dobrze napisane ale nie w tym temaciekattowitz pisze:Czy piłkarze Ruchu są aż tak źli czy też źle przygotowani i źle prowadzeni? Nurtuje mnie te pytanie od dłuższego czasu. Patrząc na personalia to na papierze ten skład wcale nie jest taki zły. No właśnie na papierze bo na boisku wygląda to zgoła inaczej.
A przecież Pan Waldemar potrafił z tych rzemieślników (nie wirtuozów) zbudować silny zespół.
Nie uważam żeby trener Zieliński był złym fachowcem ale też uważam że nie każdy dobry trener któremu "wyszło" w innym klubie potrafił powielać to samo w każdym innym. Dobrym przykładem jest trener Probierz i jego epizod w Wiśle. Widać że trener Zieliński nie daje rady w Naszym klubie i wcale nie jest powiedziane że w innym miejscu nie dałby sobie rady. Po prostu każdy klub ma swoją specyfikę.
Byłem rozczarowany po meczu bo byłem przekonany że trener uderzy się w pierś i poda się do dymisji lub do dyspozycji zarządu lecz tak się nie stało. Cóż jeżeli prezes Smagorowicz jest konsekwentny i zwolnił Pana Tomka w trybie przyspieszonym to w poniedziałek Pan Jacek powinien pakować manatki.
Kto na jego miejsce - nie wiem i nie moja w tym głowa ale dalsze trwanie w tym obłędzie doprowadzi Nasz klub do likwidacji bo chyba nikt nie ma złudzeń że spadek do 1 ligi będzie się równał z plajtą finansową.
[16 kolejka] Ruch Chorzów - Lech Poznań, 24.02.13; 17:00
- SODA
Re: [16 kolejka] Ruch Chorzów - Lech Poznań, 24.02.13; 17:00
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
A i jak to prorokowali forumowi znawcy Baszczyński nam po ch*** ogarnął tą obronę. Zaliczył dzisiaj asystę i gola. Jak już mamy dostawać takie bęcki to niech grają młodzi, a nie ku*** emeryty.
Zresztą Baszczu dał też popis swoich możliwości sprintowych jak ŚLUSARSKI był od niego dwa razy szybszy w jeden sytuacji.
Zresztą Baszczu dał też popis swoich możliwości sprintowych jak ŚLUSARSKI był od niego dwa razy szybszy w jeden sytuacji.
-
- Kontakt:
to masz fajnie, bo u mnie wręcz przeciwnie jestDuszello pisze:Dobra chopy emocje ze mnie powoli złażą

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Kikut zawodnik który deklaruje chęć odejścia wychodzi w pierwszym składzie. Brak kasy = przedłużanie kontraktów w "czołowymi obrońcami", transfery typu Chwastek, robienie na siłę z Sultesa napadziora. Nikt tego z Nas nie przyjmuje do wiadomości ale za 2-3 lata Ruchu w tej lidze nie będzie.Ozor pisze:Nie jestes znajomym trenera niestetyskoro takie ludzie jak Kikut grają w 1 składzie to może i jo sie załapia
MŁODZI TRENUJCIE!!!
- SODA
na szczęście my kibice dalej na mecze będziemy chodzili
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
tak i nabijali klubową kase jak takie osłySODA pisze:na szczęście my kibice dalej na mecze będziemy chodzili
- 19flasteR20
- Kontakt:
A znosz pojecie z klubem jest sie na dobre i na zle tak wychowano mnie za barwy twe oddam zycie me bo to moj klub nigdy nie opuszcze Cie kochany Ruch kochamy go i zycie oddamy za niego ...itd..itd...dawidboy pisze:tak i nabijali klubową kase jak takie osłySODA pisze:na szczęście my kibice dalej na mecze będziemy chodzili
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
- Kontakt:
Ile jeszcze upokorzeń przez Tych kopaczy?
