Co z tym Ruchem?
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Zostawcie Bikanica nie wyciągacie go. Tam ciągle gra muzyka...a on Tonie wciąż,
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
- ryszardczaban
- Kontakt:
Zrobić pikietę w obronie pracowników klubu w urzędzie miasta w Chorzowie
Mój pierwszy mecz Ruchu 25 września 1977 roku Ruch Chorzów-Górnik Zabrze 1-1 (0-1) na Stadionie Śląskim.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
odpowiedzą własnie daliśmy klubowi pieniądze min. na zaległe pensje.Więc gdzie tu sens i logika?ryszardczaban pisze: ↑30 lip 2019, o 15:09Zrobić pikietę w obronie pracowników klubu w urzędzie miasta w Chorzowie
Pracownicy jeśli są łamane ich prawa mają skierować sprawę do sądu pracy i rozwiązać umowy.
- ryszardczaban
- Kontakt:
nie ma kasy w klubie wiem to na 1920%Ozor pisze: ↑30 lip 2019, o 15:12odpowiedzą własnie daliśmy klubowi pieniądze min. na zaległe pensje.Więc gdzie tu sens i logika?ryszardczaban pisze: ↑30 lip 2019, o 15:09Zrobić pikietę w obronie pracowników klubu w urzędzie miasta w Chorzowie
Pracownicy jeśli są łamane ich prawa mają skierować sprawę do sądu pracy i rozwiązać umowy.
Mój pierwszy mecz Ruchu 25 września 1977 roku Ruch Chorzów-Górnik Zabrze 1-1 (0-1) na Stadionie Śląskim.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
piłka jest po ich stronie kodeks pracy jasno mówi że jeśli pensje są niewypłacane rozwiązujemy umowę z winy pracodawcy i składamy pozew o wypłatę zaległości.
- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bedac ostatnio w PL sam mialem probblem ze codziennie kilka razy bylem zablokowany. Moze tu lezy problem i jest jakis blad?TheEnd2 pisze: ↑30 lip 2019, o 14:07witam ponownie, nie wiem czym sobie zasłużyłem na brak dostępu do forum?
trochę to niesprawiedliwe , a ni żek nikogo nie obraził ani nic głupiego nie napisoł,
odpowiedzi od administratora też nie mam....
widać komuś zalazłem za skórę,
Proszę mnie odblokować bo znowu jestem zielony a już byłem niebieski TheEnd
a dla jasności tych co to będą sprawdzać to niech se po czytają moje wpisy zawsze obiektywne
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 30 lip 2019, o 15:45 przez somebody_correct, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!
- ryszardczaban
- Kontakt:
ino,żeby nie dali się dalej mamić
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mieli my strażnika momy strażaka. Im najwyraźniej mało jest zniszczenia klubu, chcą zniszczyć kibiców, a miasto tyle godki, jak to nie chcieli, ale zostali przez kibiców niemal przymuszeni do dawania kasy, teraz kibice nie chcą, a miasto dalej daje. Krótko, jaki interes masz Pan w tym Panie Kotala?
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Kotala jest udupiony z Bikiem i kopalnia Barbara. Kuzwa kaj ten CBA za pierdoly sie bierom a tu wlyz nie mogom.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ostatnio to forum stalo sie bardzo policyjne. Opanujcie sie.. ten dzial jest publiczny i byle jakie gowno moze to czytac.
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
https://dziennikzachodni.pl/ruch-chorzo ... 2-14314107Ruch Chorzów złożył pismo o zmianę harmonogramu w ramach umowy na promocję przez sport. Spółka przedstawiła również sprawozdanie dotyczące wykonanych działań promocyjnych. W Urzędzie Miasta natychmiast rozpoczęła się procedura szacowania wartości wymienionych świadczeń, spółka została wezwana także do uzupełnienia dokumentacji.Przypominamy, że umowa na promocję przez sport została podpisana na początku lipca, a jej wartość to 4 miliony złotych" - poinformowało miasto.
Przypomnijmy, że umowa zakładała przygotowanie do końca roku ponad 200 akcji promocyjnych i ponad 200 spotów i filmów reklamowych , za co Urząd Miasta miał przekazać na konto klubu 4.000.000 zł. Warto podkreślić, że w umowie nie było opcji cząstkowej realizacji projektu i odpowiednio proporcjonalnej wypłaty dotacji, co sugeruje przytoczone pismo z UM.
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jestem na urlopie z dala od kompa ale może ktoś wysłałby do miasta wniosek o udostępnienie w ramach informacji publicznej zakresu zrealizowanych zadań promocyjnych w harmonogramie przez spółkę BIK na Chorzów SrA. Wtedy zweryfikujemy czy owe zadania zostały wykonane a poświadczenie nieprawdy .... to dla Weli bedzie... postępowanie prokuratorskie.
