Łódzki KS - Ruch Chorzów 5 listopada, 15:45

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
19mijanka20
Kontakt:

Re: Łódzki KS - Ruch Chorzów 5 listopada, 15:45

#196 Post autor: 19mijanka20 » 5 lis 2011, o 20:54

Idemy na majstra, godom Wom!

Lukas89
Kontakt:

#197 Post autor: Lukas89 » 5 lis 2011, o 20:58

19mijanka20 pisze:Idemy na majstra, godom Wom!
Ludzie, spokojnie.. :rotfl:

Po kolejnej pechowej lub mniej porażce znowu z majstra zacznie się "jechanie".

Powtarzajcie to co mówił Małysz.
Obrazek

adamo_R

#198 Post autor: adamo_R » 5 lis 2011, o 21:07

Lukas89 pisze:
19mijanka20 pisze:Idemy na majstra, godom Wom!
Ludzie, spokojnie.. :rotfl:

Po kolejnej pechowej lub mniej porażce znowu z majstra zacznie się "jechanie".

Powtarzajcie to co mówił Małysz.
co niy podobo sie to ? jo chca jeszcze przed grobym poczuć kolejnego , ty mozesz poczekac, jo niy :P

arcio
Kontakt:

#199 Post autor: arcio » 5 lis 2011, o 21:12

SirGel pisze:Arek - Gucia moze nie przebijesz ale znak rownosci juz prawie mosz.
można lubić Arka ale trocha wyhamuj z takim porównaniem ;)

co do meczu to bardzo łatwe zwycięstwo
słaby przeciwnik spokojnie wypunktowany
nigdy nie jest za późno

SirGel
Kontakt:

#200 Post autor: SirGel » 5 lis 2011, o 21:40

spoko - chodzi o to ze synek byl na calym boisku - no moze na lini bramkowej R nie stol ... choc moze
zech to przeoczyl.
jo go pamietom od paru sezonow jak wlazil na ostatnie minuty - do tero kiedy jest w stalym skladzie.
jak pisolech - brakuje techniki, moze szczynscio ale jak widza 2 obroncow po 1.80 m i bala miedzy nimi, to Arek tam na bank
poleci ;p ;p ;p

ps. oczywiscie pisza to po tym jak wygrali 4 do jaja... ale jak bylek na meczu z poloniom, po tyj akcji ...nawet przez mysl mi nie przeszlo to co niekiezy tu szyli w stosunku do Piecha. Zawsze bylech za Jego grom w podstawie. Tak samo jak Janosza, Grzibka .....
pamietejcie , ze to som gracze na pewnym poziomie technicznym - byc moze juz nie tacy jak pora lot tymu, ale zawsze. Grzela tez
mysla jescxze noga przyloze do niejedny fajny akcji....

Stona
Kontakt:

#201 Post autor: Stona » 5 lis 2011, o 21:42

no przejechalismy walcem, ŁKS może sie cieszyc, ze nie było 8:1 :)
za Tobą pójde w ogień, wode..

Harpo
Kontakt:

#202 Post autor: Harpo » 5 lis 2011, o 21:44

Janoszka w tym sezonie OK. Podoba mi się. Jeszcze 5 kg mniej i będzie dobrze.
Abbott: jakby ten synek był szybszy... ALe do gola fajnie się przyłożył.
ŁKS dramatycznie słaby...
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#203 Post autor: Lutz » 5 lis 2011, o 21:50

http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=69570" onclick="window.open(this.href);return false;

Mariusz Śrutwa KS Ruch !! :P

Arcio, w Polski lidzie niy ma słabych przeciwników, som źli abo cołkiym do rzici . Takim właśnie boł dzisiej ełkaes :hyhy: .
Sam kożdy może wygrać z kożdym, styknie trocha zdrowio, lustu do lotanio, wypłata na koncie ,Grodzicki( z całym szacunkiym) co wyjontkowo trefioł w tyn richtige tor i katastrofa w Łodzi gotowo :D

Co do Piecha............... to Wy sie niy róbcie nadziei że on w Chorzowie zostanie na duży.
Jo go kupuja !!!! a cena niy gro roli :cwaniak:

miedza
Kontakt:

#204 Post autor: miedza » 5 lis 2011, o 21:52

Jutro Lubin pyknie WKSowi, Jaga CWKSowi a Craxa Kolorowym Kraków i szafa gro.

Guma_1973
Kontakt:

#205 Post autor: Guma_1973 » 5 lis 2011, o 21:59

Piech - kolejny za***isty mecz. Obrońca, napastnik, pomocnik. Jeszcze ino rękawice mu dać ... Klasa europejska dzisiaj. Gracz kolejki w C+ dla mnie.
Abbott - zdecydowanie lepiej niż jak wchodzi na końcówki. Jak go Waldi wpuszczo na 10 minut to widać że tak bardzo bardzo mocno chce że czasem aż za bardzo. Dzisiaj bardzo dobrze, nie oddawał piłek, dobre zastawianie, dobre wychodzenie. Ewidentnie w lepszej dyspozycji niż Jankes. Piękna bramka, dużo fajnych akcji.
Zieniu - chyba najlepszy mecz w Ruchu. 2 i pół asysty. Kapitalny wolny.
Janoszka - odrodzenie. Z meczu na mecz coraz lepiej. Początek sezonu miał jak zwykle - ch***ia z grzybnią, ale teraz odpracowuje.
Lisowski - kolejny dobry mecz. Kilka słabych zagrań, ale kilka zagrań i odbiorów na wysokim poziomie.
Szyndrowski - pewniak, bardzo dobry mecz.
Obrona - generalnie duży plus. Kilka drobnych, niegroźnych błędów no i 2 brameczki :) Brawo Stawar, Brawo Grodek.
Burliga - bardzo dobrze, Lewczuk - dobrze.

