Sparingi lato 2009
- ch-R
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To co ci szkodzi pojechać do Bestwiny?ch-R pisze:deniol, Nie , skandalem jest to że sie zmienio termin i miejsce na dzień przed sparem! Jo specjalnie wziołech wolne skuli tego szpilu.
Nikt nie sprawdzi dlaczego przełożyli sparing ale zaraz malkontenci plują na wszystkich...
Sparing najprawdopodobniej przenieśli bo w środa po burzy zalało boczne boisko i nie dali rady go przygotować na sobota.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
cos mi mopwie ze jakby zas na sparingu byly cegielki to by bylo larmo ze zarzad nos okrado cegielkami19_kRzysiek_20 pisze:maja nas w du*** to my ich też mamy w du***. mogli zarobić na tym sparingu gdyby wprowadzili cegiełki prezesowa by miała na waciki.
odebrać nam przyjemnosc zobaczenia chociaż jednego sparingu u siebie. to są chu...!
- ch-R
Suchej mi do malkontenta daleko , ale tak sie stalo ze wziołech wolne bo dzieciakami sie musza opiekować i chciołech im zrobić frei i iść z nimi na szpil . I jestech wku.iony zabronisz mi ?jalboss pisze:To co ci szkodzi pojechać do Bestwiny?ch-R pisze:deniol, Nie , skandalem jest to że sie zmienio termin i miejsce na dzień przed sparem! Jo specjalnie wziołech wolne skuli tego szpilu.
Nikt nie sprawdzi dlaczego przełożyli sparing ale zaraz malkontenci plują na wszystkich...
Sparing najprawdopodobniej przenieśli bo w środa po burzy zalało boczne boisko i nie dali rady go przygotować na sobota.
ps. a odnośnie boiska to co lepszo ulewa to je zalewo , tak zrobili drenaż

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pora postów wyzej piszesz że wziołes wolne skuli szpilu, teraz piszesz że skuli bajtli. To jak to jest? (nie żeby mnie to szczegolnie obchodziło ale jak juz cos pisza to z sensem i nie zmieniom zdania co pora minut)ch-R pisze:Suchej mi do malkontenta daleko , ale tak sie stalo ze wziołech wolne bo dzieciakami sie musza opiekować i chciołech im zrobić frei i iść z nimi na szpil . I jestech wku.iony zabronisz mi ?jalboss pisze:To co ci szkodzi pojechać do Bestwiny?ch-R pisze:deniol, Nie , skandalem jest to że sie zmienio termin i miejsce na dzień przed sparem! Jo specjalnie wziołech wolne skuli tego szpilu.
ps. a odnośnie boiska to co lepszo ulewa to je zalewo , tak zrobili drenaż
Niczego ci nie zamierzom zabraniać, jak chcesz byc wk....iony to sie być, ino chyba lepij jak chopcy zagraja na dobrym boisku niżby mieli brodzic w wodzie.
Niech sie ktos kumaty wypowie ale po mojemu na bocznym nie ma drenazu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Jest drynaz ino ta firma co chyba robila go i ta murawa zj***li to , bo za kozdym razem jak leje dyszcz to w jedyn z rogow rezerwowego boiska zbiero sie w uj wody . Po ostatnich opadach to tam szlo ryby łowic , na calej lini autowej byla woda a najwiecej jak wczesni napisolech to w rogu kajs sie wchodzi na ta trybunka. W czwartek widziiolech jak jakies pod krawatami chodzili i ogladali to wiec moze zaniedugo byda to robic .jalboss pisze:Niech sie ktos kumaty wypowie ale po mojemu na bocznym nie ma drenazu.
Co do sparingu :
Ruch: Pilarz - Nykiel, Stawarczyk, Sadlok, Brzyski - Grzyb, Baran, Pulkowski, Balaz - Fabusz, Janoszka.
Ciekawe czy w 2 polowce pokorze sie ktos ciekawy ....
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Ostatnio zmieniony 18 lip 2009, o 11:27 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Kontakt: