A co do frekwencjii - standard. Byli ci, ktorzy sa zawsze, niezaleznie od pogody. A reszta nie jest na tyle nienormalna, żeby stać na mrozie i oglądać taka kaszane za 25zl

Jo współczuja tym dzioszkom co na micie tańcujom.mulan pisze:Jak pracownicy klubu ośmieszają Ruch to przerasta pojęcie, chodzi mi o puszczenie hymnu na początku meczu!
Zaciął się po 10 sek tego disco polo, spiker przeprosiłbo nawalił sprzęt! Ale do cholery to jest już z 5 raz z rzędu!!!!!!!!!!!!! Czy oni to ku*** puszczają z youtube?!?! Jedna wielka banda nieudaczników, 5 raz to samoNiech lepiej w ogóle tego kiczu nie puszczają! Ułomy
![]()
Warzycha w jego wieku strzelił 6 bramek w sezoniescaneRboy pisze:Mówiąc szczerze, to Jankowskiemu trzeba puszczać 24h/dobę filmy z bramkami Gucia. Tak jak Gucio dobrze sobie radzi w pojedynkach 1na1, różnica jest taka, że Gucio miał ten dar, ze myślał trzy kroki do przodu i gdy robił zwód, już wiedział, że będzie sam na sam z bramkarzem, a gdy wychodził na czystą, juz wiedział jak pokona bramkarza. Natomiast z techniki Jakowskiego (na razie) niewiele wynika, więc może niech gra bardziej cofniętego, a do przodu kogoś (o wiele) szybszego. Wtedy Jankowski mijał by przeciwników, robił przewage i dogrywał.... Ale nic... póki co trzeba dograć rundę, wygrać z ZUSem i BARDZO DOBRZE zainwestować w transfery.
To przecież napisałem, że jest między nimi różnica. A robić coś trzeba, bo Jankowski ma jeszcze szanse dorównać Guciowi.ENDZA pisze:Warzycha w jego wieku strzelił 6 bramek w sezoniescaneRboy pisze:Mówiąc szczerze, to Jankowskiemu trzeba puszczać 24h/dobę filmy z bramkami Gucia. Tak jak Gucio dobrze sobie radzi w pojedynkach 1na1, różnica jest taka, że Gucio miał ten dar, ze myślał trzy kroki do przodu i gdy robił zwód, już wiedział, że będzie sam na sam z bramkarzem, a gdy wychodził na czystą, juz wiedział jak pokona bramkarza. Natomiast z techniki Jakowskiego (na razie) niewiele wynika, więc może niech gra bardziej cofniętego, a do przodu kogoś (o wiele) szybszego. Wtedy Jankowski mijał by przeciwników, robił przewage i dogrywał.... Ale nic... póki co trzeba dograć rundę, wygrać z ZUSem i BARDZO DOBRZE zainwestować w transfery.
Pewnie po tylko kilku sekundach już nawet ludzie od nagłośnienia nie potrafią tego słuchać i wyłączają. Hymn na wejście piłkarzy powinniśmy śpiewać sami, bez tego daremnego podkładu. Barwy w górę Pepek zaczyna i jedziemy, ale sprężyć się na to bo teraz wyszło bardzo średnio.mulan pisze:Jak pracownicy klubu ośmieszają Ruch to przerasta pojęcie, chodzi mi o puszczenie hymnu na początku meczu!
Zaciął się po 10 sek tego disco polo, spiker przeprosiłbo nawalił sprzęt! Ale do cholery to jest już z 5 raz z rzędu!!!!!!!!!!!!! Czy oni to ku*** puszczają z youtube?!?! Jedna wielka banda nieudaczników, 5 raz to samoNiech lepiej w ogóle tego kiczu nie puszczają! Ułomy
![]()
było lodowisko wchuj.chorzowski_rsl pisze:lodowisko to bylo na schodach za sektorami,wypierdolol orla jak ch** na plecy
od zawsze tak twierdzę, ale nikt mnie nie słuchaspyru pisze:Najpierw trzeba Mendyke wywalić w kosmos.
Użytkownicy przeglądający to forum: Darth Kabut, Google [Bot], koperniol1984, Mavo1920, OLSZA, Radvan138 i 50 gości