Siakol20 pisze:Mecz z Wisla Wyszedl to i juz z Pomocnika zrezygnowali.
Polityka transferowa;)
Siakol20 pisze:Mecz z Wisla Wyszedl to i juz z Pomocnika zrezygnowali.
Tez mam takie zdanie, o ktorym pisałem wczesniej.. ale nic temat upadł i dobrze bo chociaz bardzi szybko wszelkie spekulacje sa uciete..memp pisze:A ja uważam, że taki boiskowy skur***yn jest nam potrzebny! Jaki jest, taki jest, ale brakuje nam zawodnika, który potrafi ostro wejść w giry, zacznie prowokować obrońców, mówi co myśli... takie moje zdanie
Gierczak ?memp pisze:A ja uważam, że taki boiskowy skur***yn jest nam potrzebny! Jaki jest, taki jest, ale brakuje nam zawodnika, który potrafi ostro wejść w giry, zacznie prowokować obrońców, mówi co myśli... takie moje zdanie
RudaSlaska7 pisze:Gierczak ?memp pisze:A ja uważam, że taki boiskowy skur***yn jest nam potrzebny! Jaki jest, taki jest, ale brakuje nam zawodnika, który potrafi ostro wejść w giry, zacznie prowokować obrońców, mówi co myśli... takie moje zdanie
Twoim zdaniem Mosór sam sobie bez akceptacji Fornalika wybiera zawodników? czy to raczej Fornalik postuluje i dokonuje wyborów a Mosór jest od tego by to załatwić? co innego testy zawodników o anonimowych nazwiskach ale takie rzeczy dzieją się we wszystkich polskich klubach. Gdyby Fornalik tak bardzo potrzebował środkowego ofensywnego pomocnika to pewnie w tą stronę były by skierowane działania a może najnormalniej w świecie klubu nie stać na obecnie dostepnych zawodników na tą pozycję. Widać jednak że nadal mamy na formu potencjał trenerski i żałować tylko że się tak marnuje!ewaremch pisze:nie rozumie polityki transferowej Ruchu. wypożyczają młodego lesika do tychów, biorą zawodnika, który nie miał placu w podstawowej jedenastce cracovi, która ledwo utrzymała się w lidze. o co tu chodzi?. jedna jaskółka (mecz) wiosny nie czyni mam nadzieje, że pan mosór zna to przysłowie.
ŚRODKOWY OFENSYWNY POMOCNIK POTRZEBNY OD ZARAZ PANIE MOSÓR !!!!!
no, niy wiymNa koniec dodam, że gdy Sobiech był naszym piłkarzem mocno interesował się nim Górnik Zabrze. Artur bardzo jednak chciał grać w Ruchu
Roczne wypożyczenie Łukasza Derbicha do Ruchu jutro stanie się faktem. Dziś obie strony omawiają szczegóły kontraktu. Rosły, nominalny defensor Cracovii w październiku będzie obchodził swoje 27 urodziny. Do Chorzowa zostanie sprowadzony z myślą o wzmocnieniu lewej strony niebieskiej drużyny. Będzie mógł zatem stanowić konkurencję zarówno dla Grzegorza Bronowickiego, jak i Łukasza Janoszki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Darth Kabut, Google [Bot], koperniol1984, Mavo1920, OLSZA, Radvan138 i 57 gości