Jeeeeszcze ino kilka godzin !
:lol: :lol: :lol:Lutz pisze:Jo bischen niy na temat , ale tako mało refleksja prziszła mi dzisiej do gowy - jak to piyknie wyglondo ta tabela 1. Ruch Chorzów a potym dugo dugo nic .
Jak już do ty OE wlezymy bydymy sie szwyndać kaś po środku jak niy na końcu i zaś bydzie w ciul szkamranio . Niy lepi łostać w ty drugi lidze i co rok walczyć o awans:lol: :lol: :lol:
Tja.... ale nic na to niy poradzymy i dzisiej mom nadzieja zaś wygromy i zaś mały kroczek do wielki piłki w OE zrobiymy.
Gott segne unser Heimat und Ruch ChorzówAuf gehts "Niebiescy"
![]()
Tak juz w 3 miejscach rozdaja, info telefoniczne 8)łowca goroli pisze:a niy wiycie czy klub załatwioł słoniol łod strony bojowników ?fRyta pisze:Ciśnienie rośnie z każda chwila![]()
PS. Tylko jednego mi brakuje w tym temacie: pytania - czy są jeszcze bilety ? :lol:
Prawidlowo ! 8) Jo mom identycznie ... colki czos siedzna na forum i czytom i sie nakrecomscanerboy pisze:Ja pierdziele. już dawno tak się nie nakręcałem przed meczem. Siedze w robocie i nie moge się na niczym skupić.
Mi wyskakuje "Nie mozna wyspietlic strony" :shock: I co teraz? Chyba nie jade....wojt pisze:Nie byddzie baby z słonecznikiem przed stadionem info pewne. Słoniol od tej kolejki sprzedowany bydzie ino droga internetowa na www.kup.sloniol.pl
Powtórz nowe piosenkimodzik pisze:Prawidlowo ! 8) Jo mom identycznie ... colki czos siedzna na forum i czytom i sie nakrecomscanerboy pisze:Ja pierdziele. już dawno tak się nie nakręcałem przed meczem. Siedze w robocie i nie moge się na niczym skupić.
Użytkownicy przeglądający to forum: ASCETO, Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], zico1920 i 50 gości