Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
A nie wydaje wam się że urząd w umowie zapisał to tak ze może wypłacić warunkowo czy coś podobnego? Nie sądzę żeby działali samodestrukcyjnie w tym temacie
Ruch Ruch HKS!
-
- Kontakt:
Tomasz .... to wszystko jest poukładane nad tym pracuje sztab prawników z rady nadzorczej,
wiedzieli o możliwości bojkotu, wiedzieli o braku pieniądza w spółce , wiedzieli o zapisach dotyczących promocji więc tak opracowali kruczki prawny aby dalej utrzymywać ten stan
i na koniec wprowadzili nowego prezesa, świeża krew dużo zaufania itd ...
wiedzieli o możliwości bojkotu, wiedzieli o braku pieniądza w spółce , wiedzieli o zapisach dotyczących promocji więc tak opracowali kruczki prawny aby dalej utrzymywać ten stan
i na koniec wprowadzili nowego prezesa, świeża krew dużo zaufania itd ...
-
- Kontakt:
A nie ma tej umowy udostępnionej na stronach UM? Dotyczy pieniędzy publicznych zatem powinna byc. Może jaki radny pisujący na forum da linka, bo zdaje się iż nie wiemy o czym piszemy? 

Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
-
- Kontakt:
idzie burza może dupnie urząd miejski....
z tego co my piszemy zadumana 100% pewnośc te pieniądze dotarły do spółki i bo ktoś pisał że na 1920 procent wie że nie ma kasy może to wszystko fake newsy trzeba to jakoś pochytać no szkoda pisanie o du*** marynie
z tego co my piszemy zadumana 100% pewnośc te pieniądze dotarły do spółki i bo ktoś pisał że na 1920 procent wie że nie ma kasy może to wszystko fake newsy trzeba to jakoś pochytać no szkoda pisanie o du*** marynie
-
- Kontakt:
Z tego co mi się przypomino to o braku kasy w klubie pisoł ostatnio Rysio. Więc abo żeś jest krótko na forum albo Ci autor posta poprostu umknął uwadze.
-
Też mi się tak wydaje. Nie wiadomo, co oni sobie tam wzajemnie naobiecywali. Teraz trwa przepychanka, kto jest gorszej d... i kto ma realnie wyłożyć pieniądze. Realnie, czyli nie tak jak dotychczas.
Szansą jest jeszcze jakaś zbiórka, kibiców, emerytów (już dwaj przynieśli), wówczas nie trzeba będzie realnie nic wykładać.
Oj, że to gówno musi akurat dotyczyć Ruchu Chorzów... Jak miałem 16 lat Ruch zrobił majstra i wydawało mi się, że tak będzie ... co roku. Zawsze sprawdzałem terminarz pod kątem ostatniej kolejki, sprawdzając gdzie i kiedy będzie feta. Wyleczyłem się z tego od czasów Smagora I Patermana. Teraz jestem już wyleczony całkowicie.
I wiecie: to jest najgorsze. Ja już nie mam oczekiwań. I pewnie ma tak wielu z nas...
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To co robi miasto to jest jawne oszustwo. To był przetarg czy konkurs? Na pewno istnieje komórka, która powinna się ta sprawą zająć. Tylko pytanie jaka? RIO?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie ma żadnego mitycznego sponsora. To umowa z Albą na dalsze wsparcie w kwocie, ktora nie wystarczy na uregulowanie pensji dla pracowników.
historiaruchu.pl
-
- Kontakt:
Taaa chłopie nikt nic nie da bojkot trwa honorowe działanie to upadłość spółki....
tylko że oni nie chcą się pogodzić z tym że stracą taką dojną krowę jak Ruch s.a
tylko że oni nie chcą się pogodzić z tym że stracą taką dojną krowę jak Ruch s.a
-
- Kontakt:
Nie chce brzydko mówić ale ta dojna krowa jest jak te legendarne lezaki.juz padła.teraz jest kwestia czy trafi do kebaba jeszcze po przemiale.
Ruch Ruch HKS!
-
- Kontakt:
Może mie ftoś wytłumaczyć, czymu kibice po prostu ich nie wyjebiom ze stołków jako środek przymusu bezpośredniego? Dalej bydom nos ciulać, a trup w postaci klubu w męczarniach umierać? Bo jo już mom tego dość i Ruch do mnie nie istnieje. Niy tyn co teraz "żyje"...
-
- Kontakt:
Dyc te ci*** ino na to czekajom, juz w kuluarach padlo haslo, ze jak pozawierajom reszta kibicow to bydom mieli spokoj do dzialanio.piośnikorz pisze: ↑30 lip 2019, o 18:02Może mie ftoś wytłumaczyć, czymu kibice po prostu ich nie wyjebiom ze stołków jako środek przymusu bezpośredniego? Dalej bydom nos ciulać, a trup w postaci klubu w męczarniach umierać? Bo jo już mom tego dość i Ruch do mnie nie istnieje. Niy tyn co teraz "żyje"...
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
- ryszardczaban
- Kontakt:
Mnie ino dziwi jedno w tym wszystkim,bo od 2005 roku Ruch Chorzów przekształcił się w spółkę i to było dla mnie chore,bo według mnie z nazwy wyniko,że właścicielem klubu winno być miasto,a taki układ zdaje doskonale egzamin w Gliwicach,gdzie Piast jest klubem miejskim,gdzie jest i stadion i zespół na poziomie.
A czemu nie idzie tego samego zrobić w Chorzowie?
Nie uwierza w to,że to za wielki ciężar dlo miasta
A czemu nie idzie tego samego zrobić w Chorzowie?
Nie uwierza w to,że to za wielki ciężar dlo miasta
Mój pierwszy mecz Ruchu 25 września 1977 roku Ruch Chorzów-Górnik Zabrze 1-1 (0-1) na Stadionie Śląskim.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
- ryszardczaban
- Kontakt:
jo tyż kajś to czytoł ino na to czekająJEDI_V pisze: ↑30 lip 2019, o 18:20Dyc te ci*** ino na to czekajom, juz w kuluarach padlo haslo, ze jak pozawierajom reszta kibicow to bydom mieli spokoj do dzialanio.piośnikorz pisze: ↑30 lip 2019, o 18:02Może mie ftoś wytłumaczyć, czymu kibice po prostu ich nie wyjebiom ze stołków jako środek przymusu bezpośredniego? Dalej bydom nos ciulać, a trup w postaci klubu w męczarniach umierać? Bo jo już mom tego dość i Ruch do mnie nie istnieje. Niy tyn co teraz "żyje"...
Mój pierwszy mecz Ruchu 25 września 1977 roku Ruch Chorzów-Górnik Zabrze 1-1 (0-1) na Stadionie Śląskim.
- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
The end juz wiem czemu Cie blokli.. moglbys byc Andersenem
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!
Kto nie daje ten z policji hej!