Przygotowania/sparingi
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Przygotowania/sparingi
Nie zdziwie sie jak panowie Dadok czy Stepinski i tak wyladuja w I lidze.
-
- Kontakt:
Tyz obserwuja kaj wyladuja gwiazdy jak Dadok czy Stepinski.Mavo1920 pisze: ↑16 lip 2024, o 12:28pedro-sbl pisze: ↑16 lip 2024, o 11:01Jak by mie polamatorskie ogorki cisly 1-0 do przerwy na moim stadionie, przed moimi kibicami to ci gwarantuja, ze po przerwie byliby rozpierdoleni tak ze by zapamietali wizyta w Chorzowie na zawsze. A tak dokonczyli spokojnie dziela i wrocili dumnie do Bielska. Nasi autografy rozdane, foteczki zrobione na drugi dziyn weekendzik w zakopcu misia zoboczyc i tak sie spokojnie zyje.
Pol tego zalosnego skladu z poprzedniego sezonu, wypielo sie na klub, kilku z nich juz mo nowo fucha w ekstraklasie.
Wiekszosc którym podziękowaliśmy latem jest bezrobotna. Nie licząc wypożyczonych. Bartolewski to chyba gałe zrobił Baldzie że go wzieli, najemnik Josema to na ekstraklase się akurat nadawał.
Dodolbych Letniowskiego, kiery z marszu dostol angaz czy taki Dlugosz (chyba tyz galownik).
Rekord

Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
Oby w lutym nie trzeba było robić akcji ratunkowej aby ratować I ligę

nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Ale panikujecie...
Warta w rozsypce, Kotwica ze strajkami, Chrobry, któremu daleko już do dobrej drużyny, Stal Stalowa Wola, Siedlce, Polonia i Znicz. Tu już macie 7 drużyn, które będą się ze sobą biły o utrzymanie. Jeśli na prawdę twierdzicie, że mamy skład na ich poziomie to ja nie mam pytań.
Warta w rozsypce, Kotwica ze strajkami, Chrobry, któremu daleko już do dobrej drużyny, Stal Stalowa Wola, Siedlce, Polonia i Znicz. Tu już macie 7 drużyn, które będą się ze sobą biły o utrzymanie. Jeśli na prawdę twierdzicie, że mamy skład na ich poziomie to ja nie mam pytań.
-
Skład może i jest ok ale nic poza tym
-
- Kontakt:
NG1920 pisze: ↑16 lip 2024, o 13:30Ale panikujecie...
Skład na spadek, sponsorów nie ma, miasto rzuca kłody pod nogi, stadion - hasiok bez haźli, trener wuefista, transferów brak - zjedzom nos w tej lidze!

- Rickenn10
- Kontakt:
Ja myślę, że rozwiązać Ruch Chorzów i po temacie.
Na ch** komu te mecze
Wy niektórzy jak ch** macie kryzys wieku średniego, płaczecie, zachowujecie się jakbyście płacili majątek na bóg wie co.
Wymagali jakby Ruch co sezon kończył na 1/4 LM. Pretensje do zawodników. Musi być tak jak kibic Ruchu sobie życzy bo przecież on kupił karnet to wszystko się należy, szacunek, buty po meczu, kiełbasa za frajer, trener ma się położyć i zacząć wp***dalać trawe jak krowa i najlepiej jeszcze muczeć.
Kozak ma się zgolić na łyso i zgolić brodę bo nie może jej mieć i nie może jechać na weekend do wisły. Ma być w pełni posłuszny kibicowi Ruchu.
I na koniec po meczu cały tydzień zamiast żyć każdy zawodnik ma odwiedzać kibiców Ruchu dzwonić do drzwi i przepraszać za nieudane zagranie i za to że dzisiaj zjadł tylko kilogram trawy a nie cztery.
Mówicie to wy wszyscy, którzy w swojej robocie mówicie, że kierownik to ciul bo wymaga od was wykonywania pracy.
Stany depresyjne można teraz wspomagać bez problemu
Na ch** komu te mecze

Wy niektórzy jak ch** macie kryzys wieku średniego, płaczecie, zachowujecie się jakbyście płacili majątek na bóg wie co.
Wymagali jakby Ruch co sezon kończył na 1/4 LM. Pretensje do zawodników. Musi być tak jak kibic Ruchu sobie życzy bo przecież on kupił karnet to wszystko się należy, szacunek, buty po meczu, kiełbasa za frajer, trener ma się położyć i zacząć wp***dalać trawe jak krowa i najlepiej jeszcze muczeć.
Kozak ma się zgolić na łyso i zgolić brodę bo nie może jej mieć i nie może jechać na weekend do wisły. Ma być w pełni posłuszny kibicowi Ruchu.
I na koniec po meczu cały tydzień zamiast żyć każdy zawodnik ma odwiedzać kibiców Ruchu dzwonić do drzwi i przepraszać za nieudane zagranie i za to że dzisiaj zjadł tylko kilogram trawy a nie cztery.
Mówicie to wy wszyscy, którzy w swojej robocie mówicie, że kierownik to ciul bo wymaga od was wykonywania pracy.
Stany depresyjne można teraz wspomagać bez problemu

- ROHAN2
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ta megalomania naszych kibiców mnie bawi. Te same teksty czytałem w stosunku do Puszczy w zeszłym sezonie. I może przyznałbym Wam rację tylko ten RekordNG1920 pisze: ↑16 lip 2024, o 13:30Ale panikujecie...

