[15 kolejka] Ruch Chorzów - Jagiellonia 28.11.2010 g.17:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: [15 kolejka] Ruch Chorzów - Jagiellonia 28.11.2010 g.17:

#196 Post autor: Slawko » 29 lis 2010, o 13:46

Nie było tak źle , z taką grą na wiosne powinniśmy się utrzymać... pod warunkiem, że przez zime beda jakieś rozsądne transfery.

A co do frekwencjii - standard. Byli ci, ktorzy sa zawsze, niezaleznie od pogody. A reszta nie jest na tyle nienormalna, żeby stać na mrozie i oglądać taka kaszane za 25zl ;)
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

RudaSlaska7
Kontakt:

#197 Post autor: RudaSlaska7 » 29 lis 2010, o 13:49

nie wiem czy to odpowiedni temat ale nasi dzialacze mogli zatrudnic jakis sprzataczy lub kibicow jak co roku bo trybuny zasypane a na koronie ludzie mieli taniec na lodzie ;)

aju
Kontakt:

#198 Post autor: aju » 29 lis 2010, o 13:57

Kolego MNCH Olszar na chwile obecną jest słabszym wydaniem Pulkowskiego nie zależnie od pozycji na jakich grają.
Zero zaangażowania w grę(panna).
Matko,Komac,Straka,Bronowicki, Sadlok na plus
Jankowski bez pomocy nic nie ugra
MŁODZI TRENUJCIE!!!

scaneRboy
Kontakt:

#199 Post autor: scaneRboy » 29 lis 2010, o 14:06

Mówiąc szczerze, to Jankowskiemu trzeba puszczać 24h/dobę filmy z bramkami Gucia. Tak jak Gucio dobrze sobie radzi w pojedynkach 1na1, różnica jest taka, że Gucio miał ten dar, ze myślał trzy kroki do przodu i gdy robił zwód, już wiedział, że będzie sam na sam z bramkarzem, a gdy wychodził na czystą, juz wiedział jak pokona bramkarza. Natomiast z techniki Jakowskiego (na razie) niewiele wynika, więc może niech gra bardziej cofniętego, a do przodu kogoś (o wiele) szybszego. Wtedy Jankowski mijał by przeciwników, robił przewage i dogrywał.... Ale nic... póki co trzeba dograć rundę, wygrać z ZUSem i BARDZO DOBRZE zainwestować w transfery.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Golyrubychop
Kontakt:

#200 Post autor: Golyrubychop » 29 lis 2010, o 14:23

mulan pisze:Jak pracownicy klubu ośmieszają Ruch to przerasta pojęcie, chodzi mi o puszczenie hymnu na początku meczu!
Zaciął się po 10 sek tego disco polo, spiker przeprosiłbo nawalił sprzęt! Ale do cholery to jest już z 5 raz z rzędu!!!!!!!!!!!!! Czy oni to ku*** puszczają z youtube?!?! Jedna wielka banda nieudaczników, 5 raz to samo :wstyd: Niech lepiej w ogóle tego kiczu nie puszczają! Ułomy :wsciekly: :cenzura:
Jo współczuja tym dzioszkom co na micie tańcujom.
Jym chyba ze 3 razy za każdym razym startujom te piosynki.
Tam chyba jest magnetofon co łostatnigo majstra pamiynto abo cd tak przeskakuje jak z przegrywanych płyt puscajom.

No ale cego sie po hasioku spodziywać.

ENDZA
Kontakt:

#201 Post autor: ENDZA » 29 lis 2010, o 14:42

scaneRboy pisze:Mówiąc szczerze, to Jankowskiemu trzeba puszczać 24h/dobę filmy z bramkami Gucia. Tak jak Gucio dobrze sobie radzi w pojedynkach 1na1, różnica jest taka, że Gucio miał ten dar, ze myślał trzy kroki do przodu i gdy robił zwód, już wiedział, że będzie sam na sam z bramkarzem, a gdy wychodził na czystą, juz wiedział jak pokona bramkarza. Natomiast z techniki Jakowskiego (na razie) niewiele wynika, więc może niech gra bardziej cofniętego, a do przodu kogoś (o wiele) szybszego. Wtedy Jankowski mijał by przeciwników, robił przewage i dogrywał.... Ale nic... póki co trzeba dograć rundę, wygrać z ZUSem i BARDZO DOBRZE zainwestować w transfery.
Warzycha w jego wieku strzelił 6 bramek w sezonie

scaneRboy
Kontakt:

#202 Post autor: scaneRboy » 29 lis 2010, o 14:54

ENDZA pisze:
scaneRboy pisze:Mówiąc szczerze, to Jankowskiemu trzeba puszczać 24h/dobę filmy z bramkami Gucia. Tak jak Gucio dobrze sobie radzi w pojedynkach 1na1, różnica jest taka, że Gucio miał ten dar, ze myślał trzy kroki do przodu i gdy robił zwód, już wiedział, że będzie sam na sam z bramkarzem, a gdy wychodził na czystą, juz wiedział jak pokona bramkarza. Natomiast z techniki Jakowskiego (na razie) niewiele wynika, więc może niech gra bardziej cofniętego, a do przodu kogoś (o wiele) szybszego. Wtedy Jankowski mijał by przeciwników, robił przewage i dogrywał.... Ale nic... póki co trzeba dograć rundę, wygrać z ZUSem i BARDZO DOBRZE zainwestować w transfery.
Warzycha w jego wieku strzelił 6 bramek w sezonie
To przecież napisałem, że jest między nimi różnica. A robić coś trzeba, bo Jankowski ma jeszcze szanse dorównać Guciowi.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

buli19R20
Kontakt:

#203 Post autor: buli19R20 » 29 lis 2010, o 15:27

aha co do hymnu to chyba miało to tak byc ze koles puszcza nute pozniej gasi i cały stadion spiewa, ale własnie jak miał taki zamiar to niech najpierw powie ze robimy tako akcja :) dla przykładu :D http://www.youtube.com/watch?v=awositUJYLM" onclick="window.open(this.href);return false; jak bedzie sląski bedzie dobry mecz to i my mozemy cos takiego odjebac jak na Celticu :D a wtedy to chyba poł sląska bydzie słyszało nos niewspominom o walących sie blokach na tauzenie :D

i jeszcze jedno co jest wyjebiaszcze na tym filmiku nieważne czy bajtel czy starzyk, czy baba czy chop wszyscy spiewają i to jest piękne

Awatar użytkownika
DingChavez
Kontakt:

#204 Post autor: DingChavez » 29 lis 2010, o 15:42

Z gry Niebieskich jestem zadowolony ale z końcowego rezultatu nie.Było kilka możliwości aby trzy punkty zostały w Chorzowie.To że nie zgarnęliśmy pełnej puli to raczej zasługa źle wyregulowanego celownika.Można wytknąć błędy ale generalnie z przebiegu całego meczu lepiej zaprezentował się Ruch i mam nadzieję że Niebiescy wyciągną wnioski przed meczem z Lechią.Mecz pokazał że silne zespoły z którymi przychodzi grać Niebieskim można pokonać i więcej zdecydowania przy podejmowaniu ostatecznych decyzji w trakcie akcji przyniosłoby pożądany skutek.Po meczu z Jagiellonią mam zastrzeżenia jednak spodziewam się że ostatni mecz w tym roku przyniesie upragnione 3 punkty.

1.Zacnemu sędziemu Szulcowi pragnę napisać że jest zwykłym łajdakiem który nie nadaje się nawet do najprostszych robót!

2.Maćkowi Sadlokowi bardzo dziękuję za czas jego gry z eRką na piersi.Trzecie miejsce i nie tylko to też Twoja zasługa i mam nadzieję że wpadniesz czasami na Cichą 6 odwiedzić swoich kolegów.Bardzo Ci dziękuję i życzę powodzenia w nowym klubie i reprezentacji.

3.Na mecz z Jagiellonią zaprosiłem 3 osoby które zapewne znowu wpadną pokibicować Niebieskim.
Bo w Chorzowie i Łodzi jest wiara która łączy kibiców obu miast Ruch i Widzew zawsze razem

Obrazek

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#205 Post autor: wolfik » 29 lis 2010, o 15:46

mulan pisze:Jak pracownicy klubu ośmieszają Ruch to przerasta pojęcie, chodzi mi o puszczenie hymnu na początku meczu!
Zaciął się po 10 sek tego disco polo, spiker przeprosiłbo nawalił sprzęt! Ale do cholery to jest już z 5 raz z rzędu!!!!!!!!!!!!! Czy oni to ku*** puszczają z youtube?!?! Jedna wielka banda nieudaczników, 5 raz to samo :wstyd: Niech lepiej w ogóle tego kiczu nie puszczają! Ułomy :wsciekly: :cenzura:
Pewnie po tylko kilku sekundach już nawet ludzie od nagłośnienia nie potrafią tego słuchać i wyłączają. Hymn na wejście piłkarzy powinniśmy śpiewać sami, bez tego daremnego podkładu. Barwy w górę Pepek zaczyna i jedziemy, ale sprężyć się na to bo teraz wyszło bardzo średnio.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#206 Post autor: spyru » 29 lis 2010, o 16:18

Najpierw trzeba Mendyke wywalić w kosmos.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#207 Post autor: Mirek » 29 lis 2010, o 16:46

Wczoraj do tego siedzieli w tej budce razem z byłym rzecznikiem prasowym ;)

chorzowski_rsl
Kontakt:

#208 Post autor: chorzowski_rsl » 29 lis 2010, o 16:51

lodowisko to bylo na schodach za sektorami,wypierdolol orla jak ch** na plecy :niepewny:
NRŚL GANG

zeqqq
Kontakt:

#209 Post autor: zeqqq » 29 lis 2010, o 17:16

chorzowski_rsl pisze:lodowisko to bylo na schodach za sektorami,wypierdolol orla jak ch** na plecy :niepewny:
było lodowisko wchuj.
na lechia wszyscy łyżwy pod pacha :hyhy: :hyhy:

Elmer
Kontakt:

#210 Post autor: Elmer » 29 lis 2010, o 17:31

spyru pisze:Najpierw trzeba Mendyke wywalić w kosmos.
od zawsze tak twierdzę, ale nikt mnie nie słucha ;) ZERO elastyczności. Jak słyszy, że kibice nie krzyczą nazwisk sam je podaję. Póki nie ma tablicy świetlnej ze składami takie coś przy obecnej frekwencji i grze nie wyjdzie.

A poza tym jest beznadziejny :kwasny:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

ODPOWIEDZ