Kolejna podwyżka
-
Jalowo godka sie zaczyno robic, a sprawa jest prosto... ceny dzwigli do granicy, keryj wielu bydzie mialo trudnosci do pokonania. Ci co maja na bilety, abo nie maja wiekszych trudnosci do uzbierania kasy sa w zdecydowanyj mniejszosci. Pozatym, jesli jo mom cale zycie byc w nedzy i lazic po hasiokach jak co niekierzy sam proponowali i zbierac puszki, abo na ajza lazic to jo to powiym wom szczerze pierd... To juz do ch*ja nie dali sie przyzwyczaic do 20zeta, a juz kolejno podwyzka, to jest normalne? Rozumia w przerwie, druzyna mo fajny wynik, no to dzwigniecie biletow bydzie normalna sprawa. Ale teroz to kogos od marketingu musialo niezle popierd...
Sprawa jest jasno, my kochomy Ruch a za to dostajemy podwyzka. Bez zodnych wczesniejszych ustalen, nagle na stronce dupneli male haslo ze bilety byda drozsze o 5 zl na co ciekawsze mecze. W ten spsoob chca nam podziekowac za pomoc w zdobyciu licencji, za te wszystkie lata? Zapomnieli chyba jak zamiast krzeselek byl som beton i bolo fajnie, teraz zainstalowali krzeselka i mysla ze komfort ogladania meczu dzwignal sie o 200%. Jo i tak jak stol colkie zycie tak i byda stol na szpilu a niy siedziol. Wiec na tym etapie niy rozumia posuniecia zarzadu i ostro sie ymu sprzeciwiom.
Sprawa jest jasno, my kochomy Ruch a za to dostajemy podwyzka. Bez zodnych wczesniejszych ustalen, nagle na stronce dupneli male haslo ze bilety byda drozsze o 5 zl na co ciekawsze mecze. W ten spsoob chca nam podziekowac za pomoc w zdobyciu licencji, za te wszystkie lata? Zapomnieli chyba jak zamiast krzeselek byl som beton i bolo fajnie, teraz zainstalowali krzeselka i mysla ze komfort ogladania meczu dzwignal sie o 200%. Jo i tak jak stol colkie zycie tak i byda stol na szpilu a niy siedziol. Wiec na tym etapie niy rozumia posuniecia zarzadu i ostro sie ymu sprzeciwiom.
- ASTE
- Kontakt:
tak jak i ja - i tu jeśli otrzymałbym zapewnienie zarządu że mecze będą zawsze w piątki (ewentualnie max 3 w inne dni to kupuje karnet)... a tak to co jak się okaże że zawsze kiedy bede miał ćwiczenia będzie szpil?chim123 pisze:gizm zrozum, że np. niektórzy studiują i co 2 tygodnie w soboty i niedziele mają zjazdy, więc nie moga być na każdym szpilu
Pozdrawiam ASTE
- dymitr13
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:

[ Dodano: Pon 30 Lip, 2007 ]
Chopy kto nie jest zadowolony niech pisze do danki moze jej sie oczy otworza i cos poruszy w tym temacie [email protected]

- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
całe te zamieszanie z biletami i karnetami to jeden wielki cyrk!
21 czrwca wplaciłem zaliczka za karnet i od tego czasu słysza już chyba siudmy termin
dzisiej w księgowości babeczka powiedziała ,że może w czwartek?
zastanawiom sie ,czy kupic karnet dla mojej żonki bo z tego co usłyszałem na Cichej karnet za 90PLN to ryzyko,że nie zobaczymy meczu razem,bo nie byli mi w stanie powiedzieć czy będą przestrzegać miejsc na sektorach .Usłyszalem ,że najlepiej kupić żonce karnet na sektor za 135PLN to bedzie mogła usiąść ze mną
może mnie ktoś oświeci o co im Ku...wa chodzi?
21 czrwca wplaciłem zaliczka za karnet i od tego czasu słysza już chyba siudmy termin
dzisiej w księgowości babeczka powiedziała ,że może w czwartek?

