Co z tym Ruchem?
-
Re: Co z tym Ruchem?
Dobry pomysl... ze zrzutką tylko pytanie w jakiej kolejności? no i żeby ktoś nie pomyślał że to jałmużna
-
- Kontakt:
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A gdzie pierwsza obrończyni drzew w RP - Kinga Rusin?
-
- Kontakt:
tam jest kilka ciekawych rzeczy. Np. okrągły stół marszałka. Jest kilka dealów pomiędzy miastem Chorzów i Urzędem Marszałkowskim, które nie pykły, a miały.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Reportaż słaby i mocno propagandowy, szkoda nabijać im oglądalność (podobnie zręszta jak GW czy TVN, żeby było jasne)
Nic nowego u Ruchu nie powiedział, bo zarzut, że miasto daje na Ruch miliony, nie jest niczym nowym, o czym byśmy nie wiedzieli czy "sensacja", że Michalik jest w Radzie Nadzorczej. Niech ktoś zrobi prawdziwe dziennikarstwo śledcze o Biku, Ruchu, Patermanie i Smagorze? Chętnie zobocza i to może być temat na sensacja na poziomie Gry o Tron albo przynajmniej Vegi. Jak to godajom kapiszon.... u mie na osiedlu godało sie paspatrony.
Nic nowego u Ruchu nie powiedział, bo zarzut, że miasto daje na Ruch miliony, nie jest niczym nowym, o czym byśmy nie wiedzieli czy "sensacja", że Michalik jest w Radzie Nadzorczej. Niech ktoś zrobi prawdziwe dziennikarstwo śledcze o Biku, Ruchu, Patermanie i Smagorze? Chętnie zobocza i to może być temat na sensacja na poziomie Gry o Tron albo przynajmniej Vegi. Jak to godajom kapiszon.... u mie na osiedlu godało sie paspatrony.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Kontakt:
Tak sobie myślę i wymyśliłem, że w klubie zaczęło się ponownie wszystko walić kiedy wróciła Stalowa Twarz. Przypadek? Nie sądzę.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Dokładnie Elmer ten koleś to jest nasz główny problem od bardzooo dawna.
Ruch Ruch HKS!
-
- Kontakt:
Dobry pomysl, robione som zrzutki na jakies ciulstwa a do takiej Pani Reni i reszty prawdziwej niebieskiej rodziny nic.gringo21 pisze: ↑18 lip 2019, o 20:48Czasem myślę czy by dla tych pracowników nie zrobić jakiejś zrzutki. Np. Dla takiej Pani Renii. Pewnie też wypłaty nie widziała. Jest lubiana przez wszystkich włącznie z bylymi pilkarzami. Pewnie też by się dorzucili coś z ich pensji nie rzadko ekstraklasowych. Oni też stracą zaraz pracę.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
- markomaniak
- Kontakt:
Łukasz Michalski
@LukaszHalski
4h4 hours ago
"W @ruchchorzow1920 kryzys trwa. Piłkarze nie wyszli na trening drugi dzień z rzędu, na kontach pracowników bez zmian i mało prawdopodobne, by dziś choćby część zaległości została uregulowana."
@LukaszHalski
4h4 hours ago
"W @ruchchorzow1920 kryzys trwa. Piłkarze nie wyszli na trening drugi dzień z rzędu, na kontach pracowników bez zmian i mało prawdopodobne, by dziś choćby część zaległości została uregulowana."
-
- Kontakt:
W przyszlym tygodniu w Siemianowicach bedzie Kaczynski. Jestem przekonany, ze te sprawy sie ze sobą łączą.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
okręg niepewny dodatkowo na spadochronie 1 Morawiecki to i support prezesa, ot cała filozofia z Ruchem nic wspólnego to nie ma.
-
- Kontakt:
No i Super Marian sie ukazal....
Ciekawe czy artykul sponsorowany.?
Ciekawe czy artykul sponsorowany.?
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja, Wela coś wspominoł, że chce Dude i Kaczora wciągnąć do komitetu.... Wojskowa Rada Ocalenia Narodowego Ruchu.
AdiC
-
- Kontakt:
Niech sie Wela wy***ie w kosmos i niech nie mieszo naszego Klubu do polityki, poklosie dzisiejszej sytuacji to wspieranie ciula z Poloni W, w walce o fotel prezesa, ryzo ku*** sie msci kaj moze,(reka w meczu z Arka) tak dla przypomnienia.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
- ROHAN2
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pytanie zasadnicze czy Bik dał sobie spokój z Ruchem i pogodził się ze stratą kasy czy po prostu próbuje zmiękczyć Kotalę?