Co z tym Ruchem?
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
https://twitter.com/Cicha6com/status/11 ... 5325635584
Od Szymona na TT
Wiem że kibice,piłkarze, pracownicy i wszyscy związani z Ruchem czekają na informacje. Rozmowy trwają. Dopiero po ich zakończeniu informacja zostanie podana do publicznej wiadomości. Mówimy o stanowisku prezesa Ruchu więc wymaga to czasu i poważnego podejści
PS. Myślę, że do końca tygodnia może się spodziewać decyzji w kwestii mojej osoby.
Od Szymona na TT
Wiem że kibice,piłkarze, pracownicy i wszyscy związani z Ruchem czekają na informacje. Rozmowy trwają. Dopiero po ich zakończeniu informacja zostanie podana do publicznej wiadomości. Mówimy o stanowisku prezesa Ruchu więc wymaga to czasu i poważnego podejści
PS. Myślę, że do końca tygodnia może się spodziewać decyzji w kwestii mojej osoby.
Ostatnio zmieniony 3 lip 2019, o 13:46 przez robbo2k, łącznie zmieniany 1 raz.
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Maciej Grygierczyk
@magrygier
Z Ruchem trenuje bardzo ciekawa grupa kilku zawodników, którzy byli dla tej grupy dużego wzmocnienia. Mam z eRką w sercu. Dochodzą wreszcie dokumenty o deklaracjach akcjonowców. Priorytetem - wyczekiwane podpisanie z miastem umowy na promocję.
@magrygier
Z Ruchem trenuje bardzo ciekawa grupa kilku zawodników, którzy byli dla tej grupy dużego wzmocnienia. Mam z eRką w sercu. Dochodzą wreszcie dokumenty o deklaracjach akcjonowców. Priorytetem - wyczekiwane podpisanie z miastem umowy na promocję.
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
trochę bełkotRafał19R20 pisze: ↑3 lip 2019, o 13:46Maciej Grygierczyk
@magrygier
-
- Kontakt:
brzmi jakby ktos wrzucil w google translate z jakiegos dziwnego jezyka...pikpok pisze: ↑3 lip 2019, o 16:40trochę bełkotRafał19R20 pisze: ↑3 lip 2019, o 13:46Maciej Grygierczyk
@magrygier
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
https://twitter.com/magrygier/status/11 ... pymFs2rIVU
oryginał.
"Z Ruchem trenuje bardzo ciekawa grupa kilku zawodników, którzy byliby dla tej drużyny dużym wzmocnieniem. Niektórzy z eRką w sercu. Dochodzą wreszcie sygnały o deklaracjach udziałowców. Priorytetem - wyczekiwane podpisanie z miastem umowy na promocję."
oryginał.
"Z Ruchem trenuje bardzo ciekawa grupa kilku zawodników, którzy byliby dla tej drużyny dużym wzmocnieniem. Niektórzy z eRką w sercu. Dochodzą wreszcie sygnały o deklaracjach udziałowców. Priorytetem - wyczekiwane podpisanie z miastem umowy na promocję."
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- ryszardczaban
- Kontakt:
Jo ci znajda 60 milionów ino trza chcieć,a nie szkamrać i durch narzekać tak już od 3 lot
Mój pierwszy mecz Ruchu 25 września 1977 roku Ruch Chorzów-Górnik Zabrze 1-1 (0-1) na Stadionie Śląskim.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Byda ci kibicowoł
- Renegat1988
- Kontakt:
Prywatnie masz już 1% tej sumy?ryszardczaban pisze: ↑3 lip 2019, o 21:56Jo ci znajda 60 milionów ino trza chcieć,a nie szkamrać i durch narzekać tak już od 3 lot

-
- Kontakt:
moze u nas to nie aż tak ze w finału ligi europy ale... https://eurosport.tvn24.pl/pilka-nozna, ... 8hqwwmK_Y4
Ruch Ruch HKS!
