Scypion masz racje. Ale trzeba spojrzeć na to troche głębiej. Jak ktoś chce to na Cichą trafi. Jak nie chce nie trafi. Ale jest masa ludzi, których po prostu nie stać. I nie ważne czy gra Szyndrowski, Niedzielan czy Ronaldo. Śląsko to bardzo biedny region i nie ma znaczenia czy jesteś z Batorego czy z Lipin. Ludzie nie mają kasy i wydatek kilkudziesięciu zł, jest wydatkiem nie do przeskoczenia. nawet jakby bilety były po złotówce. Szlag mnie trafia jak widze: Ruda Śl, Katowice, Mysłowice, NP, Świony, Siemce, itd. A Chorzów gdzie jest???
Jankowski w piłkarzem meczu wg. C+, nie wiem czy byli na Cichej
A jo znom w ci*** takich, co codzień stoją pod sklepem i walą browce, ale na szpil nie mają kasy. Na C6 może by przyszli, gdyby wjazd był za darmo, a na stadionie do kupienia piwo po dwa piontka, jak w sklepie.
W piątek byłem po bilety na szpil, sklepik klubu wypchany po brzegi z czego większość dopiero wyrabiała karty kibica. Kaj wyście byli na jesień, pytom się? Na derbach stadion będzie wypchany po brzegi, następny mecz znów pewnie pełny luz.
I jeszcze jednej rzeczy nie rozumia, mecz trwa już 30 minut, a tu ciągle ludzie w kolejkach przed kasami. Chce wam się tak stać, w dobie internetu i sprzedaży z wyprzedzeniem?