- Radvan138
- Kontakt:
Szkoda strzepic ryja na te marudyRickenn10 pisze: ↑16 lip 2024, o 15:10Ja myślę, że rozwiązać Ruch Chorzów i po temacie.
Na ch** komu te mecze![]()
Stany depresyjne można teraz wspomagać bez problemu![]()

-
- Kontakt:
pedro-sbl pisze: ↑16 lip 2024, o 12:45Tyz obserwuja kaj wyladuja gwiazdy jak Dadok czy Stepinski.Mavo1920 pisze: ↑16 lip 2024, o 12:28pedro-sbl pisze: ↑16 lip 2024, o 11:01Jak by mie polamatorskie ogorki cisly 1-0 do przerwy na moim stadionie, przed moimi kibicami to ci gwarantuja, ze po przerwie byliby rozpierdoleni tak ze by zapamietali wizyta w Chorzowie na zawsze. A tak dokonczyli spokojnie dziela i wrocili dumnie do Bielska. Nasi autografy rozdane, foteczki zrobione na drugi dziyn weekendzik w zakopcu misia zoboczyc i tak sie spokojnie zyje.
Pol tego zalosnego skladu z poprzedniego sezonu, wypielo sie na klub, kilku z nich juz mo nowo fucha w ekstraklasie.
Wiekszosc którym podziękowaliśmy latem jest bezrobotna. Nie licząc wypożyczonych. Bartolewski to chyba gałe zrobił Baldzie że go wzieli, najemnik Josema to na ekstraklase się akurat nadawał.
Dodolbych Letniowskiego, kiery z marszu dostol angaz czy taki Dlugosz (chyba tyz galownik).
Rekord![]()
Długosza to wzięli z sentymentu, bo Kielce to jedyne miejsce gdzie cokolwiek grał, jego rodzinne miasto zresztą.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To se już lepiej siednij i zacznij wyć jak większość tych defetystów z forum. Jak tyla w wos wiary to lepiej sie przeciepcie na liga pingla.ROHAN2 pisze: ↑16 lip 2024, o 15:31Ta megalomania naszych kibiców mnie bawi. Te same teksty czytałem w stosunku do Puszczy w zeszłym sezonie. I może przyznałbym Wam rację tylko ten RekordNG1920 pisze: ↑16 lip 2024, o 13:30Ale panikujecie...
Warta w rozsypce, Kotwica ze strajkami, Chrobry, któremu daleko już do dobrej drużyny, Stal Stalowa Wola, Siedlce, Polonia i Znicz. Tu już macie 7 drużyn, które będą się ze sobą biły o utrzymanie. Jeśli na prawdę twierdzicie, że mamy skład na ich poziomie to ja nie mam pytań.![]()
-
- Kontakt:
Smutne, jak się tutaj to czyta.
Na początku spodziewam się, że możemy tracić punkty, się z każdym tygodniem będzie lepiej. A może zaskoczą od początku.
A marudy? Zawsze się znajdą. Tak jest. Na szczęście nie zaliczam się do takich i dużo na tym zyskuję.
Na początku spodziewam się, że możemy tracić punkty, się z każdym tygodniem będzie lepiej. A może zaskoczą od początku.
A marudy? Zawsze się znajdą. Tak jest. Na szczęście nie zaliczam się do takich i dużo na tym zyskuję.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
......A marudy? Zawsze się znajdą. Tak jest. Na szczęście nie zaliczam się do takich i dużo na tym zyskuję.......
Popieram w 100%
Oni nigdy nie widzą "pełnej szklanki"
Pozdrowienia dla nie "frustratów".
Popieram w 100%
Oni nigdy nie widzą "pełnej szklanki"
Pozdrowienia dla nie "frustratów".
moRawa
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wystarczy pobyć trochę na tym forum żeby zobaczyć kto jest maruda i sfrustrowanym człowiekiem a kto kibicem na dobre i na złe. Trochę krytyki nigdy nie zaszkodzi ale kibic ma wspierać i być z drużyną na dobre i na złe a nie jojczyć non stop.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
w punkt.Rickenn10 pisze: ↑16 lip 2024, o 15:10Ja myślę, że rozwiązać Ruch Chorzów i po temacie.
Na ch** komu te mecze![]()
Stany depresyjne można teraz wspomagać bez problemu![]()
Na szczęście już za chwile sezon ogórkowy się kończy i przyjdzie rytm meczowy. Czyli wygrywamy - jest za***iście, Nie wygrywamy - ci*le, w***ierdalać itd
Jak kibic Ruchu nie ma łatwo m(spadki, awanse, spadek) to co dopiero zawodnicy

"Ruch nas rozjechal jak walec, zmiazdzyl, upokorzyl, rozdeptal."