Była taka propozycja Bika....30gr za akcje Wiesz za ile? Za 15mln. To był żart.
Co z tym Ruchem?
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Odraczanie tego co nieuniknione. Myślałem, że miasto pokaże zdrowy rozsądek. Układ trwa nadal. Ja bojkotuje ten twór od II ligi. Nie pozostało mi nic oprócz tęsknoty za dawnymi czasami. Upaść powinniśmy gdy Smagorowicz poprosił miasto o pożyczkę, lecz nikt wtedy nie chciał słuchać głosu rozsądku.markomaniak pisze: ↑30 lip 2019, o 13:15tadeusz danisz
@TDanisz
"Ruch złożył w UM pismo o zmianę harmonogramu w ramach umowy na promocję przez sport. Spółka przedstawiła również sprawozdanie dotyczące wykonanych działań promocyjnych"
2:45 AM - 30 Jul 2019
"W Urzędzie Miasta natychmiast rozpoczęła się procedura szacowania wartości wymienionych świadczeń, spółka została wezwana także do uzupełnienia dokumentacji" - oświadczenie miasta
Wniosek Ruchu o zmianę harmonogramu zostanie pozytywnie rozpatrzony. Z racji niewykonania wszystkich ujętych zadań nie trafi 600 tysięcy zł, mniejsza suma. Ruch już wystosował pismo o przyśpieszenie wypłaty. Będzie pozytywna odpowiedź - ten lub przyszły tydzień kasa na koncie.
Ostatnio zmieniony 30 lip 2019, o 13:28 przez Kujav, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Sami te nieliczne głosy rozsadku zagłuszaliśmy...
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przecież ten ich prezes nie ma żadnego pomysłu tylko utrzymanie tego tworu. Będzie ratka układu więc kolejne A8 BIK sobie kupi.
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
WR ma środki.
Należy je uruchomic, zatrudnić prawnika, który zgodnie z odpowiednimi paragrafami złoży odpowiednie pisma do prokuratury itd.
Inaczej, będą sie bawić publicznymi pieniedzmi według uznania.
Należy je uruchomic, zatrudnić prawnika, który zgodnie z odpowiednimi paragrafami złoży odpowiednie pisma do prokuratury itd.
Inaczej, będą sie bawić publicznymi pieniedzmi według uznania.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
- Kontakt:
Dzisiejsza rozmowa z wiceprezesem, który zapewnia, że Ruch wystartuje w 3. Lidze
https://silesia24.pl/wiadomosci/szczego ... razac-2336
-
- Kontakt:
Jakby akcjonariuszom był potrzebny ktoś z pomysłami i wizją to by Simona wzięli.
Im potrzebny jest ktoś kto bez skrupułów utrzyma spółkę przy życiu.
Im potrzebny jest ktoś kto bez skrupułów utrzyma spółkę przy życiu.
-
- Kontakt:
witam ponownie, nie wiem czym sobie zasłużyłem na brak dostępu do forum?
trochę to niesprawiedliwe , a ni żek nikogo nie obraził ani nic głupiego nie napisoł,
odpowiedzi od administratora też nie mam....
widać komuś zalazłem za skórę,
Proszę mnie odblokować bo znowu jestem zielony a już byłem niebieski TheEnd
a dla jasności tych co to będą sprawdzać to niech se po czytają moje wpisy zawsze obiektywne
Pozdrawiam
trochę to niesprawiedliwe , a ni żek nikogo nie obraził ani nic głupiego nie napisoł,
odpowiedzi od administratora też nie mam....
widać komuś zalazłem za skórę,
Proszę mnie odblokować bo znowu jestem zielony a już byłem niebieski TheEnd
a dla jasności tych co to będą sprawdzać to niech se po czytają moje wpisy zawsze obiektywne
Pozdrawiam
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
co maja znaczyć te pogrubienia w tym artykule?SKastelik pisze: ↑30 lip 2019, o 14:04Dzisiejsza rozmowa z wiceprezesem, który zapewnia, że Ruch wystartuje w 3. Lidze
-
A no tak wyszło, hahahsomebody_correct pisze: ↑30 lip 2019, o 01:1850złotych pisze: ↑29 lip 2019, o 23:16Waszczuk jest "strażakiem", który ma uspokoić, wpłynąć na kibiców.
Typowe PRowskie zagranie, tyle że do przewidzenia jak zatrudnienie Janka Kociana.
Do gaszenia pożarów panie Waszczuk trzeba mieć sikawkę albo chu.. do lania. Pan ma co najwyżej talent do opowiadania bajek.Brawo za zgranie Zieloni;)stRażak1920 pisze: ↑29 lip 2019, o 23:20Mi natomiast się wydaje, iż Wela nie wie do końca w jakie bagno się wpakował. Próbuje ratować nasz Klub, ale tego po prostu zrobić się nie da!
Tylko upadłość pozwoli na nowe rozdanie.

-
- Kontakt:
Złe czasy nastały.Nadejdą jeszcze gorsze.Niech ktoś sobie wyobrazi że spółce się uda utrzymać ten klub...klub który nie ma już kibiców bo kibice założyli nowy Ruch.Co wtedy? Który Ruch będzie Ruchem a który nie? Taki zwykły szary Nowok który klub wybierze? Kto będzie miał prawa do herbu?kto zagra przy Cichej 6?
- markomaniak
- Kontakt:
Maciej Grygierczyk
@magrygier
2m2 minutes ago
Z tego, co słyszę, drużyna Ruchu trenowała dziś de facto na własną prośbę i odpowiedzialność. Pracownicy zapowiedzieli, że jeżeli do jutra do 12:00 nie otrzymają pieniędzy, złożą wypowiedzenia. Zawodnicy o ewentualne szybkie rozwiązanie kontraktów pewnie nie będą mieli tak łatwo.
0 replies 2 retweets 2 likes
@magrygier
2m2 minutes ago
Z tego, co słyszę, drużyna Ruchu trenowała dziś de facto na własną prośbę i odpowiedzialność. Pracownicy zapowiedzieli, że jeżeli do jutra do 12:00 nie otrzymają pieniędzy, złożą wypowiedzenia. Zawodnicy o ewentualne szybkie rozwiązanie kontraktów pewnie nie będą mieli tak łatwo.
0 replies 2 retweets 2 likes
-
- Kontakt:
Komandos, Simon chyba jasno powiedzial, nie bedzie dwoch Ruchow! Jest ino jeden NASZ
Ruch Ruch HKS!
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zobaczcie jak ten jenerał rozgrywa w poniedziałek był deadline. Czy pracownicy mają pieniądze na koncie? Czy piłkarze mają ubezpieczenie. Czy dzieci odzyskały kasę na obóz..... Nie są za to kolejne obietnice że już jutro to na pewno że są mityczni sponsorzy. Że zielone dziadki przynoszą rodowe srebra. Ciemny lud to kupi a niektórzy widać gotowi są za jenerała oddać życie. Frajerzy ciągle próbują uwierzyć w mrzonki i bawią się na Bikanicu. Tymczasem Carpatia wyławia tych co wysiedli z tego tonącego wraku i za chwilę zbudują potężny King of Sea który rozwali Bikanica
Ostatnio zmieniony 30 lip 2019, o 15:06 przez robbo2k, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
robbo2k-bo Wela to dobry uczen komunistycznych pseudo biznesmenkow jak Bik i s-ka, to sa stare dziady wychowane w glebokiej komunie, w tych tepych lbach tylko jak kogo wy***rdolic i kombinowanie, przesuwanie pustej kupki na pusta kupke.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW