![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Ruch - Bełchatów sobota 25.04 godz.14:45
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lechia wygrala więc miejsce barazowe to w tej chwili 25 punktów, czyli o 1 mniej niz mamy my. Super jest fajnie 
Marcin Nowacki (pomocnik Ruchu):
Nie wiem co się dzieje, od pewnego czasu wszystko się komplikuje. Ten mecz pokazał, że walczymy o utrzymanie.
On chyba z choinki spadł. O utrzymanie to walczymy od dawna. Teraz to już jesteśmy nad przepaścią.

Marcin Nowacki (pomocnik Ruchu):
Nie wiem co się dzieje, od pewnego czasu wszystko się komplikuje. Ten mecz pokazał, że walczymy o utrzymanie.
On chyba z choinki spadł. O utrzymanie to walczymy od dawna. Teraz to już jesteśmy nad przepaścią.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2009, o 18:20 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Tak z ciekawości przejrzołech sie transmisja live z niebiescy.pl i oto wszystkie wpisy dotyczące ariela:ruchfans pisze:Mom dokładnie te same odczucia co Ty. Ariel to nasz topowy player - niemalże symbol tego zespołu. Nie ma meczu bez zdupionej bramki, na 10 piłek możliwych jedna jest celna. Blady strach kiedy ten koleś jest przy piłce - dramat. Wstyd, że koleś nosi na piersi niebieską eRkę. Zwyzywalem go jak schodził z boiska - możecie mnie za to tu je*** - nie będę tego żałował. Pozatym dzisiaj wszyscy pokazali "klasę"Avada Kedavra pisze: Musza z SATYSFAKCJĄ stwierdzić, że jakubowski po raz kolejny mnie nie zawiódł i śmiało można go uznać, za gracza meczu!
Który to już mecz z rzędu, w którym przez 90 minut CHODZI po boisku, kryje na radar? Nie chce mi się liczyć....
Dzisiej to on zdupioł tego tora i zdania nie zmienia.
Kto zostoł do końca ten widzioł co sie działo na murawie... chciołbych coś wiecej napisać, ale na temat tego meczu, tej rundy, tych grajków, tego zarządu, tej FIRMY szkoda klawiatury. Nara.
50 min. Fabusz zagrał w pole karne do Jakubowskiego, ale podał za plecy swojego kolegi
51 min. Grzyb nie doszedł do podania Jakubowskiego
53 min. Strata Jakubowskiego przed własnym polem karnym. Na szczęście bez konsekwencji
56 min. Jakubowski fatalnie dał się ograć w polu karnym, gracz GKS-u dośrodkował i Perdijić obronił strzał głową, ale przy dobitce nogą Janusa był już bezradny....
66 min. Kartka dla Jakubowskiego
79 min. Faul Jakubowskiego na rywalu
Wystawianie takiego pajaca w pierwszym składzie to jest od razu danie 12 zawodnika przeciwnikom. I trzeba być ślepym, żeby tego nie widzieć i głupim, żeby cały czos na siła pchać go do pierwszego składu!

- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
jesttttttttttttttt 3 -1 Brawo Chłopcy ojestttttttttt o jestttttttttt o jesttttttttt 1 2 3 mało Ke sera sera Ruch Chorzów trzy punkty ma.
Fabus - nota 10 kreatywny szybki napastnik plus za te uderzenia z dystansu. Praktycznie wszystko na szybkości. Nie wiem dlaczego go zmienił pewnie oszczędza go Pietrzak na następny szpil.
Janoszka - nota 10 szczególnie za ten hat trick. Podobała mi się ta z przewrotki w okienko
Matko Perdijić - daje 9 bo za szybko czasami przy prowadzeniu 2 - 1 wznawiał piłkę do gry, w takich sytuacjach trzeba trochę przytrzymać żeby dać kolega dychnąć.
Ariel Jakubowski - daje 9 pewny punkt obrony dużo przechwytów mało strat dobrze że pograliśmy trochę z tyłu daliśmy odetchnąć napastnikom. Wskazane przy prowadzeniu 3 - 1 jak już zostało 5 minut do końca.
Artur Radziszewski - Sędzia z Warszawy pierwszy raz chyba widziałem arbitra który by tak dobrze spotkanie sędziował. Widać że często puszcza grę i nie gwiżdże byle jakich fauli. Zresztą dostał za to podziękowania w przerwie meczu. Widać że Polska piłka została już oczyszczona.
Tomasz Listkiewicz - Dobrze sygnalizował zwłaszcza spalone i faule. Pierwszy raz się spotkałem żeby z trybun płynęły takie podziękowania pod jego adresem.
Teraz puchar !! Puchar jest Nasz bo puchar Nam się należy nikomu nie damy nikomu nie damy bo Puchar nam się należy...
Fabus - nota 10 kreatywny szybki napastnik plus za te uderzenia z dystansu. Praktycznie wszystko na szybkości. Nie wiem dlaczego go zmienił pewnie oszczędza go Pietrzak na następny szpil.
Janoszka - nota 10 szczególnie za ten hat trick. Podobała mi się ta z przewrotki w okienko
Matko Perdijić - daje 9 bo za szybko czasami przy prowadzeniu 2 - 1 wznawiał piłkę do gry, w takich sytuacjach trzeba trochę przytrzymać żeby dać kolega dychnąć.
Ariel Jakubowski - daje 9 pewny punkt obrony dużo przechwytów mało strat dobrze że pograliśmy trochę z tyłu daliśmy odetchnąć napastnikom. Wskazane przy prowadzeniu 3 - 1 jak już zostało 5 minut do końca.
Artur Radziszewski - Sędzia z Warszawy pierwszy raz chyba widziałem arbitra który by tak dobrze spotkanie sędziował. Widać że często puszcza grę i nie gwiżdże byle jakich fauli. Zresztą dostał za to podziękowania w przerwie meczu. Widać że Polska piłka została już oczyszczona.
Tomasz Listkiewicz - Dobrze sygnalizował zwłaszcza spalone i faule. Pierwszy raz się spotkałem żeby z trybun płynęły takie podziękowania pod jego adresem.
Teraz puchar !! Puchar jest Nasz bo puchar Nam się należy nikomu nie damy nikomu nie damy bo Puchar nam się należy...
-
-
- Kontakt:
- Bułek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie pisałem na forum od dłuższego czasu. Nawet jeśli teraz mają mi wdupic bana to nie bede się cackał. NA TO SIE ku*** NIY DO PACZEC!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest paranoja nie rozumiem postawy co poniektórych w tym klubie ewidentnie leca w ciula. Szukam jakiegos wyjasnienia kto jest temu winny. Pan Klimek któremu brak jaj żeby zdjąc Pania prezes z funkcji?? Pania Prezes która na footbolu zna się tak jak ja na sadzonkach?? Trenera który nie potrafi zmobilizowac naszych best playerów?? Czy moze zapytac kazdego z naszych wspaniałych graczy po ch** ty Ciulu grosz wogóle w fusbal?? Szukam jakiegokolwiek pocieszenia w tym coraz to czarniejszym okresie dla nas i co dostaje jakies historie z palca wyssane że ktos tam chce zainwestowac w ta druzyne. Powiem tyle Żaden z tych pseudo grajków powtarzam Zaden nie moze nawet pucowac szczewików takim graczom jak Cieślik czy Warzycha... Umiejetnosciami dorównują każdemu który gra w tej samej lidze ambicją nie dorównuja nawet po częsci... Lutz jak oni sie utrzymaja to Jo żera tych laci aze zwanzig.
-
- Kontakt:
NIE WIEM OD KIEDY CHODZICIE NA RUCH -JO LAZA OD 1984 -NAJSLABSZY SEZON JAKI ZECH WIDZIOL TO 86/87 MOZECIE NIE WIEZYC ALE RUCH WYGROL U SIEBIE ZE STALA MIELEC 1:0 BYLA TO JAK SE PRZYPOMINOM JEDYNO BRAMKA W CALY RUNDZIE JAKO RUCH STRZELIL U SIEBIE ,SPADLI DO DRUGI LIGI ,ALE TAMTEN SKLAD ROZPIERDOLIL BY W PYL TYCH PAJACY ,JAK WIDZA TYCH CIULI CO LAZA PO BOISKU TO DOSTAJA SZALU ,PIETRZAK c*el JAKBY MIOL HONOR TO PO TYM SZPILU SOM BY ODSZEDL A NIE CZEKOL NA DECYZJA ZARZADU,-------- -KLIMEK NIE SZKODA CI KASY NA TE CIOTY--------- 

- SW1920
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nowacki- 11 w 10 skali ! Zdecydowanie ożywił naszą gre w drugiej połowieBytom20 pisze:jesttttttttttttttt 3 -1 Brawo Chłopcy ojestttttttttt o jestttttttttt o jesttttttttt 1 2 3 mało Ke sera sera Ruch Chorzów trzy punkty ma.

Pisząc w skrócie - BRAWO MARCIN nasz ty człowieku od rozprowadzania piłek !

-
- Kontakt:
- szogun
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Skonczcie dupcyc jak to nie jest źle. Już od początku rundy tak jest. Przegrana z żabolami pokazała jak bardzo w tyle jesteśmy. A wygrana z Polonią? Haha, z tak słabą Polonią wtedy to by a-klasowe Szombierki wygrały.
Widać tu PRZEDEWSZYSTKIM brak transferów w przerwie zimowej. Czemu? Brak nowych twarzy = brak rywalizacji w drużynie. Kilku ciuli pokroju Zając, Nowacki, Jakubowski poczuło się nie zagrożeni i odpierdalają kaszane. Luźny tryb życia, olewanie meczy, zero ambicji. Dobrze chopy myślą, bo kto ich wygryźie jak w składzie niema lepszego? Zero transferów i w drużynie znalazło się kilku burżuji którzy mają o sobie za duże mniemanie.
Jako za Duszana my grali ciulato ale skutecznie. To mi się podobało, ważne że były punkty. A tu Pietrzak niema pomysłu na ciekawo taktyka, taką by zaskoczyć rywala, coś innowacyjnego, jakieś dobre ustawienie dla tych chłopów. To nie Młoda Ekstraklasa, standardy poszły naprzód a on je w miejscu. W skrócie - Niech wy***rdala!
Kibice. Dość długo byli my cierpliwi, i dziś dali my uspust tej kaszany. Mieli my prawo. Ale pi***olenie że już nie pójdzie jeden z drugim na szpil jest o hu* roztrzaś. Jak przegrywomy jest źle, a jak wygrywomy to wszyscy kochają nasz Ruch i się na nim lansuja jacy są wporzo. hu* z takmi kibicami. Teraz na Piasta bilet choćby za 20 zł i tak pójda. Bo to Ruch a nie jakieś szczewa. Momy tradycja i legendo, w tej tradycji są zwycięstwa i porażki, aa nie ku*** same majstry i puchary. Siedź jeden z drugim w domu i oglądejcie se Barcelona. Normalnie dno z takimi kibicami. Teraz dopiero trza pokozać doping! Dajemy im kredyt zaufania, mom nadzieja ze nowy trener bydzie do szpilu z Piastem i zawodnicy wezmą się w garść. To ze umią grać pokozali w meczach z Lechem czy Wisłą.
A dzisiejszy mecz? Boże świety, czego wyście oczekiwali? Przecież Bełchatów nie zdupcuł od 5 szpili, i my w dołku mieliśmy ich pokonać? Jo liczył na remis co najwyżej, trudno niema. Trza szukać punktów kaj indziej. Z ŁKSem i Piastem.
Następny szpil - muszymy sie pokozać z dobryj strony, bilety za 1 zł i wszyscy na szpil!!!
ps. Do Poznania niech jedzie ME - nasi tam na bank nie wygrają a modziki się oswoją z piłką przy dużej publice. Przynajmniej bydzie taki pożytek z tego szpilu.
Widać tu PRZEDEWSZYSTKIM brak transferów w przerwie zimowej. Czemu? Brak nowych twarzy = brak rywalizacji w drużynie. Kilku ciuli pokroju Zając, Nowacki, Jakubowski poczuło się nie zagrożeni i odpierdalają kaszane. Luźny tryb życia, olewanie meczy, zero ambicji. Dobrze chopy myślą, bo kto ich wygryźie jak w składzie niema lepszego? Zero transferów i w drużynie znalazło się kilku burżuji którzy mają o sobie za duże mniemanie.
Jako za Duszana my grali ciulato ale skutecznie. To mi się podobało, ważne że były punkty. A tu Pietrzak niema pomysłu na ciekawo taktyka, taką by zaskoczyć rywala, coś innowacyjnego, jakieś dobre ustawienie dla tych chłopów. To nie Młoda Ekstraklasa, standardy poszły naprzód a on je w miejscu. W skrócie - Niech wy***rdala!
Kibice. Dość długo byli my cierpliwi, i dziś dali my uspust tej kaszany. Mieli my prawo. Ale pi***olenie że już nie pójdzie jeden z drugim na szpil jest o hu* roztrzaś. Jak przegrywomy jest źle, a jak wygrywomy to wszyscy kochają nasz Ruch i się na nim lansuja jacy są wporzo. hu* z takmi kibicami. Teraz na Piasta bilet choćby za 20 zł i tak pójda. Bo to Ruch a nie jakieś szczewa. Momy tradycja i legendo, w tej tradycji są zwycięstwa i porażki, aa nie ku*** same majstry i puchary. Siedź jeden z drugim w domu i oglądejcie se Barcelona. Normalnie dno z takimi kibicami. Teraz dopiero trza pokozać doping! Dajemy im kredyt zaufania, mom nadzieja ze nowy trener bydzie do szpilu z Piastem i zawodnicy wezmą się w garść. To ze umią grać pokozali w meczach z Lechem czy Wisłą.
A dzisiejszy mecz? Boże świety, czego wyście oczekiwali? Przecież Bełchatów nie zdupcuł od 5 szpili, i my w dołku mieliśmy ich pokonać? Jo liczył na remis co najwyżej, trudno niema. Trza szukać punktów kaj indziej. Z ŁKSem i Piastem.
Następny szpil - muszymy sie pokozać z dobryj strony, bilety za 1 zł i wszyscy na szpil!!!
ps. Do Poznania niech jedzie ME - nasi tam na bank nie wygrają a modziki się oswoją z piłką przy dużej publice. Przynajmniej bydzie taki pożytek z tego szpilu.