[2 Kolejka] Ruch Chorzów - Piast Gliwice

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Jak zakończy się mecz Ruch - Piast?

3pkt dla Ruchu
160
88%
Remis
14
8%
3pkt dla Piasta
8
4%

Liczba głosów: 182

Wiadomość
Autor
tramp3k
Kontakt:

#196 Post autor: tramp3k » 10 sie 2009, o 09:30

radzion pisze:...
co za różnica czy wyrabiasz stały czy jednorazowy? tak czy siak musisz podać swoje dane :)
Sie ciesz bo jak nastepnym razem przyjedzie rodzinka to nei bedziesz musiol zas stac w kolejce po identyfikator ino w 3 minuty se kupisz bilety na mecz :)

Lukas89
Kontakt:

#197 Post autor: Lukas89 » 10 sie 2009, o 09:47

Jeszcze krótko podsumowując

Dla mnie:

Grodzicki - :padam: :padam: (nawet mimo czerwonej dla mnie man of the match)
Sobiech - :padam: (za cały mecz)
Brzyski - :padam: (za cały mecz i za dośrodkowanie przy bramce Sobiecha )
Balaż - duży "+" (za drugą połowę)
Grzyb - "+" (za drugą połowę)
Niedzielan - dwa plusy (++). (za cały mecz)

i ogólnie :padam: dla drużyny. i to koniec moich komentarzy w tym temacie

ważności znaków można sie domyśleć.
Obrazek

South
Kontakt:

#198 Post autor: South » 10 sie 2009, o 09:47

tommy tauzen pisze:South, umiysz czytać?? i wiysz co to ME?
Harpo ja ino że jak ktos wyczai tyn sposób gry i go zneutralizuje to środkiym nic niy pódzie i bydzie ciepło. niy godom ze skrzydła sa złe ale brak jest alternatywy na te skrzydła.
potrafia :] co do sobotniego wystepu Balaza w meczu z Piastem ma ME ? :zdziwko:
Druga polowa mu wyszla starał sie a tak wogole to kierowalem to do .radzion. a nie do ciebie wiec sie nie udzielaj ;)

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#199 Post autor: Thoth » 10 sie 2009, o 09:53

South, to bardziyj umiejytnie to pisz bo czytajac tego twojego posta można dojść do dwojakich mysli :rotfl: :rotfl: co mo sobotni wystep Balaza do ME to ze przydałoby mu sie tam pograć bo jak na ta chwila pozytku za wiela z niego niy ma. joch niy widzioł zeby sie wogóle staroł i żeby mu cokolwiek wyszło. z całej wyjsciowej jedenastki zdecydowanie najsłabszy.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

19aRtuR20
Kontakt:

#200 Post autor: 19aRtuR20 » 10 sie 2009, o 11:16

ogladolech liga+extra przed chwila (powtorka) i wg sedziego (bylego) Stepniewskiego nie bylo karnego w 9minucie - Mielcarski twierdzil co innego.
po obejrzeniu tej sytuacji kilka razy wydaje mi sie ze faul byl...

Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

#201 Post autor: _BiADACZ_ » 10 sie 2009, o 11:54

w ch** mi sie podobało zachowanie Pulkowskigo, jak to Radzion napisoł leżąc na brzuchu, wstoł i jeszcze odebroł bal.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

Paveel
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#202 Post autor: Paveel » 10 sie 2009, o 12:00

_BiADACZ_ pisze:w ch** mi sie podobało zachowanie Pulkowskigo
Pulkowski zachował się z bardzo dobrej strony ;) nie odpuścił, powalczył o piłkę, mimo że chłopak z Warszawy, a na boisku powalczy za dwóch :) to mi się podoba u niego .
a chwilę potem jeszcze, Pilarz się zabawił z napastnikiem :hyhy:
Ruchu nasz ukochany
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#203 Post autor: heli » 10 sie 2009, o 12:07

To od zawsze było wiadomo, Pulo ambicją, charakterem i walką nadrabia mniejsze umiejętnosci, bo technik to nie jest ale charakter ma wielki.

Co do karnego powiem szczerze, że jo jednoznacznie nie jestem w stanie stwierdzić, kontakt był szczególnie kiedy po wślizgu lekko dźwignął noga (jakby tego nie zrobił byłbych pewien że nie powinien być karny, a tak to nie wiem), ale czy bali dotknął Sadlok, albo czy to nie Olszar wleciał w Sadloka widząc, ze zadaleko sobie odkopnął bala nie wiem. Na pewno nie był to jakiś astronomiczny bład skoro po tylu powtórkach i ujęciach zróżnych kamer nie jesteśmy wstanie jednoznacznie stwierdzić tego.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#204 Post autor: radzion » 10 sie 2009, o 16:59

tramp3k pisze:
radzion pisze:...
co za różnica czy wyrabiasz stały czy jednorazowy? tak czy siak musisz podać swoje dane :)
Sie ciesz bo jak nastepnym razem przyjedzie rodzinka to nei bedziesz musiol zas stac w kolejce po identyfikator ino w 3 minuty se kupisz bilety na mecz :)
roznica w czasie,
w ubieglym roku kiedy byly jednorazowe to wyrobienie go zajelo mi ze 3-4 razy mniej czasu niz teraz
rodzinka prszyjedzie za pol wieku, wiec do tego wymysla cos innego, bardziej chodzi o to ze niektorzy nie potrafia pojac ze w innym kraju sa inne dowody tozsamosci i inaczej wygladaja niektore sprawy, bo dla mnie ktos kto chce ode mnie dowod osobisty a ja mam inny dokument ktory upowaznia mnie min do pobytu w innym kraju jest kompletnym debilem, i tacy ludzie dalej pracuja w tym klubie

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#205 Post autor: radzion » 10 sie 2009, o 17:00

South pisze:Balaz - wogole grol????????????????????

:wstyd: byłeś wogole na meczu ?

w drugiej polowie sie rozkrecil i fajnie dzielil krecil zawodnikami :]
w 2 polowie sie rozkrecil>?a w 1 polowie bol na piwie, a co to za zawodnik co gro ino 1 polowa?aha i co z tego krecenia wynikalo??????

Guma_1973
Kontakt:

#206 Post autor: Guma_1973 » 10 sie 2009, o 20:44

Właśnie żech wytrzeźwioł ... Ruch Ruch HKS !

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#207 Post autor: radzion » 11 sie 2009, o 11:36

simonsays pisze:Ale ogolnie duzo lepiej niz Janoszka. Zobaczymy czy jak wroca Zajac i Szeryf gra sie poprawi. I ciekawe ze Stawarczyk jeszcze nie gra.
pozdRo
podejrzewom ze Stawarczyk zagro teraz z arka, chyba ze w srodku pola obejrzymy razem z Gaborem, boskiego Pulo albo cudownego Nowackiego
Szeryf raczej do konca sierpnia nie zagro, przynajmniej takie mom przypuszczenia,, a Zajac?a kaj by go tu teroz wcisnac??bydzie miol problem Fornalik kiedy Kicaj wroci do formy

Fazid
Kontakt:

#208 Post autor: Fazid » 11 sie 2009, o 12:02

radzion pisze:
simonsays pisze:Ale ogolnie duzo lepiej niz Janoszka. Zobaczymy czy jak wroca Zajac i Szeryf gra sie poprawi. I ciekawe ze Stawarczyk jeszcze nie gra.
pozdRo
podejrzewom ze Stawarczyk zagro teraz z arka, chyba ze w srodku pola obejrzymy razem z Gaborem, boskiego Pulo albo cudownego Nowackiego
Szeryf raczej do konca sierpnia nie zagro, przynajmniej takie mom przypuszczenia,, a Zajac?a kaj by go tu teroz wcisnac??bydzie miol problem Fornalik kiedy Kicaj wroci do formy
Daj boże takie problemy na kazdej pozycji !!!!

Fakt na papierze ten skład wygląda bardzo dobrze/obiecująco jezeli pieniadze beda sie zgadzały (a jak bedziemy grac na C6 powinny) możemy powalczyc o cos wiecej nie o pierwsza 3,4 badzmy realistami ale o PP czy PE.
Jak beda grac z takim zaangazowaniem to jestem spokojny o miejsce.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#209 Post autor: L.G » 11 sie 2009, o 12:29

Fazid pisze:bydzie miol problem Fornalik kiedy Kicaj wroci do formy
abo bydzie mioł problym Fornalik abo Grzyb. Nojmniyjszy problym bydzie mioł Ruch

ps. czyli jednak idzie panie Grodzicki, bravo :!:. Byle niy boł to jednorazowy wyskok pośród odpuszczonych meczy jak z Legiom czy Wisłom.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

adamas
Kontakt:

#210 Post autor: adamas » 11 sie 2009, o 20:48

Wg oficjalnych danych Ekstraklasy na meczu Ruch - Piast było 6.500 ludzi. Dane przekazane przez kluby. Czyli kibiców Ruchu było mniej niż 6.000...

Bez komentarza

http://ekstraklasa.org/ekstraklasa.org/ ... gn=5792171
SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY

ODPOWIEDZ