[20 kolejka] Jagiellonia - Ruch Chorzów 04.03.2012 godz. 17
-
- Kontakt:
Re: [20 kolejka] Jagiellonia - Ruch Chorzów 04.03.2012 godz.
niby nie należy, ale po raz kolejny zdażyło się, że zaczął histeryzować, a w sumie nic takiego mu się nie stało. Na szybko Ci nie podam dokładnie kiedy i co. Poobserwuj w kolejnych meczach. W sumie dopóki przez to goli nie tracimy (a kiedyś traciliśmy to jest ok, np. tutaj http://www.youtube.com/watch?v=4-r2xok6Itc" onclick="window.open(this.href);return false; 2:37). W sumie Grodzicki pewniej gra niż jesienią. Zawirowania kontraktowe dobrze na niego wpłynęły
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
stłuczony staw skokowy to zwykle 2 dni przerwy w treninach i normalnie arbeitenkrisbaum pisze:Właśnie, ciekawe co z Janoszką?
-
- Kontakt:
Ach co to był za szpil....
Cieszy zwycięstwo z trudnym rywalem, na bardzo ciężkim boisku, nie cieszy tylko to ze mi sie od żony opieR*ol dostoł jak sie wydarłech po sprincie Arka
Moje spostrzeżenia:
CANAL+ : Komentarz tragedia, Grzesiu Piech, nie ten Peskovic co trzeba... Ale cóż, jak nam ma co tydzień 100 000 od nich spływać to na gadających głowach oszczędzają
ECIK : Parę osób pisało że kiepski ale ta opcja się sprawdza, z resztą kiedy troche słabiej grał to był na prawym skrzydle, nie wypaliła ta zamiana bo trochę słabiej zagrał Marek, moim zdaniem Mały Ecik daje MNUSTWO drużynie, to walczak jakich potrzeba jak najwięcej w Ruchu
AREK: Tak jak cały zespół nie mógł sobie za wiele pograć przez dobry presing Jagi, mimo wszystko ten raz wypalił i dał na 3 punkciki.
Ci co nie mieli szczęścia tam być i oglądali w tv pewnie słyszeli jego: "chopy co jest ku*wa!"
PESKOVIC: Brak słów, dla bramkarza to jak brama w meczu w lechem dla Zienia, z tego miejsca PRZEPRASZAM za wszystkie psy jakie wieszałem na nim i Kingu kiedy zaczął grać za Matko
RESZTA: Nikt se nie mioł jak za dużo pograć bo co by nie powiedzieć Jaga zagrała (nie licząc bramy) bardzo dobry mecz z tyłu. Obrona na zero z tyłu co cieszy, Pomocnicy mieli ciężko bo musieli więcej do tyłu grać, Napad jak zwykle - robią swoje.
Nie mówmy na razie o tym 15 majstrze choć każdy z nos mo w sercu ta nadzieja żeby Lutz te Kuboty wszamoł
Czekomy na Lubin, tam NIE MOŻE być gorzej choć łatwo nie będzie a potem P B-B i tu mom nadzieja że cicho peknie w szwach bo kiedy jak nie teraz, jak nie w takim sezonie, to już jest NASZ sezon a może być jeszcze bardziej NIEBIESKI...
Skoro już sie tak rozpisołech (mom nadzieja ze nie skonczy sie banem) to słówko o Grodku: Tyż mie wkur*iło te kombinowanie z Zagłębiem i Craxom ale ostatnio po meczach jak podchodzi do naszych i sie raduje to zaczynom go podejrzewać że jednak mo jakiś Śląski gen i niebiesko iskierka hanysa tli sie w jego krakowskim sercu.
Szacunek dla tego kibica Jagi co tu pisoł gratulacje po meczu, oby więcej takich na polskich stadionach....

Cieszy zwycięstwo z trudnym rywalem, na bardzo ciężkim boisku, nie cieszy tylko to ze mi sie od żony opieR*ol dostoł jak sie wydarłech po sprincie Arka

Moje spostrzeżenia:
CANAL+ : Komentarz tragedia, Grzesiu Piech, nie ten Peskovic co trzeba... Ale cóż, jak nam ma co tydzień 100 000 od nich spływać to na gadających głowach oszczędzają

ECIK : Parę osób pisało że kiepski ale ta opcja się sprawdza, z resztą kiedy troche słabiej grał to był na prawym skrzydle, nie wypaliła ta zamiana bo trochę słabiej zagrał Marek, moim zdaniem Mały Ecik daje MNUSTWO drużynie, to walczak jakich potrzeba jak najwięcej w Ruchu
AREK: Tak jak cały zespół nie mógł sobie za wiele pograć przez dobry presing Jagi, mimo wszystko ten raz wypalił i dał na 3 punkciki.

