Przygotowania/sparingi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
pko
Kontakt:

Re: Przygotowania/sparingi

#1846 Post autor: pko » 12 lip 2024, o 19:52

[Login ON]

Zostanie trzon, pewni do awansu, tym co jest podbijemy ligę, Niedźwiedź fachowiec!
Z trzonu to pozostali ci co ich w du*** inni mieli a spierdolił nawet drugi garnitur
Pewny do awansu to nawet Rekord jest i to niekoniecznie w tej lidze
Podbijanie tym składem to chyba od 3 ligi trzeba zacząć bo weryfikują nas póki co wszyscy
Niedźwiedź fachowiec ... tak tak 1:13
No i dajmy im czas, w ciul czasu wtedy sp***dolą wszyscy

[Login OFF]

BlackSiemce
Kontakt:

#1847 Post autor: BlackSiemce » 12 lip 2024, o 19:52

Keregos roku tyz my przegrali kozdy sparing :) za Fornalika 😀

Awatar użytkownika
HullCityFC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1848 Post autor: HullCityFC » 12 lip 2024, o 19:53

Za Wleciala my wygrali wszystkie w 2019 a potem zlecielismy z ligi.

AndRe
Kontakt:

#1849 Post autor: AndRe » 12 lip 2024, o 19:54

Ten wynik ... to jakas forma strajku? :zdegustowany:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1850 Post autor: Ozor » 12 lip 2024, o 20:03

BlackSiemce pisze:
12 lip 2024, o 19:52
Keregos roku tyz my przegrali kozdy sparing :) za Fornalika 😀
Uff , już mi lepiej 😝

Awatar użytkownika
Rickenn10
Kontakt:

#1851 Post autor: Rickenn10 » 12 lip 2024, o 20:04

Przed startem 1 ligi też chyba przejebalismy wszystkie sparingi a potem awansowaliśmy ;)
Co nie zmienia faktu że dzisiejszy wynik to trochę ...

niebieskifanatyk
Kontakt:

#1852 Post autor: niebieskifanatyk » 12 lip 2024, o 20:06

No pięknie... Może w końcu się ogarną i zaczną grać, czy może każdy schowa głowę w piasek i do 5 kolejki będzie zero pkt ?

koperniol1984
Kontakt:

#1853 Post autor: koperniol1984 » 12 lip 2024, o 20:13

ekstraklasa albo śmierć <rotfl> : )

to ino sparing : )

arcio
Kontakt:

#1854 Post autor: arcio » 12 lip 2024, o 20:17

Rickenn10 pisze:
12 lip 2024, o 20:04
Przed startem 1 ligi też chyba przejebalismy wszystkie sparingi a potem awansowaliśmy ;)
Co nie zmienia faktu że dzisiejszy wynik to trochę ...
Tu nie chodzi o wynik, tylko o grę, zachowanie na boisku itd. Tu nie ma podstaw do optymizmu. Będę się powtarzał, jak się powtarzałem za Skrobacza - tu nie warunków na takie granie jak chce Niedźwiedź!!! Nie ma pewnej obrony bo dostaliśmy Szura z Chorwacji, do tego niepewny Szymański i wolny Sadlok, który chyba dziś zagrał najlepiej z tyłu 😳 Wahadła to jakaś kpina bo Konczi nie będzie wahadłowym a Moneta to lepiej nic nie pisać. Środek pola to tylko na dziś Starzyński, ale on musi mieć obok kogoś do gry. Nasze 10ki to smiech na sali - Vlkanova zostal zniszczony przez takie ustawianie a dziś Chmarek podzieli jego los. Kozak i te jego kiwki to już żart. Soma na 9 ok ale potem na 10 to jakis ponury żart trenera. Nano to widać że po długim rozbracie z piłką i chyba tak jak Figo nie będzie dużo biegał 🤨 No cóż, z walki o awans to my raczej możemy się wyleczyć a i nie zdziwi mnie w przerwie zmiana na stanowisku trenera 😔
nigdy nie jest za późno

Dorcia
Kontakt:

#1855 Post autor: Dorcia » 12 lip 2024, o 20:18

Rządzący muszą pi***olnąć pięścią w stół. Pan Trener za coś bierze kasę i pewnie nie małą. Ma szeroki skład trenerski, narzędzia do analizy, pomiarów a efektów nie widać.
Nasza gra na tle beniaminka 2 ligi, który przecież nie wzmocnił się ponad przeciętnie wyglądała żenująco. Jesteśmy przemęczeni obozem? Oczarowała nas przedmeczowa prezentacja? Jesteśmy jeszcze na wakacjach?
Nie wiem co można zmienić w tydzień ale w Opolu możemy wyjść wszystkimi pięcioma obrońcami i grać na 0:0 choć będzie to bardzo trudne z tym co prezentujemy.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1856 Post autor: heli » 12 lip 2024, o 20:21

no powiedzmy szczerze jak z Macabi szło zrozumieć, że jeżeli nie jesteśmy w optymalnej formie fizycznej to technicznie im ustępując była łatwa porażka, tak dzisiaj to ciężko to sobie wytłumaczyć.
Nie byliśmy szybsi, nie byliśmy silniejsi, nie graliśmy lepiej piłką. Do tego takie wielbłądy w tyle jak za najgorszego ostatnio okresu.
Wiem, że to pierwszy mecz, ale ten Chorwat wyglądał fatalnie. Naprawdę ciężko mi sobie przypomnieć w ostatnim czasie człowieka, który był taki elektryczny, a przecież nie było w ostatnim czasie jakoś wysoko poprzeczki.