Ciekawa informacja powyżej o przełożeniu I i II kolejki
Ciekawa informacja powyżej o przełożeniu I i II kolejki
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
- atleticomadryt
- Kontakt:
Twarde dowody wykladac na stol czyli zalatwil pan wela wplate "sponsora" np. za 300 tys to prosze tu wrzucic skan papieru, bo na gebe juz zaden kibic Ruchu nie uwierzy.
Jesli pan jest praktykujacy to mam dobitny cytat z ewangeli "Tylko prawda nas wyzwoli" dosc Cy9anow na Cichej i w Chorzowie!
Plan krotkoterminowy: ugasic chwilowo pozar czekajac na kase tajemniczego "sponsora" i przystapic do rozgrywek.
Plan dlugoterminowy: splacic akcjonariuszy tylko problem lezy w innym miejscu, ze robione jest to kosztem rozwoju bo My sie zwijamy od kilku lat organizacyjnie, kadrowo i infrastrukturalnie, a zarzadzanie spolka jest skandaliczne i nadaje sie do przebadania przez zewnetrzna kontrole ktora z duzym prawdopodobienstwem wykaze dzialanie na szkode SA.
Z tego syfu nie da sie wyjsc z twarza nikomu oprocz kibicow, ktorym jedynie i prawdziwie zalezy na dobru Ruchu z czysta karta w rece.
Jesli pan jest praktykujacy to mam dobitny cytat z ewangeli "Tylko prawda nas wyzwoli" dosc Cy9anow na Cichej i w Chorzowie!
Plan krotkoterminowy: ugasic chwilowo pozar czekajac na kase tajemniczego "sponsora" i przystapic do rozgrywek.
Plan dlugoterminowy: splacic akcjonariuszy tylko problem lezy w innym miejscu, ze robione jest to kosztem rozwoju bo My sie zwijamy od kilku lat organizacyjnie, kadrowo i infrastrukturalnie, a zarzadzanie spolka jest skandaliczne i nadaje sie do przebadania przez zewnetrzna kontrole ktora z duzym prawdopodobienstwem wykaze dzialanie na szkode SA.
Z tego syfu nie da sie wyjsc z twarza nikomu oprocz kibicow, ktorym jedynie i prawdziwie zalezy na dobru Ruchu z czysta karta w rece.
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
-
- Kontakt:
Przed nami długa i ciężka walka żeby wyzwolić Ruch spod panowania tych ku-rew. Pewnie dłuższa i cięższa niż większości z nas się wydaje.
A to, że w UM decydują się łamać zapisy umowy z przetargu publicznego na promocję miasta potwierdza tylko że jesteśmy sami na placu boju.
A to, że w UM decydują się łamać zapisy umowy z przetargu publicznego na promocję miasta potwierdza tylko że jesteśmy sami na placu boju.
Ostatnio zmieniony 30 lip 2019, o 16:23 przez Morris, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
No to zaś coś napisza.... a pisałem już wcześniej w temacie demonstracji,
jak nie ruszymy tyłka w marszu na UM , jak nie zablokujemy estakady, jak nie stanymy na rynku to to bagno bydzie dali sie ciagnąć...
General jest narzędziem RN , RN jest narzędziem akcjonariuszy... a akcjonariusze mają to w nosie , a szczególnie dzialania sportowe i pilkarskie Ruchu , tu sie liczy KASA !!! i te kombinacje pożyczkowe.... masakra,
my kibice jestesmy na marginesie !!!
Dlatego trza wstać ze stołków, i na Wolka... z jasnym przekazem co chcemy zrobić i czego oczekujemy od miasta...
bo z resztą tej rasy sie nie dogadamy....
rozumia ze wszystkiego nie idzie pisac na forum, dlatego szykujcie sie do działania i działejcie!
Też jak niekiedy tu czytom to i tak za duzo i za mocno piszemy... bo CBA im sie nie dobierze do tyłka ino nam....
TheEnd i TheEnd2 jeden niebieski drugi zielony... a moze służby mnie zablokowały....
jak nie ruszymy tyłka w marszu na UM , jak nie zablokujemy estakady, jak nie stanymy na rynku to to bagno bydzie dali sie ciagnąć...
General jest narzędziem RN , RN jest narzędziem akcjonariuszy... a akcjonariusze mają to w nosie , a szczególnie dzialania sportowe i pilkarskie Ruchu , tu sie liczy KASA !!! i te kombinacje pożyczkowe.... masakra,
my kibice jestesmy na marginesie !!!
Dlatego trza wstać ze stołków, i na Wolka... z jasnym przekazem co chcemy zrobić i czego oczekujemy od miasta...
bo z resztą tej rasy sie nie dogadamy....
rozumia ze wszystkiego nie idzie pisac na forum, dlatego szykujcie sie do działania i działejcie!
Też jak niekiedy tu czytom to i tak za duzo i za mocno piszemy... bo CBA im sie nie dobierze do tyłka ino nam....
TheEnd i TheEnd2 jeden niebieski drugi zielony... a moze służby mnie zablokowały....