07.08.07 spotkanie z piłkarzami i działaczami klubu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
BlauOS
Kontakt:

#196 Post autor: BlauOS » 8 sie 2007, o 18:52

Dobre pytanie, bo jo żech chcioł jutro pojechać po bilet ino, że jak mo być bojkot to chyba niy pojada, ale przed stadion to w piątek chyba kożdy przyjdzie ?

Davidos
Kontakt:

#197 Post autor: Davidos » 8 sie 2007, o 18:55

Łysy88 pisze:do tych co tak niychcom bojkotu; czymu wos niyma na kozdym wyjezdzie jak tak chcecie oglondac Ruch??!!no k..rwa czymu?
wczorej godolech z chopcami z Katowic i Myslowic.powiedzieli ze nawet jak bydzie transport za darmo to wchuj osob niywlejzie bo niymo na bilet 25 zl!!
wlasnie zwykle pikniki bydom wlazic nawet jak bojkot bydzie,bo kozdy szanujacy sie KIBIC bydzie za bojkotem
ja ja dokladnie ciekawe wiela z tych "fanatykow" co za wszelko cena chcom wlyz na szpil zaliczy kolejny ...wyjazdowy :zdegustowany:
z resztom co wos obchodzi jakis tam bojkot mocie swoj stolek swoja paczka sloniola , jak bydzie loło to i tak pojdziecie do szynku na canal+ zoboczyc jak gro Legia z Wislom przeca to ino fusbal....
Ostatnio zmieniony 8 sie 2007, o 19:00 przez Davidos, łącznie zmieniany 1 raz.

lszarek
Kontakt:

#198 Post autor: lszarek » 8 sie 2007, o 18:56

wiadomo juz co bo mie juz biere?

[ Dodano: Sro 08 Sie, 2007 ]
co ztymi biletami?

gizm
Kontakt:

#199 Post autor: gizm » 8 sie 2007, o 18:58

Buger pisze:ku*wa na co juz mieszac w to grajkow... oni niech sie zajmuja lotaniem za bala a niy cenami biletow. Koniec kropka. Czekomy na wiesci, w razie odmowu ze strony klubu wiadomo co bydzie.
ja to ciekawe jak bydzie im sie gralo ze Gorolami jak na Stadionie ino Gorole siedziec bydom i bydom spiywac ze som usiebie

chciolech isc nachama na tyn szpil ale jak zech to przeczytol to mnie kur..wica wziola czymu mo Polonia takie cynny wtos se we Hu..ja leci
z forum Poloni :
W najbliższą sobotę o godzinie 19:00 w Chorzowie na stadionie Ruchu przy ulicy Cichej, Polonia zagra w roli gospodarza swój mecz z Cracovią Kraków.

Ceny biletów na ten mecz kształtują się następująco:

- 20 zł bilety normalne na sektory otwarte
- 15 zł bilety ulgowe na sektory otwarte - bilet ulgowy przysługuje młodzieży uczącej się, studentom, emerytom i rencistom oraz kobietom.

Buger

#200 Post autor: Buger » 8 sie 2007, o 19:02

gizm pisze:chciolech isc nachama na tyn szpil ale jak zech to przeczytol to mnie kur..wica wziola czymu mo Polonia takie cynny wtos se we Hu..ja leci
Ceny dla Polonii ustala zarzad Bytomskich z Bartyla o ile mnie pamiec niy myli na czele... wiec nie ma co mieszac naszych cen z ich cenami bo to sie mijo z celem.

BlauOS
Kontakt:

#201 Post autor: BlauOS » 8 sie 2007, o 19:06

Może zaśpiewomy :)
Ruchu Chorzów kocham cię !
lecz na bilet nie stać mnie ^^

ASCETO
Kontakt:

#202 Post autor: ASCETO » 8 sie 2007, o 19:28

Tańsze bilety!!Na Ruchu tańsze bilety!!

niewiecie co z tymi biletami? jest juz kajs informacja??
Obrazek

Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#203 Post autor: Kirek » 8 sie 2007, o 19:30

A jo mimo że mom karnet to nie wleza na szpil, jak bydzie bojkot . Bo jo chca uczestniczyć na każdym szpilu w prawdziwym święcie piłkarskim przy full trybunach, a nie w 2tys. pikniku dlo wybranych.

snuffq
Kontakt:

#204 Post autor: snuffq » 8 sie 2007, o 19:34

Jak to Polonia w końcu wynajmuje od nas stadion, wątpie żeby za darmo.
Ruch nie musi płacić za wynajem swojego stadionu.
Logika podpowiadała by że bilety na Polonie powinny być droższe niż na Ruch.
No chyba że jestem w błędzie.

bogas1985

#205 Post autor: bogas1985 » 8 sie 2007, o 19:36

Fakt. Na wyjazdy jezdza rzadko. Niestety nie mam tyla kasy, by pozwolic sobie na taki komfort. Rozumiem doskonale protesty tych, ktorzy uwazaja ze ceny biletow sa za drogie, bo rzeczwysicie sa.

