Okienko transferowe lato 2012
-
- Kontakt:
Re: Okienko transferowe lato 2012
co do ecika mo teraz kontuzja plecow inie wiadomo co wykaze usg
-
- Kontakt:
Akurat Szyndrowski na lewej groł całkiem dobrze, problem był jak on mioł kartki bądź kontuzja,
Co do Sadloka to jo powiem szczerze jakoś go ostatnio na środku obrony nie widza, bo zdarzają mu się błędy, która ta pozycja nie wybaczo, jego najlepsze mecze jakie pamiętom to były jak groł kilka meczów jako defensywny pomocnik,
Co do Sadloka to jo powiem szczerze jakoś go ostatnio na środku obrony nie widza, bo zdarzają mu się błędy, która ta pozycja nie wybaczo, jego najlepsze mecze jakie pamiętom to były jak groł kilka meczów jako defensywny pomocnik,
-
- Kontakt:
rozwala mnie to ze wiekszosc widzi Stawara na srodku. Bez Grodzickiego ten chop nie umiol dobrze bali kopnac, nie mowiac o podaniach czy pieknym wybiciu w meczu z szczewami. Nie zapominac ze Djokic to srodkowy obronca, a na prawa mamy niezlego przeciez Lewczuka, gdyby doszedl Baszczu byloby wspaniale, jednak bardziej chyba lewego obronce potrzebujemy.
UN'08
- 19flasteR20
- Kontakt:
A ni lepiej brzmi ofensywny obronca? Jak przyjdzie Baszczynski mozna sie nad tym zastanowic.miechowiner12 pisze: jego najlepsze mecze jakie pamiętom to były jak groł kilka meczów jako defensywny pomocnik,

Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
- Kontakt:
młodyś głupiś - nie odpuściłbyś kilkuset tysięcy!Adam1983 pisze:Gdybym w ciągu życia zarobił tyle milionów co on, to uwierz mi, że te paręset tysięcy nie robiłoby mi większej różnicy.
nigdy nie jest za późno
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czym jest pareset tysięcy przy kilkunastu milionach ???
W imię miłości do klubu, który by ze mnie zrobił piłkarza szanowanego w całym kraju byłbym gotowy na rezygnacje z takiej kasy. