Ruch Chorzów - Polonia Warszawa 11 kwiecień 15:30
- tom piekaRy
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mamy poki co fc borat i niestety jestesmy skazani na slepa reke mijajacego czasu.
Nic nie zrobimy.
Poza tym wrocmy do kas i kasjerek ... powiedzcie mi ile mozna zaoszczedzic na kasjerkach?4 kasy= 500-600zl Przeciez na pewniaka za dzien pracy nasza monarchini nie zaplaci im wiecej niz 100-150zl.To jest 40 tiketow ... Aha,trzeba im tam jeszcze cos poswiecic a prad drogi : )
Latajacy cyrk Ruchu Chorzow niestety .Fruuuniemy ...
Nic nie zrobimy.
Poza tym wrocmy do kas i kasjerek ... powiedzcie mi ile mozna zaoszczedzic na kasjerkach?4 kasy= 500-600zl Przeciez na pewniaka za dzien pracy nasza monarchini nie zaplaci im wiecej niz 100-150zl.To jest 40 tiketow ... Aha,trzeba im tam jeszcze cos poswiecic a prad drogi : )
Latajacy cyrk Ruchu Chorzow niestety .Fruuuniemy ...
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- ŻoRski
- Kontakt:
- Biszkopt
- Kontakt:
- pepson19R20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
- tom piekaRy
- Kontakt:
niywiym jak wy ale jo wierza w Ruch, mimo porazek musimy byc twardzi i nigdy sie niypoddowac, z 2 tydnie na szpilu przyłazom wszyscy i pełnom parom dopingujymy naszych
, niy że sie niychce, na szpil łazi sie dopingowac a niy dłubac słoniol i rycec po naszych jak grajom, fto niyjest z Ruchem jest przeciwko niemu, momy dac z siebie wszystko, niy jak to było tera w sobota, bo mi sie niychce 

-
- Kontakt:
?!?!?! pisze:A za dwa tydnie gromy o 14:45 ..... zas slonce bydzie przeszkadzac naszym odechce im sie gracto tak wygladalo jak by im kondycji zabraklo przez te P.E i P.P i Liga
nie wiem czymu tak gromy czy o kasa zas chodzi...
nie wiem czy chodzilo Ci o forma pilkarzy a wlasciwie jej brak czy o godzina meczu.
ale co do godziny to mom takie przypuszczenia ze poprostu nie stac nos na granie wieczorem przy światłach.
chyba ze sie myla
- Rly
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
i oto i oto co do szpilu o 14:45 to zgadzom sie ze chodzi o kasa i sztrom ze cza by bylo placic i zapewne prezesi wyslali jakies pismo do c+ z prosba o rozgrywanie szpili wczesni . Jak bydzie zas slonce to nasi fusbalery zawodowcy bydom zas sie rusza jak muchy w smole oby bylo inaczy niz ostatnio...RudaSlaska7 pisze:nie wiem czy chodzilo Ci o forma pilkarzy a wlasciwie jej brak czy o godzina meczu.
ale co do godziny to mom takie przypuszczenia ze poprostu nie stac nos na granie wieczorem przy światłach.
chyba ze sie myla

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czy piłkarzom z Chorzowa nie zależy na grze w ekstraklasie? Trudno w to uwierzyć, ale tak właśnie wyglądał w wykonaniu niebieskich mecz z Polonią Warszawa. Działacze Ruchu zapowiadają, że wyciągną konsekwencje.
Jeżeli tak maja wyglądać mecze o życie to oznacza, że wielu piłkarzy Ruchu nie ceni tego życia zbyt bardzo. Już dawno nie byłem taki zdenerwowany - podnosił głos Dariusz Smagorowicz. Gdybyśmy mieli w drużynie jeszcze dwóch, trzech piłkarzy, którym zależałoby na zwycięstwie tak jak Wojtkowi Grzybowi to teraz nie martwilibyśmy się z porażki. Tego nie można tak zostawić. Część zawodników powinna sobie odpocząć od gry. Ich miejsce jest co najwyżej na rezerwie - dodał Smagorowicz
Jeżeli tak maja wyglądać mecze o życie to oznacza, że wielu piłkarzy Ruchu nie ceni tego życia zbyt bardzo. Już dawno nie byłem taki zdenerwowany - podnosił głos Dariusz Smagorowicz. Gdybyśmy mieli w drużynie jeszcze dwóch, trzech piłkarzy, którym zależałoby na zwycięstwie tak jak Wojtkowi Grzybowi to teraz nie martwilibyśmy się z porażki. Tego nie można tak zostawić. Część zawodników powinna sobie odpocząć od gry. Ich miejsce jest co najwyżej na rezerwie - dodał Smagorowicz
-
oby te slowa nie byly rzucane na wiart i staly sie faktem.
wstrzas w druzynie..tfuu (my nie mamy druzyny tylko grupe zawodnikow) wstrzas konieczny.
wstrzas w druzynie..tfuu (my nie mamy druzyny tylko grupe zawodnikow) wstrzas konieczny.
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air,
They fly so high, nearly reach the sky,
Then like my dreams they fade and die.
Fortune's always hiding,
I've looked everywhere,
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air.
Pretty bubbles in the air,
They fly so high, nearly reach the sky,
Then like my dreams they fade and die.
Fortune's always hiding,