Już samo to, że naszym najlepszym obrońcom był Sadlok, a najwięcej w środku biegał Figo wiele mówi o grze pozostałych.

Ten młody pozytywne to, że większości podejmował dobre decyzje, ale minus, że samo ich wykonanie było często słabe.
Boję się, że z Konczkowskim będzie jak z Bartolewskim czyli jest to klasyczny boczny obrońca i jako wahadłowy lub boczny stoper będzie miał problemy z dostosowaniem do taktyki Niedźwiedzia. Nie wiem czy to, że poprosił o zmianę było podyktowane jakimś urazem i oszczędzaniem czy jednak brakiem sił.

Ten mecz był dużo słabszy w naszym wykonaniu niż ten z Puszczą bez wzmocnień i bez przygotowań.

Trzeba liczyć, że przez ten tydzień jeszcze świeżości trochę złapiemy i zagramy dużo lepiej, bo jakby nie patrzeć to w ostatnim czasie my tych ostatnich sparingów raczej nie wygrywali.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
MakeRson
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1857 Post autor: MakeRson » 12 lip 2024, o 20:21

Jak to dobrze, że forum zaś zaczęło jakoś dychać. A co do sparingu, to wstyd jak ch** i żadne tłumaczenia tego nie zmienią.
Niebieskie Mysłowice

RoMiko77
Kontakt:

#1858 Post autor: RoMiko77 » 12 lip 2024, o 20:27

Powtórzę to któryś raz... Poziom Ruchu obecnie to środek 2 ligi.
I będziemy jednym z kandydatów do spadku.
W tej ekipie nie ma żadnej chemii i to się tak ciągnie już baaardzo długo.
Od przegranej z rezerwami cwks w PP słyszę ciągle,że teraz to już musi być lepiej i gorzej już nie będzie.
Jak pisałem ,że nasza kadra odstaje nie tylko od Ekstraklasy ale od 90 % 1 ligowców to nikt w to nie uwierzył.
Czym i kim wy chcecie grać w tej 1 lidze.Śmieszą mnie te zachwyty obecnymi pseudotransferami.
Non stop tylko niepoprawny optymizm.Gołym okiem widać ,że misiu kolorowy Niedźwiedź nie ma żadnego pomysłu na grę drużyny niebieskich.
Z 18 drużyn Fortuna 1 ligi nikt tak ślamazarnie nie gra w sparingach.
Może się zdarzyć słabszy cykl po treningach ,czy obozie przygotowawczym ,ale na grę Ruchu nie da się patrzeć.
Transfery z kapelusza ( oprócz Konczkowskiego) to plan p."Fosy" na podbój 1 ligi.
Żarty chyba sobie strojicie.
Jasne ,że trzeba wierzyć,kibicować,wspierać,ale drużyna też musi pokazać kibicom ,że chce i potrafi.
Na dziś dzień to jest najłagodniej opisując dramat i katastrofa.
Bramkarz nie pewny.
Obrona dziurawa.
Środek polo i skrzydła nie istnieją.
O napastnikach nie wspomnę.
Tylko tyle i aż tyle mam wam do przekazania.
Oby włodarze Ruchu za rok o tym czasie nie przygotowywali się do gry w 2 lidze.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1859 Post autor: Ozor » 12 lip 2024, o 20:30

RoMiko77 pisze:
12 lip 2024, o 20:27
Powtórzę to któryś raz... Poziom Ruchu obecnie to środek 2 ligi.
I będziemy jednym z kandydatów do spadku.
W tej ekipie nie ma żadnej chemii i to się tak ciągnie już baaardzo długo.
Od przegranej z rezerwami cwks w PP słyszę ciągle,że teraz to już musi być lepiej i gorzej już nie będzie.
Jak pisałem ,że nasza kadra odstaje nie tylko od Ekstraklasy ale od 90 % 1 ligowców to nikt w to nie uwierzył.
Czym i kim wy chcecie grać w tej 1 lidze.Śmieszą mnie te zachwyty obecnymi pseudotransferami.
Non stop tylko niepoprawny optymizm.Gołym okiem widać ,że misiu kolorowy Niedźwiedź nie ma żadnego pomysłu na grę drużyny niebieskich.
Z 18 drużyn Fortuna 1 ligi nikt tak ślamazarnie nie gra w sparingach.
Może się zdarzyć słabszy cykl po treningach ,czy obozie przygotowawczym ,ale na grę Ruchu nie da się patrzeć.
Transfery z kapelusza ( oprócz Konczkowskiego) to plan p."Fosy" na podbój 1 ligi.
Żarty chyba sobie strojicie.
Jasne ,że trzeba wierzyć,kibicować,wspierać,ale drużyna też musi pokazać kibicom ,że chce i potrafi.
Na dziś dzień to jest najłagodniej opisując dramat i katastrofa.
Bramkarz nie pewny.
Obrona dziurawa.
Środek polo i skrzydła nie istnieją.
O napastnikach nie wspomnę.
Tylko tyle i aż tyle mam wam do przekazania.
Oby włodarze Ruchu za rok o tym czasie nie przygotowywali się do gry w 2 lidze.
dobrze prawisz chłopie :ok: od siebie dodam prezentacja dosyć sporo ludzi i grac takie ciulstwo to naprawdę albo brak umiejętności albo maja wyjebane na wszystko albo i jedno i drugie.

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1860 Post autor: jalboss » 12 lip 2024, o 20:33

Fajne te sparingi. Takie niewygrane!
Spokojnie, to tylko zasłona dymna.
W lidze będzie ino gorzej.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

ODPOWIEDZ