Ale sam bojkot meczu niczego dobrego nie przyniesie. Raz - ucierpia na tym pilkarze, dwa - ucierpia na tym kibice (mimo wszystko), trzy - ucierpi na tym klub

Taki bojkot bedzie tez wprowadzal napiecie na linii kibicow. Przyjdzie taki typowy piknik na mecz i ludzie z "ekipy" nie pzowola mu wejsc na mecz. Za 2 tygodnie taki ktos na mecz juz nie przyjdzie. I nawet po obnizce cen biletow, kibicow az tylu nie bedzie. Tak ja uwazam.

witoldjajszczok

#206 Post autor: witoldjajszczok » 8 sie 2007, o 19:38

scanerboy pisze:Moja propozycja jest taka:
Na Sosnowiec wszyscy włazimy i doping z całej pizdy!!! Nie zapominajcie, że to już I liga i walka o punkty, o sponsorów itd. Uważam, że własne sprawy w klubie, powinniśmy umieć załatwić bez rozgłosu... takie jest moje zdanie...

Najważniejsza jest rozmowa z Panem Klimkiem, to, co zostanie ustalone, powinno być respektowane przez wszystkich. Nie zapominajcie, że mamy długi, być może klub po prostu nie ma kasy, a nikt nas o tym nie informuje.

Trzeba wysłuchać ARGUMENTÓW właściciela, dopiero później myśleć o protestach - no tak mi się wydaje, że tak powinno być...
Nie wierze, że P. Klimek powie tak: "cena za bilet 25PLN, jak się komuś nie podoba, to wypad" - ja mam w dalszym ciągu zaufanie do właściciela i nie mieści mi się w głowie, że nie wysłucha naszych ARGUMENTÓW!!!
Dopiero w przypadku całkowitego fiaska wszystkich rozmów, zastaniawiałbym się nad protestami.
Podczas afery licencyjnej nauczyliśmy się protestować i walczyć, teraz musimy nauczyć się rozmawiać i osiągać kompromis. Wydaje mi się, że ten klub nie zasługuje na protesty, na awantury. POCZYTAJCIE SOBIE TEMATY O CEGIEŁKACH NA NOWY STADION. Kłutnie pomiędzy kibicami ta największa głupota

HAWK!
Bardzo fajna i mądra propozycja. Dlatego myślę, że przejdzie bez echa, a autor będzie zakrzyczany. Takie cywilizowane protesty nie mają u nas szans. U nas od razu trzeba blokować, obrażać, a może i obić.

pestka1920

#207 Post autor: pestka1920 » 8 sie 2007, o 19:45

a jo mom juz tego ku*** serdecznie dosc :zly: bylech dzisiej w Chorzowie okolo 16 odebrac karnet i co?? ni hu** bo prawie zodnego juz w klubie nie ma :zly: !!poszlech do sekretariatu i siedziala tam Drabik i jeszcze jakies 2 szma.y :zly: !!godom im ze chca odebrac karnet a one ale jest otwarte do 16, no to jo im wy nie wiecie ku*** ze ludzie łazom do roboty a do tego jeszcze jestech z Łazisk to kiedy mom to odebrac :zly: ??a one dupne oczy zdziwienia :przestraszony: !!to jest jedno dupno kpina ten zarzad!!jeszcze po drodze spotkolech Mosóra to samo zrobil :przestraszony: i pado ze to zalatwi ze jutro bydzie dluzej otwarte a hu* mi po tym :zly: kto mi oddo za benzol :zly: !!jedno dupno kpina!!a murawa to :wstyd: ku*** czyste pole!!do tego jeszcze godolech z tym cieciem co tam siedzi na dole to mom dopiero dosc :zly: gosciu od czerwca juz zas wyplaty nie widzi i to co jeszcze mo opowiedziol to rece opadaja :zalamany: !!sobstyl i zietek wy***rdal... z Chorzowa :zly: !!

slavo
Kontakt:

