POLONIA WARSZAWA - RUCH Chorzów
-
- Kontakt:
Re: POLONIA WARSZAWA - Ruch Chorzów
U mnie ciezko kibicowac Niebieskim...
Ale to juz czwarte pokolenie, dziadek urodzony za niemca jeszcze...
Kochani,
obiektywnie - derby totalnie mialy byc dla nas! Nie przyjmuje wiesci - "przez kibicow..."
Wczoraj usluszalem w moich uszach - Ruch to jest Ruch!!!
Ciarki przechodza po plecach - tak, placze - smuce sie i okazuje radosc!
Do teraz - mrowienie, Ruchu -> daj z siebie wszystko!!!!
Stand on your ground!!!
Kocham Cie Ruchu!!!
Ale to juz czwarte pokolenie, dziadek urodzony za niemca jeszcze...
Kochani,
obiektywnie - derby totalnie mialy byc dla nas! Nie przyjmuje wiesci - "przez kibicow..."
Wczoraj usluszalem w moich uszach - Ruch to jest Ruch!!!
Ciarki przechodza po plecach - tak, placze - smuce sie i okazuje radosc!
Do teraz - mrowienie, Ruchu -> daj z siebie wszystko!!!!
Stand on your ground!!!
Kocham Cie Ruchu!!!
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A ja muszę cofnąć przynajmniej na jeden mecz zdanie o Gilu, które przedstawiłem kilka stron temu. To był niezły występ sędziego, bałem się że będzie się pucować do Wojciechowskiego, ale mimo kilku nieistotnych pomyłek gwizdał bardzo uczciwie i dużo widział.
-
- Kontakt:
Dokladnie tak 100% racji. Ile razy mowilismy po przegranej w Chorzowie, ze ktos tam przyjechal, gowno gral i najmniejszym nakladem sil nas stuknal 0:1. A dzisiaj to my wlasnie jestesmy silni i tak odbieramy punkty innym. W zasadzie Polonii wybilismy z glowy walke o MP. Sytuacja w lidze jest mega ciekawa i mam nadzieje Witku, ze Twoje obliczenia i przepowiednie sie sprawdza! Jaka szkoda, ze mnie nie bedzie na koncowce sezonu....Witek46 pisze:Ruch odwalił wczoraj numer niespotykany. Wielki mecz Fornalika! Triumf taktyki i myśli i perfekcyjne wykonanie na boisku. Przyjechać na trudny teren, do bezpośredniego rywala w walce o podium i grając przebudowaną drużyną, oszczędzając siły z myślą o wtorkowym finale PP, wywieźć komplet punktów, to potrafią tylko nieliczni. Jeszcze raz, brawo!

w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
- commandos
- Kontakt:
Sytuacja w lidze wyglada jak na wyscigu wioslarzy idziemy leb w leb.Oby my ten wyscig ukonczyli na najwyzszym podium, a gra z druzynami na dole tabeli rownie jest trudna jak z tymi w czubie.
-
- Kontakt:
Powiem tyle na ten temat : Ruch zwolnił Bakera i wyrzucił Wojciechowskiego z Polonii, teraz czas na PP 

-
- Kontakt:
Dziekuję że jestem kibicem Ruchu że wychowany w Bytomiu a w sercu Ruch! 

-
- Kontakt:
Ajajajjajaj taki szpil a ja w drodze do roboty byłem
Żelijko od paru meczów to jest nasz największy skaRb!!! On haruje nie za 2 tylko chyba za 5, grzybek nie zagrałby tak jak zagrał (raczej+) gdyby nie miał tam do wsparcia pewnego Djokićia, po meczu widziałem uśmiech na jego twarzy więc myślę że kontuzja niegroźna.
Ach co to będzie 6 maja, szkoda że będziemy świętować pod a nie na stadionie ale itak będziemy najszczęśliwszą zgrają niebieskich swirów na świecie (jeśli wiara czyni cuda to ja wierze że się uda)!!!
TO MY CHOPCY ZE ŚLONSKA...!!!

Żelijko od paru meczów to jest nasz największy skaRb!!! On haruje nie za 2 tylko chyba za 5, grzybek nie zagrałby tak jak zagrał (raczej+) gdyby nie miał tam do wsparcia pewnego Djokićia, po meczu widziałem uśmiech na jego twarzy więc myślę że kontuzja niegroźna.
Ach co to będzie 6 maja, szkoda że będziemy świętować pod a nie na stadionie ale itak będziemy najszczęśliwszą zgrają niebieskich swirów na świecie (jeśli wiara czyni cuda to ja wierze że się uda)!!!

-
- Kontakt:
2 wdechi i wydechy powtórz to kilka razy.robotrix pisze:Ajajajjajaj taki szpil a ja w drodze do roboty byłem![]()
Ach co to będzie 6 maja, szkoda że będziemy świętować pod a nie na stadionie ale itak będziemy najszczęśliwszą zgrają niebieskich swirów na świecie (jeśli wiara czyni cuda to ja wierze że się uda)!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Djokić kontuzja i wypada nam ze składu na lige jeszcze mamy Lewczuka czy Szyndrowskiego jak wróci a na finał? Zostaje Grzyb na obronie bo wątpie że Lewiński powącha chociaż 5 min
-
- Kontakt:
Wielka szkoda.
Wazne i decydujące mecze przed nami, a tu taka strata. Jak pech to pech 

Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
-
- Kontakt:
Szkoda Żeljko.. 
Teraz tak, zastanawiam się co się stało Lewczukowi,że trener Go nie wystawia, jak grał to grał całkiem nieźle, później się stracił..
Jeśli nie przekona do siebie na treningach to zostaje chyba tylko przesunąć Grzyba na prawą obronę, a na prawej pomocy Zieniu, tak jak grał tak będzie grał..

Teraz tak, zastanawiam się co się stało Lewczukowi,że trener Go nie wystawia, jak grał to grał całkiem nieźle, później się stracił..
Jeśli nie przekona do siebie na treningach to zostaje chyba tylko przesunąć Grzyba na prawą obronę, a na prawej pomocy Zieniu, tak jak grał tak będzie grał..

-
- Kontakt:
Po tym info nawet wdechy nie pomogą... No fuck w takim momencie!!!19_kRzysiek_20 pisze: Djokić kontuzja i wypada nam ze składu na lige jeszcze mamy Lewczuka czy Szyndrowskiego jak wróci a na finał? Zostaje Grzyb na obronie bo wątpie że Lewiński powącha chociaż 5 min
Wierzmy w Waldka że to jakoś załato... A co do Grzybka to on już w jakimś bardzo ważnym meczu dla nas zagrał na prawej obronie i dobrze to wyglądało... Gdzie to było??

-
- Kontakt:
To co - kiery z Fornalików na obronarobotrix pisze:Wierzmy w Waldka że to jakoś załato...

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
spoko Janoszka zagro na obronie, a po drugie nie ważne kto zagro, ważne by jako drużyny wygrali.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Jak zaprezentowal sie Niedzielan? bo niestety nie mialem okazji ogladac szpilu
-
- Kontakt:
Dosyć przeciętnie.KolotKoko pisze:Jak zaprezentowal sie Niedzielan? bo niestety nie mialem okazji ogladac szpilu