Faktycznie szkoda że przy 0-4 Waldi nie wpuścił Starzyńskiego. Chętnie bych go te kilkanaście minut pooglądoł.

Mecz na duży plus. Dużo w tym słabości ŁKS, ale zdecydowanie więcej naszej pewności, dokładności, spokoju. Niektóre rozegrania to faktycznie jak Barca. Akcja Zienia, asysta Janoszki i bramka Piecha - materiał szkoleniowy dla całego świata.

Awatar użytkownika
Adam1983
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#206 Post autor: Adam1983 » 5 lis 2011, o 22:00

Jaaa, a jo bych woloł, żeby ta Craxa przegrała...bo ja bedemy na 3 to w poniedziałek na bank przemówi złotousty Paterrrrmonster o tym jak to Ruch o majstra gro :)

staRvin
Kontakt:

#207 Post autor: staRvin » 5 lis 2011, o 22:41

Guma_1973 pisze:Piech - kolejny za***isty mecz. Obrońca, napastnik, pomocnik. Jeszcze ino rękawice mu dać ... Klasa europejska dzisiaj. Gracz kolejki w C+ dla mnie.
Abbott - zdecydowanie lepiej niż jak wchodzi na końcówki. Jak go Waldi wpuszczo na 10 minut to widać że tak bardzo bardzo mocno chce że czasem aż za bardzo. Dzisiaj bardzo dobrze, nie oddawał piłek, dobre zastawianie, dobre wychodzenie. Ewidentnie w lepszej dyspozycji niż Jankes. Piękna bramka, dużo fajnych akcji.
Zieniu - chyba najlepszy mecz w Ruchu. 2 i pół asysty. Kapitalny wolny.
Janoszka - odrodzenie. Z meczu na mecz coraz lepiej. Początek sezonu miał jak zwykle - ch***ia z grzybnią, ale teraz odpracowuje.
Lisowski - kolejny dobry mecz. Kilka słabych zagrań, ale kilka zagrań i odbiorów na wysokim poziomie.
Szyndrowski - pewniak, bardzo dobry mecz.
Obrona - generalnie duży plus. Kilka drobnych, niegroźnych błędów no i 2 brameczki :) Brawo Stawar, Brawo Grodek.
Burliga - bardzo dobrze, Lewczuk - dobrze.

Faktycznie szkoda że przy 0-4 Waldi nie wpuścił Starzyńskiego. Chętnie bych go te kilkanaście minut pooglądoł.

Mecz na duży plus. Dużo w tym słabości ŁKS, ale zdecydowanie więcej naszej pewności, dokładności, spokoju. Niektóre rozegrania to faktycznie jak Barca. Akcja Zienia, asysta Janoszki i bramka Piecha - materiał szkoleniowy dla całego świata.

Z tym bych sie wadzil predzej chyba pierwszy dobry mecz bo przynajmniej zagrywol bala do przodku a nie jak w ostatnich meczach do zadku.

Cieszy wysoko wygrano i oby tak dalej ! INO RUCH

Elmer
Kontakt:

#208 Post autor: Elmer » 5 lis 2011, o 22:47

Adam1983 pisze:Jw poniedziałek na bank przemówi złotousty Paterrrrmonster o tym jak to Ruch o majstra gro :)
nie paternoster, ale ostafa... o długach zacznie i wyprzedaży :P

Tu macie 4:0 w Bytomiu z 1992 roku. 4:0 w Lubinie mam na płytce, to jutro jak wrzucę to dam linka z tego przedwojennego meczu ;) (z Lubina jakość lepsza, bo Blaszany mi to przegrał)
http://www.youtube.com/watch?v=nneWcUniJOY" onclick="window.open(this.href);return false;
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

BASTEK*R*
Kontakt:

#209 Post autor: BASTEK*R* » 5 lis 2011, o 23:07

Tu macie 4:0 w Bytomiu z 1992 roku. 4:0 w Lubinie mam na płytce, to jutro jak wrzucę to dam linka z tego przedwojennego meczu (z Lubina jakość lepsza, bo Blaszany mi to przegrał)
http://www.youtube.com/watch?v=nneWcUniJOY" onclick="window.open(this.href);return false;

bylem na tym meczu :) fajnie zobaczyc jeszcze raz
MOJE ŻYCIE JEST NIEBIESKIE !!

Awatar użytkownika
blue blood
Kontakt:

#210 Post autor: blue blood » 5 lis 2011, o 23:10

Elmer pisze:
Adam1983 pisze:Jw poniedziałek na bank przemówi złotousty Paterrrrmonster o tym jak to Ruch o majstra gro :)
nie paternoster, ale ostafa... o długach zacznie i wyprzedaży :P

Tu macie 4:0 w Bytomiu z 1992 roku. 4:0 w Lubinie mam na płytce, to jutro jak wrzucę to dam linka z tego przedwojennego meczu ;) (z Lubina jakość lepsza, bo Blaszany mi to przegrał)
Ostafa to juz pewniak,lon zawsze mo cos do powiedzenia,jo chciolech napisac ze calo druzyna na wielki plus,jedyne co moze niy bolo tak widoczne ale jednak gra Burligi trocha za nerwowo na tle calyj druzyny,niypotrzebne faule i straty,niy wiym moze jo to tak widziol ale jest ok,mie sie zdo ze Niebiescy u siebie grajom pod jakoms presjom czy co ze z tymi "mocnymi"niy umiom wygrac,Lutz niy szkamrol jo trocha ja,ale jak sie spomna akcja na 3-0 to mi sie seRce raduje pozdRo
ps jak myslisz skond miol blaszany skrot z Lubina?
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY

ODPOWIEDZ