczko ,Laski,-Atak-Bielecki,Moneta i jadymy z nimi .
-
- Kontakt:
Jo by sie nie zdziwił. Jo był zdziwiony dzisiej.
-
- Kontakt:
Tak jak starałem się bronić Szulczka bo zdawałem sobie sprawę z jakiego materiału musi to lepić, tak dzisiaj jego decyzję kadrowe są ku*** NIE DO OBRONY.
Sadlok i Moneta fajne niebieskie synki, ale oni mogą grać już w Ruchu ale w drużynie oldbojów na clearexie.
Niech mi ktoś wyjaśni czemu za nich nie wystawił Karasinskiego i Myszora bądź Kozaka. O co tu chodzi?
Adkonisa jestem jeszcze w stanie zrozumieć bo jak i tak sezon na straty to bezsensu karę płacić, ale Szwoch? Co się z tym gościem stało? Chyba że to kolejne jakieś magiczne założenie taktyczne że gość ma cały mecz zagrać na chodzonego i ustawiać się tak by przypadkiem nikt mu nie podał? W obronie tak samo zero doskoku, raz zawodnik miedzi się sam wy***ał obok Szwocha i zdarzyło wstać i pobiec dalej.
Ten Łaski ma jedną nogę amputowaną? Bo jeśli ma dwie to nie wierzę że w tym ataku zrobi mniej niż Szczepan. Będzie historia jak z Długoszem, u nas za słaby a za rok w ekstraklasie będzie grał dobrze.
Preisnela ściąga, mezgrahni rzuca tak po boisku że chłop w drugiej połowie to już chyba sam nie wiedział gdzie gra.
Niestety, ale nie ma wytłumaczenia dla szulczyka za ten szpil, ch** jak fornalik za drogi to dawać Surmę, wy***ać 80 procent składu i budować od początku od nowa, byle tylko w następnym sezonie się utrzymać.
A novothnemu i Nono to niech Fosa weźmie pożyczkę i spłaca ich kontrakty.
Sadlok i Moneta fajne niebieskie synki, ale oni mogą grać już w Ruchu ale w drużynie oldbojów na clearexie.
Niech mi ktoś wyjaśni czemu za nich nie wystawił Karasinskiego i Myszora bądź Kozaka. O co tu chodzi?
Adkonisa jestem jeszcze w stanie zrozumieć bo jak i tak sezon na straty to bezsensu karę płacić, ale Szwoch? Co się z tym gościem stało? Chyba że to kolejne jakieś magiczne założenie taktyczne że gość ma cały mecz zagrać na chodzonego i ustawiać się tak by przypadkiem nikt mu nie podał? W obronie tak samo zero doskoku, raz zawodnik miedzi się sam wy***ał obok Szwocha i zdarzyło wstać i pobiec dalej.
Ten Łaski ma jedną nogę amputowaną? Bo jeśli ma dwie to nie wierzę że w tym ataku zrobi mniej niż Szczepan. Będzie historia jak z Długoszem, u nas za słaby a za rok w ekstraklasie będzie grał dobrze.
Preisnela ściąga, mezgrahni rzuca tak po boisku że chłop w drugiej połowie to już chyba sam nie wiedział gdzie gra.
Niestety, ale nie ma wytłumaczenia dla szulczyka za ten szpil, ch** jak fornalik za drogi to dawać Surmę, wy***ać 80 procent składu i budować od początku od nowa, byle tylko w następnym sezonie się utrzymać.
A novothnemu i Nono to niech Fosa weźmie pożyczkę i spłaca ich kontrakty.
-
- Kontakt:
Wniosek po konferencji jest jeden. Przygotować się na przyszły sezon według ustaleń z prezesem z sierpnia.
Co to wgl za pi***olenie i tłumaczenie, ze tracą bramki przez to, że się nakręcają przez meczem?
o co tutaj chodzi?
Co to wgl za pi***olenie i tłumaczenie, ze tracą bramki przez to, że się nakręcają przez meczem?

- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jezus maria co ten Szulczek tam pi***oli na konferencji to jest kosmos.
In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
Od 60-tej minuty siedzialem cicho.
Ja nawet nie jestem zly, po prostu czuje niesamowity żal i smutek.
Dzisiaj pożegnaliśmy ten sezon.
Trzeba budowac od nowa.
Calym podsumowaniem tej padaki w klubie jest upadek Szulczka.
Tak, mlody człowieku. Rozp... liliscie ze sztabem ten zespół, rozwaliliscie nasze marzenia i oczekiwania na walke o ex. Rozwaliliscie frekwencje, w niedziele 5 tys. UPADEK.
Chowam szalik do szafy, karnet do szuflady i... czelam na lepsze jutro. Nie chce mi sie was ogladac, "niebiescy". Przeproscie i spadajcie.
.
Ja nawet nie jestem zly, po prostu czuje niesamowity żal i smutek.
Dzisiaj pożegnaliśmy ten sezon.
Trzeba budowac od nowa.
Calym podsumowaniem tej padaki w klubie jest upadek Szulczka.
Tak, mlody człowieku. Rozp... liliscie ze sztabem ten zespół, rozwaliliscie nasze marzenia i oczekiwania na walke o ex. Rozwaliliscie frekwencje, w niedziele 5 tys. UPADEK.
Chowam szalik do szafy, karnet do szuflady i... czelam na lepsze jutro. Nie chce mi sie was ogladac, "niebiescy". Przeproscie i spadajcie.
.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
KONIEC. Reszta meczy przed telewizorem. Albo Szulczek, albo jo.
-
- Kontakt:
Bajerant top. Jeszcze 7 wp...i i wakacje. Autorski zespół.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
Jedyn tu pisoł chyba Hull City, ze ponizyj barazy nie zjadymy - a tu ciul 10 plac