#208 Post autor: slavo » 8 sie 2007, o 19:48

19sas20 pisze: do dnia wczorajszego bylch raczej po stronie slavo i gerhata w dyskusji ale od wczorej uwazom ze przykladny wp***dol im sie nalezy kajs bol gerhat klawiaturowy napinaczu????
Jeśli chodzi o mnie to może tuż koło ciebie i co z tego ?
Po pierwsze: Skąd i kto rozpowszechnił tu informacje, że wczorajsze spotkanie ma punkt programu pt: "negocjacja cen biletów" ? Zarząd organizował prezentacje - spotkanie z zawodnikami i najmniejszego zamiaru na ten temat dyskutować nie miał, co zresztą nie jest dziwne bo takich negocjacji nie prowadzi się na trybunach pośród tłumu i pracowników (zawodników). No ale znów się komuś wydawało, że wszystko wie najlepiej, naobiecywał, ponapinał się, co to nie zrobi i nie powie, a wyszła arogancka pyskówka i to wszystko
po drugie: Czego niby oczekujesz w takiej sytuacji: "jeszcze ja, jeszcze ja !" wygłoszenia monologu pod publiczkę ? Dzięki, w wyborach nie startuję, poklask mi nie potrzebny, tym bardziej łaska kogokolwiek
po trzecie: niby dlaczego ? Co to slavo, koło ratunkowe czy telefon do przyjaciela. PF życzył sobie "bycia vox populi" to był, więc skąd te żale u jakieś śmieszne anonimowe rozdzielanie ostrzeżeń w ramach odreagowania własnej frustracji
po czwarte: (głównie do _B_) weźcie się w końcu zdecydujcie czego chcecie jako PF, bo jak was trzech się wypowiada (choć dla mnie to tylko co pisze B ma jakieś formy wypowiedzi), tak każdy twierdzi coś innego. Weźcie się dogadajcie i ogłoście jakieś oficjalne stanowisko, bo jak na razie zachowujecie sie jak nastolatki z zaburzeniami hormonalnymi.
po piąte: Nigdy sie nie pchałem do jakichkolwiek "walk" o obniżkę cen biletów (choć uważam, że polityka biletowa klubu jest chora). Tylko wypowiadałem się w kwestii dodatkowej dychy za karnet. I na chwilę obecną tylko tyle mnie interesuje, mam swoje przemyślenia i plan na wypadek jakby mi robiono pod górę i sam sobie poradzę. Społecznictwo mam obecnie w du*** i dopóki (a pewnie długo nie) nie zmieni się stosunek pewnej grupy ludzi do całej reszty, pikników, słoneczników, breloków czyli wszystkich innych po za PF, w du*** miał będę.
Nie wiem skąd ci się Sas urodziło przekonanie o tym, że zamierzam wspomagać kogoś kto tylko potrafi mnie obrażać, wygrażać i wyładowywać niczym dziecko, któremu matka odmówiła zabawki ?

W tym klubie w kwestii zarządzania jest straszna nędza I wielu moich znajomych ( a nie są to ludzie, z przedziału wiekowego - "za chwilę być może pierwsza praca") to widzi i pewnie na wiele sposobów byli by w stanie temu przeciwdziałać, bo doświadczenie i wiedzę mają. Jednak z meczu idą na piwo, podyskutujemy i mamy to w du***. Bo każdy z nas zna przyjemniejsze sposoby na spędzanie czasu niż wysłuchiwanie obelg i pogróżek ludzi, którzy mają jakieś kompleksy na tle "breloków".

I to nie ja, Gerhat czy Sponsi dzieli kibiców, na lepszych (PF) i resztę motłochu (pikniki, breloki, milionerzy). To nie ja ani Gerhat nie jesteśmy pomysłodawcami podziału forum itd.

Davidos
Kontakt:

#209 Post autor: Davidos » 8 sie 2007, o 20:01

Fakt. Na wyjazdy jezdza rzadko. Niestety nie mam tyla kasy, by pozwolic sobie na taki komfort.
bogas1985 pisze:Fakt. Na wyjazdy jezdza rzadko. Niestety nie mam tyla kasy, by pozwolic sobie na taki komfort
widzisz, zrozumcie ze nie kozdy mieszko 100m od stadionu!!!! poza biletem jest jeszcze potzrebno kasa na dojazd!!!! ale wy to mocie w du***!! ino paczycie na siebie byle du9sko wciepnonc na sektor i gro
slavo pisze:I to nie ja, Gerhat czy Sponsi dzieli kibiców, na lepszych (PF) i resztę motłochu (pikniki, breloki, milionerzy).
takimi durnymi tekstami wlasnie nos dzielisz, jo z PF nie mom nic wspolnego ale z ciulami co ino narzekajom i nojdalij byli na gieksie i to jeszcze incognito nie mom nic wspolnego; zrozumcie ze za Ruchem jezdzom nie ino PF ino zwykli oddani kibice! sloniolozercy wlezcie sie na ten szpil i nie zapomnijcie caly szpil rycec gorole raus przeca z wos som takie DUPNE FANATYKI..ino tak coby sloniol wom sie nie wysul :zdegustowany:

slavo
Kontakt:

#210 Post autor: slavo » 8 sie 2007, o 20:07

Davidos pisze:takimi durnymi tekstami wlasnie nos dzielisz, jo z PF nie mom nic wspolnego ale z ciulami co ino narzekajom i nojdalij byli na gieksie i to jeszcze incognito nie mom nic wspolnego; zrozumcie ze za Ruchem jezdzom nie ino PF ino zwykli oddani kibice!
a właśnie ty dzielisz, bo to nie ja cie pytam gdzie jeździsz, ile zarobisz i co w ogóle robisz, bo to twoja sprawa. A ty już ziejesz agresją do tych co słoniol jedzą i to ty probujesz decydować co komu wolno ryczeć, a co nie ?

W Wrocławiu na olimpijskim byłeś ? Nie, to nie próbuj ryczeć dupny fanatyku :D

ODPOWIEDZ