PESKOVIC: Brak słów, dla bramkarza to jak brama w meczu w lechem dla Zienia, z tego miejsca PRZEPRASZAM za wszystkie psy jakie wieszałem na nim i Kingu kiedy zaczął grać za Matko
RESZTA: Nikt se nie mioł jak za dużo pograć bo co by nie powiedzieć Jaga zagrała (nie licząc bramy) bardzo dobry mecz z tyłu. Obrona na zero z tyłu co cieszy, Pomocnicy mieli ciężko bo musieli więcej do tyłu grać, Napad jak zwykle - robią swoje.
Nie mówmy na razie o tym 15 majstrze choć każdy z nos mo w sercu ta nadzieja żeby Lutz te Kuboty wszamoł

Czekomy na Lubin, tam NIE MOŻE być gorzej choć łatwo nie będzie a potem P B-B i tu mom nadzieja że cicho peknie w szwach bo kiedy jak nie teraz, jak nie w takim sezonie, to już jest NASZ sezon a może być jeszcze bardziej NIEBIESKI...
Skoro już sie tak rozpisołech (mom nadzieja ze nie skonczy sie banem) to słówko o Grodku: Tyż mie wkur*iło te kombinowanie z Zagłębiem i Craxom ale ostatnio po meczach jak podchodzi do naszych i sie raduje to zaczynom go podejrzewać że jednak mo jakiś Śląski gen i niebiesko iskierka hanysa tli sie w jego krakowskim sercu.
Szacunek dla tego kibica Jagi co tu pisoł gratulacje po meczu, oby więcej takich na polskich stadionach....
moze bede zalowal tych slow, ale Grodzicki teraz jest najpewniej grajacym obronca u nas w skladzie. Oby tak dalej Rafal.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
taka prawda, od poczatku rundy wiosennej Grodzicki gra jak na kapitana i srodkowego obronce przystalo, nie kombinuje, jak trzeba pilke wybic to ja wybija.bogas1985 pisze:moze bede zalowal tych slow, ale Grodzicki teraz jest najpewniej grajacym obronca u nas w skladzie. Oby tak dalej Rafal.
Zreszta warto zauwazyc, ze jak cala obrona gra dobrze to i zawodnicy w przodzie czuja sie pewniej, zreszta widac to po tych trzech meczach i ilosci punktow zdobytych.
oby tak dalej, a bedzie bardzo dobrze.
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
kombinowac to on przestol po meczu z Polonia, kaj dol tora SultesowiPePe[19R20] pisze:taka prawda, od poczatku rundy wiosennej Grodzicki gra jak na kapitana i srodkowego obronce przystalo, nie kombinuje, jak trzeba pilke wybic to ja wybija.bogas1985 pisze:moze bede zalowal tych slow, ale Grodzicki teraz jest najpewniej grajacym obronca u nas w skladzie. Oby tak dalej Rafal.
Zreszta warto zauwazyc, ze jak cala obrona gra dobrze to i zawodnicy w przodzie czuja sie pewniej, zreszta widac to po tych trzech meczach i ilosci punktow zdobytych.
oby tak dalej, a bedzie bardzo dobrze.
Grodzicki zaczal rok tak samo jak poprzedni, czyli solidnie - oby tak dalej, bo potrzebno jest solidno obrona
-
- Kontakt:
Haha - dobre to było...Zresztą wcześniej Adamski kiks ... ale to już historia.Elmer pisze: np. tutaj http://www.youtube.com/watch?v=4-r2xok6Itc" onclick="window.open(this.href);return false; 2:37).
A co do Grodzickiego - to chyba się nie zrozumieliśmy...

[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
Tak z innej beczki.Jezeli Arek Piech utrzyma taki badz zblizony poziom do Maja to nie wyobrazam sobie zeby przy obecnym stanie polskich napastnikow nie zagrala na Euro.Jest Lewandowski klasa sama w sobie i pustka.Brozki,Jelenie nawet nie graja w klubach.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oglądałem mecz niestety tylko urywkami, ale wydało mi się że bardzo dobrze JANKES zagrał
I przyznaję uczciwie, graliśmy słabo i nie zasłużyliśmy na wygraną... z tym, że Jaga też nie
mecz na remis a nam się poszczęściło, ile razy było że to nam nie sprzyjał los? Teraz karta się odwróciła i jedziemy do Lubina, który ma nóż na gardle. Wiadomo, trzeba mierzyć wysoko, ale z 1pkt w Lubinie nie będę zawiedziony 

In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
gralismy slabo tak jak co niektorzy wedlug mnie jak gralismy ze slaskiem tez lepiej zagralismy i wynik byl nie sprawiedliwy a dzisiaj jak slask gral z WIDZEWEM to wedlug mnie tez powinien Widzew wygrac slask leci w dol i taka jest prawda maja szczescie takie iono ze wykorzystuja nadazajace sie bledy i to jest najgorsze bo gdyby nie to slask nie mial by nawet 1 punktaa
-
- Kontakt:
żeby mieć 63punkty musimy wygrać wszystki 9 z 10 meczów ;D14182888 pisze:1 pkt w Lubinie bdzie jak porazka taka prawda mamy wyjatkowa szanse na 15 gwiazdke od wielu sezonow nie bylo tak wyrownanego poziomu i tka niskiej liczby punktow potrzebnej do mistrzostwa prawdopodobnie wystarczy 60-63 punkty
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bądźmy realistami jeżeli w tak wyrównanej lidze ktoś zdobędzie 54-57pkt to ma na pewno puchary, a w cale się nie zdziwię jak tyle starczy na mistrzostwo
2 lata temu po 20 kolejkach tez mielismy 36 pkt, owczesny lider Wisla - 41, pozniejszy mistrz Lech 39. Mysle ze 60-62 pkt da majstra 

-
- Kontakt:
Nalezy skupic sie na najblizszym szpilu z Zaglebiem, a niy odbiegac za daleko w przyszlosc tak jak niekierzy na tym forum. Wiy o tym Waldek King, wiy sztab szkoleniowy, wiedzom pilkarze. Niech robia swoje.