Licencja
-
Re: Licencja 2010/2011
Tak jak pisalo sie tu czesto nasze miejsce jest na slaskim bo na Cichej nie mamy sznas na gre w Ekstraklasie
Miasto moze nas pograzyc przez to ze oszczedza na budowie stadionu
Miasto moze nas pograzyc przez to ze oszczedza na budowie stadionu
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
COBRA rozumiem, że stadion. Ale co ma lepszego Widzew np?
-
Mirek pisze:COBRA rozumiem, że stadion. Ale co ma lepszego Widzew np?
A skad wiesz czy we wniosku licencyjnym nie dali stadionu rezerwowego??
- radzion
- Kontakt:
e, nie ma zle, wychodzi na to ze licencje otrzymamy bez problemow w 2 terminie, skoro finansowo jest ok to nic tylko zglaszac slaski , ewentualnie dogadac sie z piastem gdyby odpukac problemy slaskiego sie przeciagaly w czasie,
zaskakuje w tej siodemce lechia i jaga, ale tam rowniez chodzi chyba o stadiony (podobnie jak polonia w) polonia b i zabole to pewnie i stadion i kasa
zaskakuje w tej siodemce lechia i jaga, ale tam rowniez chodzi chyba o stadiony (podobnie jak polonia w) polonia b i zabole to pewnie i stadion i kasa
-
- Kontakt:
po piyrwsze pisze na niebiescy.pl ze w sprawie licencji do Ruchu lazi ino o infrastruktura. Ale powiydzcie i diwe rzeczy:
jakim cudym pora miesiecy tymu Ruch mogl grac na tym stadionie z III rundzie el. LE, a teraz niy moze w ekstraklasie?
fto bydzie grol w ekstraklasie jak te 7 druzyn spadnie? (ino w zabrzu i bytomiu moze lazic o kasa..)
ale z drugij strony.. pani Kasiu, ''nic nie zagraza naszej licencji'' niy?:))
Slaski albo I liga.. wybor nalezy do zarzadu.
PS. akcja ratowania cracovii wlazi w decydujoncy okres
jakim cudym pora miesiecy tymu Ruch mogl grac na tym stadionie z III rundzie el. LE, a teraz niy moze w ekstraklasie?
fto bydzie grol w ekstraklasie jak te 7 druzyn spadnie? (ino w zabrzu i bytomiu moze lazic o kasa..)
ale z drugij strony.. pani Kasiu, ''nic nie zagraza naszej licencji'' niy?:))
Slaski albo I liga.. wybor nalezy do zarzadu.
PS. akcja ratowania cracovii wlazi w decydujoncy okres
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
COBRA nie wiem, ale to jaki zgłosili? Chyba, że Bełchatów.
A co do SŚ. Na jesień nie będzie gotowy, więc chyba tylko Gliwice.
A co do SŚ. Na jesień nie będzie gotowy, więc chyba tylko Gliwice.
-
- Kontakt:
Mirek ale jest chyba tak że mozna podac stadion w budowie i wtedy patrza na to łaskawiej i pozwalaja grac na dotychczasowym jesli nowy sie np buduje, Śląski, Wrocław i Gdańsk to nie sa stadiony klubowe wiec pewnie doczepili sie że kluby nie maja na razie podpisanej nawet przedwstepnej umowy na granie tam
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
pozatym jak mogom sciepac 7 klubow z ekstraklasy za stadiony, jak druzyny, kiere majom wlyz w zamian niy majom nic lesze swoje stadiony.
-
- Kontakt:
Pewnie znowu o jakieś pierdoły chodzi. Poczekajmy na konkretne zarzuty w stosunku do stadionu, bo być może zaś im chodzi o na przykład schody, albo wyjścia awaryjne. My jesteśmy w bardzo dobrym położeniu, więc nie ma co za wiela marudzić. O ile wiem wymogi licencyjne w stosunku do stadionu od zeszłego sezonu się nie zmieniły, więc najpewniej to jakieś błahostki.
Gerard Cieślik - "Kiedyś przyjechali do mnie działacze z Łodzi. Z kluczem do nowiutkiego, wyposażonego we wszystkie wygody mieszkania. A ja mieszkałem w zwykłej klitce. Ale przez myśl nawet mi nie przyszło, by z tego powodu Ruch opuszczać...".Oprócz ofert z polskich klubów, miał on również ofertę m.in. ze szkockiego Aberdeen, które oferowało pensję w wysokości 10 tys. funtów na miesiąc!

