Jagiellonia Białystok - RUCH Chorzów, godz.17:00, kolejka 30
-
- Kontakt:
Re: Jagiellonia Białystok - Ruch Chorzów, godz.17:00, kolejk
Waldek Fornalik to dobry trener i powinien zostać. Tylko żeby drużyna grała, to muszą być zawodnicy. A Ruch ? Nie oszukujmy się... 0 techiki, 0 szybkości, 0 precyzji. O czym tutaj w ogóle rozmawiać. Gdyby trener miał kim dysponować to na pewno ta gra wyglądałaby inaczej.
Bardziej widziałbym tu winę klubu:
Za Sobiecha kupić Olszara... No wzmocnienie rewelacyjne, jak na drużynę z ekstraklasy !
Trener Fornalik już nie raz wspominał o złej polityce w naszym klubie:
"końcowy wynik mógłby być lepszy, gdyby działacze zatrzymali w Chorzowie kluczowych zawodników z poprzedniego sezonu".
Nie wymagajcie od tego trenera zbyt wiele, bo wydaje mi się, że gdyby poszedł do drużyny która ma lepszych zawodników, chociażby Korony to byłby z nimi przynajmniej na pozycjach od 1-6. Chciałbym wierzyć w to, że na jesień będą wzmocnienia, tylko cały czas nasuwa się jedno pytanie : Za co?
Bardziej widziałbym tu winę klubu:
Za Sobiecha kupić Olszara... No wzmocnienie rewelacyjne, jak na drużynę z ekstraklasy !
Trener Fornalik już nie raz wspominał o złej polityce w naszym klubie:
"końcowy wynik mógłby być lepszy, gdyby działacze zatrzymali w Chorzowie kluczowych zawodników z poprzedniego sezonu".
Nie wymagajcie od tego trenera zbyt wiele, bo wydaje mi się, że gdyby poszedł do drużyny która ma lepszych zawodników, chociażby Korony to byłby z nimi przynajmniej na pozycjach od 1-6. Chciałbym wierzyć w to, że na jesień będą wzmocnienia, tylko cały czas nasuwa się jedno pytanie : Za co?
Maszeruj albo Giń...
-
- Kontakt:
L.G pisze:Zieliński. (tyla, że upaprany w gównie; wiync wymiyniom go tylko ze wzglyndu na to, że jest LEPSZYM trenerem).marek79 pisze:L.G. to podaj nazwisko dobrego polskiego trenera?
Kto?
Skorża, Probierz, Ulatowski, Zieliński?
ps. niby czymu musi byc tryner Polski ?
Zieliński taki sam trener jak Fornalik.
Jakby Waldek miał takich grajków (choć to nie są wybitne szpilery) jak Zieliński w Lechu lub Polonii to dopiero byś docenił jego robota.
-
- Kontakt:
O samym meczu nie ma co wiele się rozpisywać, natomiast postawa kibiców Jagiellonii w stosunku do nas była wzorowa

Gerard Cieślik - "Kiedyś przyjechali do mnie działacze z Łodzi. Z kluczem do nowiutkiego, wyposażonego we wszystkie wygody mieszkania. A ja mieszkałem w zwykłej klitce. Ale przez myśl nawet mi nie przyszło, by z tego powodu Ruch opuszczać...".Oprócz ofert z polskich klubów, miał on również ofertę m.in. ze szkockiego Aberdeen, które oferowało pensję w wysokości 10 tys. funtów na miesiąc!

-
- Kontakt:
galeria z meczu: http://www.waszapilka.pl/galleries,812,0" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Kontakt:
Mam wrażenie że im się po prostu odechciało kiedy wiedzieli że już grają o pietruszkę. Zagrali parę dobrych meczy choćby upokorzenie żaboli, parę razy w sezonie widziałem taki Ruch jakiego chce oglądać cały czas a na koniec same porażki. Większość naszych piłkarzy nie ma żadnych ambicji ale po wypłatę pierwsi.
- NIEBIESKA GODULA
- Kontakt:
ale po wypłatę pierwsi TAK JAK KAŻDY POLOK

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A Hiszpanie, Angole i murzyny wogóle po kase nie przychodzą. Ty też pewnie po kase nie chodzisz, bo po co? Przecież to takie..... polskie. 

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
Oni po kase nie chodza. Maja swoje fufi na kacie.spyru pisze:A Hiszpanie, Angole i murzyny wogóle po kase nie przychodzą. Ty też pewnie po kase nie chodzisz, bo po co? Przecież to takie..... polskie.
-
- Kontakt:
Na czym??
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Sory >>> koncie <<<
-
- Kontakt:
Witam. Jestem kibicem 'Zółto-czerwonych'. Cały rok czekałem na waszą ekipę na Stadionie Miejskim w Białymstoku. Specjalnie kupiłem karnet na całą wiosnę na sektor, na którzy chcieliście wejść, aby nie było żadnej niespodzianki w postaci braku biletów albo coś. Te psy je*ane bardzo mnie wkur*iły, no ale trudno. Z tego co widziałem weszło kilku od was. Z jednym Kibicem zamieniłem nawet słówko podczas pierwszej połowy.
Szkoda, że nie obejrzeliście 'Niebieskich' na żywo, a psy wszystko spartoliły, no ale trudno. Miałem nadzieję, że usłyszę: 'Jesteśmy zawsze tam...". Zapraszam na następny mecz.
PozdRawiam, kibic Jagiellonii.

PozdRawiam, kibic Jagiellonii.