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
szkoda że to nie dotyczy piłkarzy w dzisiejszych czasach.19flasteR20 pisze:A znosz pojecie z klubem jest sie na dobre i na zle tak wychowano mnie za barwy twe oddam zycie me bo to moj klub nigdy nie opuszcze Cie kochany Ruch kochamy go i zycie oddamy za niego ...itd..itd...dawidboy pisze:tak i nabijali klubową kase jak takie osłySODA pisze:na szczęście my kibice dalej na mecze będziemy chodzili
-
- Kontakt:
Kikuta i Jankowskiego WypieR***ic ! potrzebni sa mocni i silni zawodnicy a nie patalachy. ARek byl maly ale waleczny i zwinny !
[img]http://niebiescy.pl/images/gify/38.gif[/img]
-
- Kontakt:
Ten nasz srodek pomocy tez był fantastyczny dzisiaj... Jednak wole ogladac tam starego Maline...
Ogolnie zero pozytywow, i heroiczna walka o utrzymanie rozpoczęta... wstyd!
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ostatni raz Ruch wygrał u siebie prawie pięć miesięcy temu - na początku października z Bełchatowem.

-
- Kontakt:
niby super, ze Lewiński w pierwszym skladzie, ze mlodszy sklad... ino czy nie jest zastanawiajace, ze czlowiek, ktory dostol ledwie poranoscie minut w rewanzu ze Zdzieszowicami (kiedy awans byl rozstrzygniety po pierwszym szpilu) nadaje sie na ekstraklasa? z jedny strony Fornalik miol swoj zelazny sklad, ale z drugi to cos musialo znaczyc...Raulito pisze:Ten nasz srodek pomocy tez był fantastyczny dzisiaj... Jednak wole ogladac tam starego Maline...
nawet w slabych sezonach Ruch byl w stanie wygrywac u siebie, a teraz? wystarczy zoboczyc jak wygladaja statystki u siebie w tym sezonie... masakra
ul. Cicha przestala byc miejscem skad ciezko wywiezc punkty, oby to sie wartko zmienilo, bo momy kolejne mecze u siebie
-
- Kontakt:
jo niy byl optymistom odnosnie tego meczu... ale takiego gowna to rzech sie niy spodziewol... toz to jakis kabaret jest normalnie... jo rozumia odwagaw z mienianiu skladu ale co szpil inksze ludzie bydom grac? teraz mecz w pucharze a potyn Widzew i Slask, jak niy bydzie conami 4pkt z tego a podbeskidzie utrzimie chocioz sredni poziom... to my lecymy z ty ligi, nie za stadnion ino za naszo fatalno gra i to calkiem zasluzynie bo te chopcy z BB chocioz walczom a nasze ... czekom cierpliwie jeszcze z resztkami nadzei 3 szpile...
Ruch Ruch HKS!
- wujotek
- Kontakt:
Ta porażka to nie przypadek.....piłkarzyki mają zaległości na swoich kontach i dlatego wyniki w sparingach i dzisiaj z Lechem to nie przypadek, polityka zarządu też ma tu wiele do życzenia. Z takim składem na papierze to minimum środek tabeli, a w rzeczywistości: obrona dziurawa jak ser szwajcarski, druga linia ani nie pomaga obronie ani nie wzmacnia siły w ataku po prostu jest bo jest, wyznacznikiem oceny napadu jest 13 bramek po 16 kolejkach.
A co do gryzienia trawy to niech sobie popatrzą na Podbeskidzie i to jak najszybciej, bo za parę kolejek to mogą oglądać ich plecy.
Jak dla mnie to ten sezon mógłby się już dzisiaj zakończyć.....
A co do gryzienia trawy to niech sobie popatrzą na Podbeskidzie i to jak najszybciej, bo za parę kolejek to mogą oglądać ich plecy.
Jak dla mnie to ten sezon mógłby się już dzisiaj zakończyć.....