nie badzmy swietsi od swietego. Dla mnie to zadna ujma tym bardziej ze bylo to wiadomo od dluzszego czasu. Za miesiac nikt o tym nie bedzie pamietal. Sa prawa ktorych trzeba przestrzegac, jak ktos nie przestrzega to sory, nawet Rangersy spadli za dlugi. Co nie zmienia ze wielki wstyd i trzeba zrobic rewolucje w druzynie od tego czlowieka bez honoru Zielinskiego zaczynajac po 3/4 skladu, pozorantow i bez ambicji antypilkarzyRoni2580 pisze:kibice to ponoć honorowy ród to gdzie Twój honor w tej sytuacji? Dla mnie to jest ujmą, że w takim stylu utrzymaliśmy się , powinnismy przynajmniej zagrać baraż z 3 drużyną 1 ligi.setnik pisze:Takie życzenia niech kązdy sobie zostawi dla siebie. Trzeba się szybko ogarnąć i zaczynać przygotowania do następnego sezonu. Dzięki Bogu ekstraklasa została w Chorzowie szkoda tylko że w taki sposób.Roni2580 pisze:życzę im żeby Polonia w trybie odwoławczym dostała licencję. 1 liga i przewietrzenie tych starych partyzantów.
30 kolejka, Jagiellonia Białystok-Ruch Chorzów 02-06-2013
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: 30 kolejka, Jagiellonia Białystok-Ruch Chorzów 02-06-201
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zieliński jak mo resztki honoru powinien sam odejść... Nie rozumie jak Smagor może jeszcze rozważać Jego zostanie... dobrze że ten sezon sie już skończył.....
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
Zieliński podo sie do dymisji. Na bank.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie przesadzaj to powinna być plama na honorze przynajmniej dla działaczy i piłkarzy oraz kibiców którzy udają że jest ok.Za miesiac nikt o tym nie bedzie pamietal
-
- Kontakt:
Ja też tak myślałem... 10 spotkań temubazik09 pisze:Zieliński podo sie do dymisji. Na bank.

- Korfanty
- Kontakt:
Rozmontować tę bandę wzajemnej adoracji,nie mogę na nich patrzeć...ja oni mogą spokojnie spać
Znając nasze szczęście oraz umiłowanie władz pzpn-u do Polonii spotkamy się na derbach z cy9anerią.

Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
-
- Kontakt:
Moze ta mynda zasrano gorolsko z kopertom w zici zle nos zrozumiala jak spiywomy "...na 15 nadszedl czas..."futeR pisze:Zieliński: "Byli blisko 15 mistrza... w tym sezonie im pomogę i zdobędziemy 15... miejsce"
ganba jak som skur*ysyn. muszymy sami wyprosic tego pana WSZYSKIMI dostympnymi srodkami nawet tymi ku*wa "NIYDOSTYMPNYMI"...
A te patalachy dlo niypoznaki zwane swego czasu pilkarzami powinni juz dzisiej wp***dol dostac zeby wiedzieli ze to nima jakis klubik ze wsi i tu sie w *uja niy leci...
O keryj te patalachy wracajom bo o 4 musza wstowac do roboty a chca im napluc w te beezwstydne ryje...
-
- Kontakt:
tomicher pisze:Ja też tak myślałem... 10 spotkań temubazik09 pisze:Zieliński podo sie do dymisji. Na bank.
Pewnie myśloł, że jeszcze poprawi i utrzymo posada.
-
- Kontakt:
kur,,wa czegoś tutaj nie rozumiem, zajęliśmy 15 miejsce czyli gdyby nie brak licencji dla Polonii, spadlibyśmy sportowo z ekstraklasy. Zieliński przejął zespół po 3 meczu, miał dużo czasu na prace z zespołem, pomimo tego zespół zajął 15 miejsce na koniec sezonu. teraz przyszedł czas na ocenę pracy Jacka Zielińskiego z wicemistrzem Polski. Ocena jest prosta, zespół nie zajął miejsca satysfakcjonującego zarząd, klub jak i przede wszystkim kibiców. Mało tego, w większości meczy nie widzieliśmy woli walki, zaangażowania, determinacji. TO SĄ WYSTARCZAJĄCE ARGUMENTY ŻEBY JACEK ZIELIŃSKI ODSZEDŁ DOBROWOLNIE Z TEGO KLUBU I GO NIE HAŃBIŁ SWOIMI WYPOWIEDZIAMI.
- NIEBIESKA GODULA
- Kontakt:
JACEK ZIELIŃSKI NIE ODEJDZIE JO WOM TO GODOM!!!
-
- Kontakt:
NIEBIESKA GODULA pisze:JACEK ZIELIŃSKI NIE ODEJDZIE JO WOM TO GODOM!!!
Przeca przez cały sezon nie było widać oznak jakiejś ustabilizowanej formy, dobrej gry. Zieliński wie, że nie mo tu już czego szukać.
Niych Fornalik nom kogoś doradzi.
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
- futeR
- Kontakt:
On nie ma odejść, on ma wy***rdalać!NIEBIESKA GODULA pisze:JACEK ZIELIŃSKI NIE ODEJDZIE JO WOM TO GODOM!!!
Sam mówił że "jego autorski skład" będzie po przygotowaniach zimowych, efekty? Jakoś nie widać, dał popis swoich marnych umiejętności i tego, że potrafi zdobywać trofea tylko z piłkarzami którzy sami grają (Amica) a jak trzeba już pomyśleć i odpowiednio zmotywować i wziąć szatnie za jaja to ma wyjebane.
Nie rozumiem Smagora, jak Zieliński sam nie odchodzi to niech go wy***ie, pokazał co umie i może sobie pójść.

-
- Kontakt:
Bo niby dlaczego ma rezygnować z wypłaty? Wywalenie Zielińskiego wiąże się niestety z odprawą. Chyba, że miał jakąś klauzulę w umowie dot. zajętego miejsca.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
wstyd ku*** wstyd!wy***rdalac
NRŚL GANG
-
- Kontakt:
a Smagor jeżeli takiej klauzuli nie ma z trenerem czy zawodnikami to jest głupi swoją drogą.... może ten sezon go czegoś nauczy, że płaci się za dobrze zrobioną robote a nie za samo bycie w robocie.