Przygotowania/sparingi
-
- Kontakt:
Re: Przygotowania/sparingi
[Login ON]
Zostanie trzon, pewni do awansu, tym co jest podbijemy ligę, Niedźwiedź fachowiec!
Z trzonu to pozostali ci co ich w du*** inni mieli a spierdolił nawet drugi garnitur
Pewny do awansu to nawet Rekord jest i to niekoniecznie w tej lidze
Podbijanie tym składem to chyba od 3 ligi trzeba zacząć bo weryfikują nas póki co wszyscy
Niedźwiedź fachowiec ... tak tak 1:13
No i dajmy im czas, w ciul czasu wtedy sp***dolą wszyscy
[Login OFF]
Zostanie trzon, pewni do awansu, tym co jest podbijemy ligę, Niedźwiedź fachowiec!
Z trzonu to pozostali ci co ich w du*** inni mieli a spierdolił nawet drugi garnitur
Pewny do awansu to nawet Rekord jest i to niekoniecznie w tej lidze
Podbijanie tym składem to chyba od 3 ligi trzeba zacząć bo weryfikują nas póki co wszyscy
Niedźwiedź fachowiec ... tak tak 1:13
No i dajmy im czas, w ciul czasu wtedy sp***dolą wszyscy
[Login OFF]
-
- Kontakt:
Keregos roku tyz my przegrali kozdy sparing
za Fornalika 

- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Za Wleciala my wygrali wszystkie w 2019 a potem zlecielismy z ligi.
-
- Kontakt:
Ten wynik ... to jakas forma strajku? 

My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Uff , już mi lepiej

- Rickenn10
- Kontakt:
Przed startem 1 ligi też chyba przejebalismy wszystkie sparingi a potem awansowaliśmy
Co nie zmienia faktu że dzisiejszy wynik to trochę ...

Co nie zmienia faktu że dzisiejszy wynik to trochę ...
-
- Kontakt:
No pięknie... Może w końcu się ogarną i zaczną grać, czy może każdy schowa głowę w piasek i do 5 kolejki będzie zero pkt ?
-
- Kontakt:
ekstraklasa albo śmierć <rotfl> : )
to ino sparing : )
to ino sparing : )
-
- Kontakt:
Tu nie chodzi o wynik, tylko o grę, zachowanie na boisku itd. Tu nie ma podstaw do optymizmu. Będę się powtarzał, jak się powtarzałem za Skrobacza - tu nie warunków na takie granie jak chce Niedźwiedź!!! Nie ma pewnej obrony bo dostaliśmy Szura z Chorwacji, do tego niepewny Szymański i wolny Sadlok, który chyba dziś zagrał najlepiej z tyłu

nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Rządzący muszą pi***olnąć pięścią w stół. Pan Trener za coś bierze kasę i pewnie nie małą. Ma szeroki skład trenerski, narzędzia do analizy, pomiarów a efektów nie widać.
Nasza gra na tle beniaminka 2 ligi, który przecież nie wzmocnił się ponad przeciętnie wyglądała żenująco. Jesteśmy przemęczeni obozem? Oczarowała nas przedmeczowa prezentacja? Jesteśmy jeszcze na wakacjach?
Nie wiem co można zmienić w tydzień ale w Opolu możemy wyjść wszystkimi pięcioma obrońcami i grać na 0:0 choć będzie to bardzo trudne z tym co prezentujemy.
Nasza gra na tle beniaminka 2 ligi, który przecież nie wzmocnił się ponad przeciętnie wyglądała żenująco. Jesteśmy przemęczeni obozem? Oczarowała nas przedmeczowa prezentacja? Jesteśmy jeszcze na wakacjach?
Nie wiem co można zmienić w tydzień ale w Opolu możemy wyjść wszystkimi pięcioma obrońcami i grać na 0:0 choć będzie to bardzo trudne z tym co prezentujemy.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no powiedzmy szczerze jak z Macabi szło zrozumieć, że jeżeli nie jesteśmy w optymalnej formie fizycznej to technicznie im ustępując była łatwa porażka, tak dzisiaj to ciężko to sobie wytłumaczyć.
Nie byliśmy szybsi, nie byliśmy silniejsi, nie graliśmy lepiej piłką. Do tego takie wielbłądy w tyle jak za najgorszego ostatnio okresu.
Wiem, że to pierwszy mecz, ale ten Chorwat wyglądał fatalnie. Naprawdę ciężko mi sobie przypomnieć w ostatnim czasie człowieka, który był taki elektryczny, a przecież nie było w ostatnim czasie jakoś wysoko poprzeczki.
Już samo to, że naszym najlepszym obrońcom był Sadlok, a najwięcej w środku biegał Figo wiele mówi o grze pozostałych.
Ten młody pozytywne to, że większości podejmował dobre decyzje, ale minus, że samo ich wykonanie było często słabe.
Boję się, że z Konczkowskim będzie jak z Bartolewskim czyli jest to klasyczny boczny obrońca i jako wahadłowy lub boczny stoper będzie miał problemy z dostosowaniem do taktyki Niedźwiedzia. Nie wiem czy to, że poprosił o zmianę było podyktowane jakimś urazem i oszczędzaniem czy jednak brakiem sił.
Ten mecz był dużo słabszy w naszym wykonaniu niż ten z Puszczą bez wzmocnień i bez przygotowań.
Trzeba liczyć, że przez ten tydzień jeszcze świeżości trochę złapiemy i zagramy dużo lepiej, bo jakby nie patrzeć to w ostatnim czasie my tych ostatnich sparingów raczej nie wygrywali.
Nie byliśmy szybsi, nie byliśmy silniejsi, nie graliśmy lepiej piłką. Do tego takie wielbłądy w tyle jak za najgorszego ostatnio okresu.
Wiem, że to pierwszy mecz, ale ten Chorwat wyglądał fatalnie. Naprawdę ciężko mi sobie przypomnieć w ostatnim czasie człowieka, który był taki elektryczny, a przecież nie było w ostatnim czasie jakoś wysoko poprzeczki.
Już samo to, że naszym najlepszym obrońcom był Sadlok, a najwięcej w środku biegał Figo wiele mówi o grze pozostałych.
Ten młody pozytywne to, że większości podejmował dobre decyzje, ale minus, że samo ich wykonanie było często słabe.
Boję się, że z Konczkowskim będzie jak z Bartolewskim czyli jest to klasyczny boczny obrońca i jako wahadłowy lub boczny stoper będzie miał problemy z dostosowaniem do taktyki Niedźwiedzia. Nie wiem czy to, że poprosił o zmianę było podyktowane jakimś urazem i oszczędzaniem czy jednak brakiem sił.
Ten mecz był dużo słabszy w naszym wykonaniu niż ten z Puszczą bez wzmocnień i bez przygotowań.
Trzeba liczyć, że przez ten tydzień jeszcze świeżości trochę złapiemy i zagramy dużo lepiej, bo jakby nie patrzeć to w ostatnim czasie my tych ostatnich sparingów raczej nie wygrywali.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- MakeRson
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak to dobrze, że forum zaś zaczęło jakoś dychać. A co do sparingu, to wstyd jak ch** i żadne tłumaczenia tego nie zmienią.
Niebieskie Mysłowice
-
- Kontakt:
Powtórzę to któryś raz... Poziom Ruchu obecnie to środek 2 ligi.
I będziemy jednym z kandydatów do spadku.
W tej ekipie nie ma żadnej chemii i to się tak ciągnie już baaardzo długo.
Od przegranej z rezerwami cwks w PP słyszę ciągle,że teraz to już musi być lepiej i gorzej już nie będzie.
Jak pisałem ,że nasza kadra odstaje nie tylko od Ekstraklasy ale od 90 % 1 ligowców to nikt w to nie uwierzył.
Czym i kim wy chcecie grać w tej 1 lidze.Śmieszą mnie te zachwyty obecnymi pseudotransferami.
Non stop tylko niepoprawny optymizm.Gołym okiem widać ,że misiu kolorowy Niedźwiedź nie ma żadnego pomysłu na grę drużyny niebieskich.
Z 18 drużyn Fortuna 1 ligi nikt tak ślamazarnie nie gra w sparingach.
Może się zdarzyć słabszy cykl po treningach ,czy obozie przygotowawczym ,ale na grę Ruchu nie da się patrzeć.
Transfery z kapelusza ( oprócz Konczkowskiego) to plan p."Fosy" na podbój 1 ligi.
Żarty chyba sobie strojicie.
Jasne ,że trzeba wierzyć,kibicować,wspierać,ale drużyna też musi pokazać kibicom ,że chce i potrafi.
Na dziś dzień to jest najłagodniej opisując dramat i katastrofa.
Bramkarz nie pewny.
Obrona dziurawa.
Środek polo i skrzydła nie istnieją.
O napastnikach nie wspomnę.
Tylko tyle i aż tyle mam wam do przekazania.
Oby włodarze Ruchu za rok o tym czasie nie przygotowywali się do gry w 2 lidze.
Od przegranej z rezerwami cwks w PP słyszę ciągle,że teraz to już musi być lepiej i gorzej już nie będzie.
Jak pisałem ,że nasza kadra odstaje nie tylko od Ekstraklasy ale od 90 % 1 ligowców to nikt w to nie uwierzył.
Czym i kim wy chcecie grać w tej 1 lidze.Śmieszą mnie te zachwyty obecnymi pseudotransferami.
Non stop tylko niepoprawny optymizm.Gołym okiem widać ,że misiu kolorowy Niedźwiedź nie ma żadnego pomysłu na grę drużyny niebieskich.
Może się zdarzyć słabszy cykl po treningach ,czy obozie przygotowawczym ,ale na grę Ruchu nie da się patrzeć.
Transfery z kapelusza ( oprócz Konczkowskiego) to plan p."Fosy" na podbój 1 ligi.
Jasne ,że trzeba wierzyć,kibicować,wspierać,ale drużyna też musi pokazać kibicom ,że chce i potrafi.
Bramkarz nie pewny.
Obrona dziurawa.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dobrze prawisz chłopieRoMiko77 pisze: ↑12 lip 2024, o 20:27Powtórzę to któryś raz... Poziom Ruchu obecnie to środek 2 ligi.
Bramkarz nie pewny.
Obrona dziurawa.

- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Fajne te sparingi. Takie niewygrane!
Spokojnie, to tylko zasłona dymna.
W lidze będzie ino gorzej.
Spokojnie, to tylko zasłona dymna.
W lidze będzie ino gorzej.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...