-
- Kontakt:
Cicha to już skansen i nie ma co się oszukiwać. Chcemy grać w ekstraklasie - gramy na Śląskim.
- KajzeR Wiluś
- Kontakt:
Chodzi zapewne o to, że nie mają żadnej konkretnej umowy ze Śląskim a Gliwic wcale nie podali. Typowe dla Ruchu frajerstwo...
Fakt faktem, że jeśli by za to zrzucali to będzie za rok maksymalnie 10-drużynowa ekstraklasa. Bo więcej po prostu nie uzbierają
Fakt faktem, że jeśli by za to zrzucali to będzie za rok maksymalnie 10-drużynowa ekstraklasa. Bo więcej po prostu nie uzbierają

Naiwnością jest myśleć, że funkcjonując w normalnych warunkach, najpopularniejszy i najbardziej utytułowany klub w kraju byłby po wojnie jednym z najbiedniejszych, mając siedzibę w centrum największego okręgu przemysłowego, będącego zarazem najbogatszą częścią tego kraju.
Jeśli dodać do tego, że w regionie gdzie miał siedzibę rodziło się najwięcej talentów piłkarskich, brak hegemonii takiego klubu musiałby być wynikiem absurdalnego zbiegu okoliczności. Takim absurdalnym zbiegiem okoliczności było dla tego klubu zjawisko o nazwie PRL.
Jeśli dodać do tego, że w regionie gdzie miał siedzibę rodziło się najwięcej talentów piłkarskich, brak hegemonii takiego klubu musiałby być wynikiem absurdalnego zbiegu okoliczności. Takim absurdalnym zbiegiem okoliczności było dla tego klubu zjawisko o nazwie PRL.
-
Dokladnie Podbeskidzie to co mo to jo by stadionem nie nazwol na ŁKSie stadion sie rozpado Flota to nie godom juz a Piast sie dopiero buduje wiec kto tam by miol wlyzc do esktraklasy jak podobno naszo liga mo nie grac na MANUFAKTURACH I ZABYTKACHhornislezsko pisze:pozatym jak mogom sciepac 7 klubow z ekstraklasy za stadiony, jak druzyny, kiere majom wlyz w zamian niy majom nic lesze swoje stadiony.
-
- Kontakt:
I beztóż ido ło weta iże w drugim terminie wszyjscy licyncja pochytajom... No możno niy Polonia, kero mo łostudy, i z geldym i stadionym.pRimo1920 pisze:Dokladnie Podbeskidzie to co mo to jo by stadionem nie nazwol na ŁKSie stadion sie rozpado Flota to nie godom juz a Piast sie dopiero buduje wiec kto tam by miol wlyzc do esktraklasy jak podobno naszo liga mo nie grac na MANUFAKTURACH I ZABYTKACHhornislezsko pisze:pozatym jak mogom sciepac 7 klubow z ekstraklasy za stadiony, jak druzyny, kiere majom wlyz w zamian niy majom nic lesze swoje stadiony.
Gerard Cieślik - "Kiedyś przyjechali do mnie działacze z Łodzi. Z kluczem do nowiutkiego, wyposażonego we wszystkie wygody mieszkania. A ja mieszkałem w zwykłej klitce. Ale przez myśl nawet mi nie przyszło, by z tego powodu Ruch opuszczać...".Oprócz ofert z polskich klubów, miał on również ofertę m.in. ze szkockiego Aberdeen, które oferowało pensję w wysokości 10 tys. funtów na miesiąc!

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
może sie doczepili do ziców tramwajowych na trybunie 
to niech sie odwalą, bo mie sie na nich dobrze siedzi

to niech sie odwalą, bo mie sie na nich dobrze siedzi

-
- Kontakt:
Gornik i Polonia B. zostanom bez licencji za dlugi, reszta moim zdaniym zostanie