może rozwiniesz swoją myśl?adamo_R pisze:no, niy wiymNa koniec dodam, że gdy Sobiech był naszym piłkarzem mocno interesował się nim Górnik Zabrze. Artur bardzo jednak chciał grać w Ruchu
Transfery 2010/2011
-
- Kontakt:
Re: Transfery 2010/2011
-
Poczytej forum dowiysz sie wiyncyj, wszystko zostało napisane i powiedziane,january-blefuje pisze:może rozwiniesz swoją myśl?adamo_R pisze:no, niy wiymNa koniec dodam, że gdy Sobiech był naszym piłkarzem mocno interesował się nim Górnik Zabrze. Artur bardzo jednak chciał grać w Ruchu
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sobiech był na testach w górniku ale oni go chcieli testować z ME albo młodzikami a on bardzo chcioł z pierwszą drużyną. Postawili mu ultimatum, nie zgodził sie bo widocznie poczuł się gwiazdą i nie trenowoł u nich. Dali poczytej se na stronie górnika
- Kontakt:
Derbich mam nadzieje że dobrze wkomponuje się w druzynę. Waleczny i dobrze gra do przodu.
Co do Golińskiego to dejcie se spokoj przez cały sezon ten chop nic nie groł strzelił jednego gola w derbach i to tyle. Nie zapierdziela jak inni na boisku.
Mom nadzieje ze to nie koniec transferów i działacze maja jakiegos grajka w zanadrzu
E: Goliński walło mi sie.
Co do Golińskiego to dejcie se spokoj przez cały sezon ten chop nic nie groł strzelił jednego gola w derbach i to tyle. Nie zapierdziela jak inni na boisku.
Mom nadzieje ze to nie koniec transferów i działacze maja jakiegos grajka w zanadrzu

E: Goliński walło mi sie.
Ostatnio zmieniony 18 sie 2010, o 17:02 przez Biszkopt, łącznie zmieniany 1 raz.
Ruch Chorzów... Legenda bez końca...
-
- Kontakt:
Derbich jak najbardziej, roczne wypożyczenie tez pomoże jemu wrócić do formy... mówisz o Golańskim? czy Golińskim ?? Goliński ciekawy zawodnik, sporo meczów w ekstraklasie na pewno nie zapomniał jak się gra w piłkę a Waldek nie jednego grajka już "postawił na nogi" 

-
- Kontakt:
pewnie kontrakt Goliny postawiłby na nogi cały chorzowski zarząd z magistratem włącznie. Biorąc pod uwagę kluby jakie reprezentował w swojej karierze jestem pewny że to co chciał Niedzielan jest tylko częścią tego co zarzyczył by sobie ten zawodnik. skoro obecna polityka transferowa i kadrowa jasno okresla pułap jaki jesteśmy w stanie płacić zawodnikom to zapomnijcie o takich nazwiskach.bNk pisze: Waldek nie jednego grajka już "postawił na nogi"
-
http://gkstychy.info/index.php?option=c ... showNews=1" onclick="window.open(this.href);return false;Młody obrońca "Niebieskich" w Tychach
Paweł Lesik z Ruchu Chorzów został dzisiaj piłkarzem GKS Tychy. 19-letni obrońca wzmocnił tyski klub na zasadzie półrocznego wypożyczenia.
Lesik w sezonie 2009/10 znajdował się w szerokiej kadrze ekstraklasowego klubu, ale występował tylko w zespole Młodej Ekstraklasy.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Derbich to typowe uzupełnienie kadry po wypadnięciu Jakubowskiego.
Teraz czekamy na wzmocnienia
Teraz czekamy na wzmocnienia

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- jabolgo
- Kontakt:
No nie no strasznie WIARYGODNE źródło informacji pan podaje.alek900 pisze:Dali poczytej se na stronie górnika
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
-
- Kontakt:
Czemu na stronie niebiescy.pl pisza ze Ruch, Gwarkowi Ruda Śląska przekazał 1 milion zł ?? przecież oni tylko część powinni otrzymać za Sobiecha...
- Kotlet
- Kontakt:
A teraz przeczytaj co napisałeś, potem znów i jeszcze raz. następnie pomyśl i juz bedzie wszystko jasnetomasz_ pisze:Czemu na stronie niebiescy.pl pisza ze Ruch, Gwarkowi Ruda Śląska przekazał 1 milion zł ?? przecież oni tylko część powinni otrzymać za Sobiecha...

-
- Kontakt:
tomasz_ pisze:Czemu na stronie niebiescy.pl pisza ze Ruch, Gwarkowi Ruda Śląska przekazał 1 milion zł ?? przecież oni tylko część powinni otrzymać za Sobiecha...

Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
a jo mom pytanie kaj jest ico robi nasza pani prezes ..??? po h... ona jest jak jest wogole ni słychu ni widu!!!?!?!? i za co pobiera kase?!?!
-
- Kontakt:
Kotlet pisze:A teraz przeczytaj co napisałeś, potem znów i jeszcze raz. następnie pomyśl i juz bedzie wszystko jasnetomasz_ pisze:Czemu na stronie niebiescy.pl pisza ze Ruch, Gwarkowi Ruda Śląska przekazał 1 milion zł ?? przecież oni tylko część powinni otrzymać za Sobiecha...

zeby nie było OT to tak jak napisał Spyru Derbich totalne uzupelnienie luki po Arielu ale to tez zadne wzmocnienie wiec obysmy sie doczekali kogos gotowego do podstawowej 11

PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
- lukasz1
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nasza pani prezes to nie prezes Górnika żeby codziennie o niej było głośno...niebieski! pisze:a jo mom pytanie kaj jest ico robi nasza pani prezes ..??? po h... ona jest jak jest wogole ni słychu ni widu!!!?!?!? i za co pobiera kase?!?!