Karnet odebrany. Kolejek za biletami nie ma za bardzo nawet....vahanara pisze:Potwierdzam. Wybrnęli dosyć zgrabnie;) Aczkolwiek nie zmienia to faktu że bajzel w tym temacie jest straszny.Lysy pisze:Wczoraj wysłałem maila a dziś byłem na Cichej i otrzymałem odpowiedż oraz wyjaśnienie mailem od bardzo sympatycznej skądinąd Pani Patrycji
"Posiadacze karnetów na trybune gorna oraz dolna maja rozumiec sektor na
stadionie slaskim jako balkon…blad wystapil w projekcie graficznym (zamiast
balkon wpisano sektor) stad ludzie mysla, ze ich miejsca przypadaja na
zwykle sektory .Ochrona będzie powiadomiona i na pewno nie będzie robila
problemu. Proszę kierować się na odpowiedni balkon wpisany w karnecie.Za
trudności i niejasności bardzo przepraszamy."
Karnety wiosna 2008
-
- Kontakt:
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
szanowna pani Drabik sektor 15 ja wiem ze to jest balkon.Ale na TRYBUNIE GORNEJ NA RUCHU mam miesce przy lini srodkowej tzn srodku .A 15 sektor balkon na stadionie slaskim to jest na wysokosci lini bramkowej nie robcie z nas idiotow , ale jednak wychodzi na to ze tak zrobiliscie .Tak jak pisalem wczesniej kupuje karnet od wielu lat ale w tym roku bylo to ostatni raz .chyba ze sie cos zmieni i pozwolicie usiasc na slaskim na balkonie na srodku miejsca jest na pewno wiecej jak u nas na chorzwskiej trybunie .dodam jeszce ze karnet wcale nie jest taki tani 210zl na 5 meczy !!!! za ogladanie ich przy lini bocznej
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pani PATRYCJA- jedna z niewielu osob w tym całym "burdelu" która to ogarnia jeszcze. Chciałbym jej bardzo podziekowac za to co robi dla RuchuLysy pisze:Wczoraj wysłałem maila a dziś byłem na Cichej i otrzymałem odpowiedż oraz wyjaśnienie mailem od bardzo sympatycznej skądinąd Pani Patrycji
"Posiadacze karnetów na trybune gorna oraz dolna maja rozumiec sektor na
stadionie slaskim jako balkon…blad wystapil w projekcie graficznym (zamiast
balkon wpisano sektor) stad ludzie mysla, ze ich miejsca przypadaja na
zwykle sektory .Ochrona będzie powiadomiona i na pewno nie będzie robila
problemu. Proszę kierować się na odpowiedni balkon wpisany w karnecie.Za
trudności i niejasności bardzo przepraszamy."
-
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja też mam karnet na 10. Moja żona kupując bilet dla siebie na dzisiejszy mecz powiedziała o tym i stwierdziła, że chce bilet na taki sektor żebyśmy się nie musieli rozdzielać. Usłyszała, że mąż się dostosuje. Wychodzi na to, że możesz siedzieć na którym chcesz sektorze.jalboss pisze:Mam karnet na "10" - wie ktoś gdzie mogę siąść na Śląskim? Który sektor? Który balkon czy inna loża?
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dokładnie, nawet pisze z tyłu karnetuBoluś pisze:Ja też mam karnet na 10. Moja żona kupując bilet dla siebie na dzisiejszy mecz powiedziała o tym i stwierdziła, że chce bilet na taki sektor żebyśmy się nie musieli rozdzielać. Usłyszała, że mąż się dostosuje. Wychodzi na to, że możesz siedzieć na którym chcesz sektorze.jalboss pisze:Mam karnet na "10" - wie ktoś gdzie mogę siąść na Śląskim? Który sektor? Który balkon czy inna loża?

SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
- Kontakt:
Ludzie troche wyrozumialosci! Wiecie, ze gramy na dwoch stadionach, nigdy nie wiadomo przed runda ile dokladnie bedzie meczow na cichej, a ile na slaskim...tedeus63 pisze:szanowna pani Drabik sektor 15 ja wiem ze to jest balkon.Ale na TRYBUNIE GORNEJ NA RUCHU mam miesce przy lini srodkowej tzn srodku .A 15 sektor balkon na stadionie slaskim to jest na wysokosci lini bramkowej nie robcie z nas idiotow , ale jednak wychodzi na to ze tak zrobiliscie .Tak jak pisalem wczesniej kupuje karnet od wielu lat ale w tym roku bylo to ostatni raz .chyba ze sie cos zmieni i pozwolicie usiasc na slaskim na balkonie na srodku miejsca jest na pewno wiecej jak u nas na chorzwskiej trybunie .dodam jeszce ze karnet wcale nie jest taki tani 210zl na 5 meczy !!!! za ogladanie ich przy lini bocznej
Mam nadzieje, ze w nastepnej rundzie te problemy beda rozwiazane. Ja nie moge narzekac na akcje z biletem...w sumie bez problemow odebralem karnet i wchodze gdzie chce na slaski, po stronie wiezy oczywiscie...
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Informacja dla posiadaczy karnetów na trybunę górną
Uprzejmie informujemy posiadaczy karnetów na trybunę górną na stadionie przy ul. Cichej 6 w Chorzowie, że na Stadionie Śląskim zapraszamy do zajmowania miejsc na balkonach 8 oraz 8 A.
to jest info ze strony oficjalnej RUCHU brawo zarząd zawsze mozna naprawic bląd ktory sie popelnilo . jest ok wszyscy na Lecha w sobote po 3 pkt ))
Uprzejmie informujemy posiadaczy karnetów na trybunę górną na stadionie przy ul. Cichej 6 w Chorzowie, że na Stadionie Śląskim zapraszamy do zajmowania miejsc na balkonach 8 oraz 8 A.
to jest info ze strony oficjalnej RUCHU brawo zarząd zawsze mozna naprawic bląd ktory sie popelnilo . jest ok wszyscy na Lecha w sobote po 3 pkt ))