Pomyśleć że również mogliśmy mieć taką końcówkę sezonu ale wkłady wygoniły ludzi w 2 miesiące

...
Na szczęście są jeszcze większe przegrywy gdzie żadne pokolenie triumfu nie pamięta
Dziewczyny z Bukowej?
Problem jest taki, że Ruch te wszystkie sukcesy zdobywał w zamierzłych czasach...wiadomo jak wtedy było, zresztą wiedząc, że piłka nożna w Polsce to jedna wielka korupcja żadne prywatne podmiotu nie chciały w to wchodzić. Jedyne co w latach 90stych to Wisła poczyniła mega postępy dzięki dobrym sponsorom, meczach na TVN i teraz mają rzeszę kibiców w całej Polsce oraz przyszłość, mimo tego, że siedzą 2 lata w 1 lidze to się odbiją na pewno. Nam by pomógł awans do ekstraklasy i to jest najważniejsze...możesz grać w 1 lidze, robić frekwencję, ale nic to nie zmieniaHullCityFC pisze: ↑2 maja 2025, o 17:02Ja sie ciesze, chociaz z tego PP, choc mialem 11 lat i wtedy jeszcze rodzice mnie nie puszczali na stadion z obawy przed awanturami.
Jest duze prawdopodobienstwo ze ten PP 96 to bylo jedyne trodeum, ktore zdobedzie Ruch za mojego swiadomego zycia.
MP89 nie pamietam.
Upadek naszego klubu jest spektakularny. Jedynie chyba St. Etienne we Francji zanotowalo rownie spektakularny upadek. Az trudno uwierzyc ze w dzisiejszych czasach jestesmy gdzies miedzy 20-30 sila w Polsce biorac pod uwage finanse, reputacje, poziom sportowy czy infrastrukture.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 64 gości