Coś więcej na ten temat???
Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Mo byc w czwartek. Nie skupialem sie na tym za bardzo co bylo gadane. To byla zapowiedz materialu na temat parku i niejasnych dzialan magistratu w Chorzowie. Material ma byc pokazany w czwartek.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Bik już nic nie pożyczy. Wie że na 4 mln z miasta nie ma szans. Za to widmo upadłości jest coraz większe. Wątpię też by ktorys z banków pożyczył kasę. Banki też widzą jaką jest sytuacja.Radvan138 pisze: ↑17 lip 2019, o 19:15Bik to co najwyzej pozyczy na konkretny %NiebieskieSeRce1986 pisze: ↑17 lip 2019, o 18:29Moim zdaniem mamy 2 wyjścia...
1. Bik wyłoży siano i zagramy;
2. Pomydlą nam oczy, ale... 5 walkowerów i nie zagramy...
TYLKO RUCH !!!!
-
- Kontakt:
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bik jest pod sciana i pewnie liczy gdzie wiecej straci...
albo starci swoje udzielone pozyczki albo musi wylozyc nowa kasa. Moim zdaniem coraz blizej tego by powiedzial w koncu pas...
Ja osobiscie mam juz dosc tych ciaglych ciosow i deptania naszego Ruchu.....ilez mozna..
przypominacie kiedy ostatnio spotkalo Nas cos dobrego? Chyba wygrana na cy9anach...
kierunek jest juz tylko 1
Nowy Ruch, z tym ze z tego co mowicie 1 raz od 100 lat znikniemy na rok z pilkarskiej mapy Polski
...
albo starci swoje udzielone pozyczki albo musi wylozyc nowa kasa. Moim zdaniem coraz blizej tego by powiedzial w koncu pas...
Ja osobiscie mam juz dosc tych ciaglych ciosow i deptania naszego Ruchu.....ilez mozna..
przypominacie kiedy ostatnio spotkalo Nas cos dobrego? Chyba wygrana na cy9anach...
kierunek jest juz tylko 1
Nowy Ruch, z tym ze z tego co mowicie 1 raz od 100 lat znikniemy na rok z pilkarskiej mapy Polski

SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
Nie ten temat, ale trzeba bardzo uwaznie sluchac. Nie bardzo rozumiem, po co K-ce chca przejac park? Trzeba w niego inwestowac... sporo.
Obejrzymy jutro. To temat o Ruchu.
Obejrzymy jutro. To temat o Ruchu.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- markomaniak
- Kontakt:
"Nowy Ruch, z tym ze z tego co mowicie 1 raz od 100 lat znikniemy na rok z pilkarskiej mapy Polski
..."
w 1920 roku nikt by nie uwierzyl, ze zaczyna sie piekna historia
w 2020 tez sie uda

w 1920 roku nikt by nie uwierzyl, ze zaczyna sie piekna historia
w 2020 tez sie uda

-
- Kontakt:
Ja pi***olę...Ich doświadczenie, kwalifikacje, zaangażowanie, aż mnie zdumiewają – szczególnie w świetle trzech, czterech, pięciu czy sześciu zaległych pensji. Te osoby służą Ruchowi. To przepiękna postawa – mówił Waszczuk.

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
On jest ku*** debilem...
-
- Kontakt:
Kto placi za oboz w rybniku ? To je za free?
-
- Kontakt:
w Przyszłym tygodniu na 95% Społka oglosi upadlosc, informacje z dobrej ręki.
-
- Kontakt:
im p;redzy to d,u,p,n,i,e tym lepi ,,szkoda ino tych 3 lot z tymi szmaciorzami u steru,,patermanami ,,kurczykami ,i blikami ,, niech miasto zlicytuje majatki tych c,i,u,l,o,w zastawionych na poczet 18 milionow ,,puscic ich boso ,chyba ze okoze sie ze zastawili wirtualne majatki ,to i do kotali znajdzie sie miejsce w
zakladzie karnym ,,,,,zero kasy nawet 1 zlotka niech s,p,i,e,r,d,a,l,a,j,a, ,,,,,
zakladzie karnym ,,,,,zero kasy nawet 1 zlotka niech s,p,i,e,r,d,a,l,a,j,a, ,,,,,
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W tej sytuacji jest szansa że wystartujemy w b klasie?
"Ta drużyna ma wartość, która nie jest liczona w milionach euro. " Jan Kocian