-
- Kontakt:
Tam przynajmniej sa ludzie, ktorzy myślą! Dniepr rozpoczyna rozgrywki od 4 ligi... Długi ich przerosły.Tomasz pisze: ↑4 lip 2019, o 09:29moze u nas to nie aż tak ze w finału ligi europy ale... https://eurosport.tvn24.pl/pilka-nozna, ... 8hqwwmK_Y4
A my ni hu** stadionu, zarzadu, prezesa, drużyny... i karuzela się kręci.
Ukoronowaniem tej postawy bd wp***dol od podpasek Gać, dwucyfrowa od szczew i spadek do 5 ligi. Bez odbioru.
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To nie tak
Tam gościu właściciel założył nowy klub Dnipro-1... który awansował własnie do Premier League (wygrał pierwszą ligę z przewaga nastupunktów) dlatego stary klub z długami już mu niepotrzebny do niczego. Czyli raczej poszli w wariant Amico-Lecha czy Grodzisk-Polonia.
https://www.livescore.in/pl/tabela/2H0Y ... le;overall
Tam gościu właściciel założył nowy klub Dnipro-1... który awansował własnie do Premier League (wygrał pierwszą ligę z przewaga nastupunktów) dlatego stary klub z długami już mu niepotrzebny do niczego. Czyli raczej poszli w wariant Amico-Lecha czy Grodzisk-Polonia.
https://www.livescore.in/pl/tabela/2H0Y ... le;overall
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zastanawia mnie jedno, czy testujemy aż takich noname-ów, których nikt nie zna czy w końcu po odejsciu kilku osób jak jest prośba by nazwisk nie ujawniać nawet jak to jacyś z niższych lig to tego się nie robi jak choćby sprawa z testmeczem.
Chyba, że jesteśmy w takiej du***, że się nami już nikt nie interesuje.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- RNK95
- Wspiera "Wielki Ruch"
Na moje na ten moment jesteśmy w du***, wszelakie decyzje chyba są zostawione dla nowego prezesa, trenują się Ci co się ostali lub mają ważne umowy, młodzież, wszyscy odchodzą, za miesiąc liga, a tu nic nie wiadomo. Przypominam jeszcze, że była rata do spłaty, a jakoś cicho. Źle to wygląda, w mojej ocenie szanse są duże, żeby siupnąć z Rozwojem wspólnie.heli pisze: ↑4 lip 2019, o 18:13Zastanawia mnie jedno, czy testujemy aż takich noname-ów, których nikt nie zna czy w końcu po odejsciu kilku osób jak jest prośba by nazwisk nie ujawniać nawet jak to jacyś z niższych lig to tego się nie robi jak choćby sprawa z testmeczem.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tadeusz danisz
@TDanisz
Wróbelki ćwierkają, że decyzji ws.prezesa nie będzie w najbliższych godzinach, ale jednak pojawi się informacja, która wiele wyjaśni.
@TDanisz
Wróbelki ćwierkają, że decyzji ws.prezesa nie będzie w najbliższych godzinach, ale jednak pojawi się informacja, która wiele wyjaśni.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Splata raty zostala przesunieta o tydzienRNK95 pisze: ↑4 lip 2019, o 18:18Na moje na ten moment jesteśmy w du***, wszelakie decyzje chyba są zostawione dla nowego prezesa, trenują się Ci co się ostali lub mają ważne umowy, młodzież, wszyscy odchodzą, za miesiąc liga, a tu nic nie wiadomo. Przypominam jeszcze, że była rata do spłaty, a jakoś cicho. Źle to wygląda, w mojej ocenie szanse są duże, żeby siupnąć z Rozwojem wspólnie.heli pisze: ↑4 lip 2019, o 18:13Zastanawia mnie jedno, czy testujemy aż takich noname-ów, których nikt nie zna czy w końcu po odejsciu kilku osób jak jest prośba by nazwisk nie ujawniać nawet jak to jacyś z niższych lig to tego się nie robi jak choćby sprawa z testmeczem.