Czyli jednak jakas tam miejska-chorzowska potrzeba stadionowa jest w narodzie.
Modernizacja stadionu
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Modernizacja stadionu
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wstyd jak ciul... wygrywać w XXI wieku społeczny projekt na dostęp do haźla. Dobrze że pod stadion chociaż jest asfalt i droga dojazdowa...
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Ale ma to plusy. Wygralismy glosowanie. I to powinna byc podstawa budowy aktywnej grupy glosujacych kibiców Ruchu. Jestesmy w stanie sie zmobilizowac i zorganizowac?Darth Kabut pisze: ↑29 wrz 2022, o 09:33Wstyd jak ciul... wygrywać w XXI wieku społeczny projekt na dostęp do haźla. Dobrze że pod stadion chociaż jest asfalt i droga dojazdowa...
-
- Kontakt:
Problem jest taki, że to tylko budżet obywatelski. Z reguły frekwencja w takich głosowaniach jest wręcz żenująca i wynosi 5-10% zależnie od miasta. Wybory samorządowe to zazwyczaj ok 50% i tu już ciężej pojedynczą mobilizacją przeskoczyć czołówkę.Scypion pisze: ↑29 wrz 2022, o 09:55Ale ma to plusy. Wygralismy glosowanie. I to powinna byc podstawa budowy aktywnej grupy glosujacych kibiców Ruchu. Jestesmy w stanie sie zmobilizowac i zorganizowac?Darth Kabut pisze: ↑29 wrz 2022, o 09:33Wstyd jak ciul... wygrywać w XXI wieku społeczny projekt na dostęp do haźla. Dobrze że pod stadion chociaż jest asfalt i droga dojazdowa...
Może do BO zgłosić budowę stadionu etapami?

-
- Kontakt:
ciekawe, czy dalibyśmy rade zrobić impreze w stylu lat 30, kiedy nasz stadion miał lata świetności: stroje, furmanki itp.
może być z okazji otwarcia haźli
https://dziennikzachodni.pl/dozynki-w-c ... 8-16878105
albo zorganizować zlot starych samochodów na Cichej lub parkingu obok:
https://www.dobczyce.pl/zlot-zabytkowyc ... ycach.html
dobrze rozreklamować i na spokojnie informować dlaczego potrzebny jest nowy stadion.
może być z okazji otwarcia haźli
https://dziennikzachodni.pl/dozynki-w-c ... 8-16878105
albo zorganizować zlot starych samochodów na Cichej lub parkingu obok:
https://www.dobczyce.pl/zlot-zabytkowyc ... ycach.html
dobrze rozreklamować i na spokojnie informować dlaczego potrzebny jest nowy stadion.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Wow będziemy mieli na stadionie dostęp do ubikacji w 2022 roku !!! Super! 14 stokrotny mistrz Polski. Z żenady aż ciarki przechodzą
-
- Kontakt:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Myślicie ze pojawi sie przeciąć wstęgę na otwarciu kibelka na stadionie razem z Michalikiem? Może jeszcze i do poswiecenia ksiadz bedzie
Panie Prezydencie Kotala głośne "DZIĘKUJEMY" - wy***rdalaj !!

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Z toitoi areny awans na szalet arena coś pięknego..
- krzysiu20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na stadion poczekamy jeszcze dłużej https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news ... Id,6316302
-
- Kontakt:
Podsumowując czwartkową sesję, prezydent Andrzej Kotala zwrócił uwagę na konsekwencje utraconych pieniędzy, jakim jest brak możliwości zrealizowania niektórych inwestycji. Jedną z nich, na którą na pewno czeka wielu mieszkańców, jest budowa nowego stadionu dla Ruchu Chorzów.
Te utracone środki mogłyby pokryć, na tamte czasy, tą kwotę którą musielibyśmy przeznaczyć na stadion. Tej kwoty nam autentycznie brakuje. Gdybyśmy zaczęli budowę we wspomnianym 2019 roku, to dzisiaj już ten stadion byłby skończony. Byłoby z czego go budować - tłumaczył Andrzej Kotala.
Te utracone środki mogłyby pokryć, na tamte czasy, tą kwotę którą musielibyśmy przeznaczyć na stadion. Tej kwoty nam autentycznie brakuje. Gdybyśmy zaczęli budowę we wspomnianym 2019 roku, to dzisiaj już ten stadion byłby skończony. Byłoby z czego go budować - tłumaczył Andrzej Kotala.
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
19Ruch20R pisze: ↑30 wrz 2022, o 17:38Podsumowując czwartkową sesję, prezydent Andrzej Kotala zwrócił uwagę na konsekwencje utraconych pieniędzy, jakim jest brak możliwości zrealizowania niektórych inwestycji. Jedną z nich, na którą na pewno czeka wielu mieszkańców, jest budowa nowego stadionu dla Ruchu Chorzów.
To jest bezwstydny kłamca i leszcz
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
19Ruch20R pisze: ↑30 wrz 2022, o 17:38Podsumowując czwartkową sesję, prezydent Andrzej Kotala zwrócił uwagę na konsekwencje utraconych pieniędzy, jakim jest brak możliwości zrealizowania niektórych inwestycji. Jedną z nich, na którą na pewno czeka wielu mieszkańców, jest budowa nowego stadionu dla Ruchu Chorzów.
To jest bezwstydny kłamca i leszcz