zastanawiom sie ,czy kupic karnet dla mojej żonki bo z tego co usłyszałem na Cichej karnet za 90PLN to ryzyko,że nie zobaczymy meczu razem,bo nie byli mi w stanie powiedzieć czy będą przestrzegać miejsc na sektorach .Usłyszalem ,że najlepiej kupić żonce karnet na sektor za 135PLN to bedzie mogła usiąść ze mną

może mnie ktoś oświeci o co im Ku...wa chodzi?
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
- amra
- Kontakt:
niestety trzeba to napisać komuś w klubie fest sie pojebało!!!
To jest podziynkowanie do kibiców za ich poparcie dla klubu.
Za doping za akcje i normalnie za wszystko..
Wszechobecno rządza pijondza zaślepiła ludzi
Klub ligowy to nie fitulityn geszeft - ludzie na trybunach to niy pracownicy z kerymi można zrobic prawie wszystko.
Jeśli ktoś niy reaguje na najprostsze działania matematyczne dotyczace dochodów i ferkfencji to niych idzie sie polotac na schwartzwald.
KOZDYJ AKCJI TOWARZYSZY REAKCJA wszystko jest kwestia czasu.
To jest podziynkowanie do kibiców za ich poparcie dla klubu.
Za doping za akcje i normalnie za wszystko..
Wszechobecno rządza pijondza zaślepiła ludzi
Klub ligowy to nie fitulityn geszeft - ludzie na trybunach to niy pracownicy z kerymi można zrobic prawie wszystko.
Jeśli ktoś niy reaguje na najprostsze działania matematyczne dotyczace dochodów i ferkfencji to niych idzie sie polotac na schwartzwald.
KOZDYJ AKCJI TOWARZYSZY REAKCJA wszystko jest kwestia czasu.
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
- dymitr13
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Wolin
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Ja sie tam wtroncać niy cha ( mie stać dać nawet 50 zł na kożdy szpil, niy moja winaJeśli Ruch będzie wygrywać i grać o Mistrza to odmówia sobie jedzenie i picie i nawet 40 zł będe mógł dać. Zobaczymy po meczu z Cracovią.

Bo niy gromy narazie o meistra ?? Abo żeś je kibicym na dobre i na złe abo inyk jak gromy o Meistra, w piyrszy lidze i nojlepi wygrywomy wszysko po 4:1. Niy chca tyż żodnego obrażać ale jak mosz fulać farmazony co sie ani kupy ani dupy niy trzimiom to lepi jak sie to naszymu godo "trzim pysk".
Napisz zaroz : jak bydymy grać w Pucharze UEFA to przida na szpil, a tak to dupca ida lepi ny biyrek ! Dyć to je chore. Co niykere sam szkryflajom.
PS: I Bitte niy do***rdalać sie do tego że miyszkom w Niymcach, bo niy w tym rzecz i nawet (chocioż unter Protest) moga zrozumieć że kogoś niy stać na takie ceny biletów!!!!!
- gnz
- Kontakt:
- Martinezku
- Kontakt:
Wystarczy wlyźć na oficjalno zajta Ruchu i tam pisze takie info:gnz pisze:gdzie wy macie to info o 25pln !!??!!??
opamietajcie sie
11 stron o niczym na temat niejasnego newsa...
orazJednocześnie pragniemy poinformować, że cena biletu na mecz Ruchu Chorzów z Zagłębiem Sosnowiec ulega podwyższeniu o 5 PLN. Jednocześnie informujemy, że cena biletów może ulec zmianie ze względu na partnera, z którym będziemy rozgrywać spotkanie.
Czyli rachujonc jak nic wyłazi 25 zeta.Cena biletu – 20 PLN
Cena biletu na TRYBUNĘ DOLNĄ- 30 PLN
Cena biletu na TRYBUNĘ GÓRNĄ- 40 PLN