Modernizacja stadionu
-
- Kontakt:
Re: Modernizacja stadionu
Jo wiem że budują od 2016 ale jednak coś się tam dzieje
http://stadiony.net/pic-buildings/pol/s ... om231m.jpg
http://stadiony.net/pic-buildings/pol/s ... om231m.jpg
-
- Kontakt:
U nas na Pro7 leciał właśnie reportaż, taki jeden klub piłkarski awansował do trzeciej ligi. Po trzech latach, w roku 2009 kolejny awans do ligi drógiej. Niestety przestarzały stadion nie został dopuszczony do rozgrywek. W klubie nigdy się nie przelewało, miasto nie chciało nowego stadionu sfinansować. Ówczesny prezes wystąpił z wezwaniem do wiernych kibiców, którzy niejedno juz dla swojego klubu zrobili. Wyjaśnił dokładnie sytuacje i poprosił fanów o pomoc w przebudowie stadionu. Drużyna przez jeden sezon grała w sąsiedztwie a kibice zabrali się za budowę. Prace potrwały 6 miesięcy dłużej i trwały 13 miesięcy. W pierwszych dniach stawiło się ponad 2 tys. chętnych. Ludzie poświęcali każdą wolną chwile, nawet cały urlop...
W roku 2019 klub awansował do pierwszej ligi. Obecnie Union Berlin zakończył sezon na 7 miejscu. W między czasie, stadion został ponownie przebudowany. Obecnie tak wygląda
https://www.google.de/maps/search/alte+ ... a=!3m1!1e3
Bajka troche w stylu Glasgow Rangers...
Pisze wam o tym ponieważ uważam, za Chorzów ma potencjał, są kibice i jest nie mało firm którzy są w stanie coś poświęć. A jak nie z tym burmistrzem to trzeba z innym spróbować...
Pozdrawiam
W roku 2019 klub awansował do pierwszej ligi. Obecnie Union Berlin zakończył sezon na 7 miejscu. W między czasie, stadion został ponownie przebudowany. Obecnie tak wygląda
https://www.google.de/maps/search/alte+ ... a=!3m1!1e3
Bajka troche w stylu Glasgow Rangers...
Pisze wam o tym ponieważ uważam, za Chorzów ma potencjał, są kibice i jest nie mało firm którzy są w stanie coś poświęć. A jak nie z tym burmistrzem to trzeba z innym spróbować...
Pozdrawiam
Raz niebieski, zawsze niebieski
- milanos
- Kontakt:
Marek Czyż, ten z TVP Katowice, o 14:30 wrzuca film z Kotalą na YouTube
Lub link: https://www.youtube.com/watch?v=5RW2PRUN0SM"Kotala o stadionie Ruchu: bardzo chcę spełnić tę niedotrzymaną obietnicę"
Andrzej Kotala, prezydent Chorzowa tłumaczy dlaczego do tej pory nie spełnił swojej obietnicy dotyczącej stadionu Ruchu Chorzów. Podczas rozmowy z Markiem Czyżem wylicza argumenty, które nie pozwoliły mu w całości zrealizować jego hasła wyborczego sprzed lat: Andrzej Kotala, najlepszy ruch dla Chorzowa.
Mówi także o inwestycjach, które udało się przez lata zrealizować, o - według niego - najlepszych drogach w całej Metropolii GZM oraz o chorzowskim rynku, który po latach stał się przyjazny dla mieszkańców Chorzowa.
-
- Kontakt:
Wszystkim miastom spadły przychody za pisu ,który w nosie ma samorządy ,a już zwłaszcza te nie przez niego nie rządzone. Ale to żadna wymówka. W Sosnowcu przychody też spadły ,a stadion już kończą. Nie oglądali się na rząd tylko wzięli kredyt i lecą z koksem...
-
- Kontakt:
tego się nie da ogłądać rączka na sercu kiedy mówi o stadionie typowy cynizm politykamilanos pisze: ↑24 cze 2021, o 12:59Marek Czyż, ten z TVP Katowice, o 14:30 wrzuca film z Kotalą na YouTube
Lub link: https://www.youtube.com/watch?v=5RW2PRUN0SM"Kotala o stadionie Ruchu: bardzo chcę spełnić tę niedotrzymaną obietnicę"
Andrzej Kotala, prezydent Chorzowa tłumaczy dlaczego do tej pory nie spełnił swojej obietnicy dotyczącej stadionu Ruchu Chorzów. Podczas rozmowy z Markiem Czyżem wylicza argumenty, które nie pozwoliły mu w całości zrealizować jego hasła wyborczego sprzed lat: Andrzej Kotala, najlepszy ruch dla Chorzowa.
Mówi także o inwestycjach, które udało się przez lata zrealizować, o - według niego - najlepszych drogach w całej Metropolii GZM oraz o chorzowskim rynku, który po latach stał się przyjazny dla mieszkańców Chorzowa.

zbyszek
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Jo mu wierza. 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Za bardzo mu nie wierze. Bardzo mydlana wypowiedz.
-
- Kontakt:
Jo mom takiego kolege z Nimców co na wszystko co się mu godo mo odpowiedź : ja, jo Ci wierza

Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
Gnida POwie wszystko by w korycie kwi kwi
-
- Kontakt:
Chyba nikt mu juz w piękne słowa nie uwierzy.. Najpierw niech cos zrobi a potem mówi a nie odwrotnie 

-
- Kontakt:
Obyśmy za rok mogli śpiewać:
JA RO SŁAW, JA RO SŁAW!
JA RO SŁAW, JA RO SŁAW!
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie wiem czemu ten link sie nie otwiera ,miasta mogom skorzystac na dofinansowanie do budowy stadionow ,,,,,,,,wpiszcie stadiony .net. tam wszystko pisze