Komac to jedyny zawodnik, który potrafi stworzyć zagrożenie po stałych fragmentach. Poza tym jako jedyny spośród tej drewnianej pomocy, potrafi zagrać niekonwencjonalnie. Nie zawsze mu wychodzi, nie zawsze widać zaangażowanie, jakiego bym od niego oczekiwał, czasami jest mniej widoczny (tak jak wczoraj), ale wole jego niż każdego innego pomocnika spośród tej kadry (obok Straki, Maliny i Grzyba). Reszta jest całą do wymiany.
Pulkowski, Lisowski, Zieńczuk, Janoszka, Stawarczyk, Bronowicki, Szyndrowski, Jakubowski, Derbich - tym Panom serdecznie dziękuję za wszystko, ale więcej oglądać nie chcę. Olszar dał wczoraj dobrą zmianę, ale też bym nie płakał, to samo z Abbotem. Czyli tak po prawdzie, żeby mieć realną szansę na cokolwiek więcej niż walka o utrzymanie, trzeba koniecznie wzmocnić lewą obronę, oba skrzydła, środek pomocy i poszukać solidnego środkowego obrońcę. Jeden klockowaty Grodzicki w 100% wystarczy. W zasadzie napastników nam nie potrzeba, jestem przekonany, że gdyby w środku drugiej linii grałby dodatkowo jeden solidny zawodnik i mielibyśmy normalne skrzydła, to przy obecnym zestawieniu pierwszej linii nie byłoby z nią problemów. Tam akurat talentu nie brakuje. CZego brakuje to dyscypliny gry, która wczoraj była zaczątkiem bramki na 2-2.
Jest wiele do zrobienia w lato. Narazie trzeba wziąć się w garść i przychodzić na Cichą, mimo że sezon się już skończył.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!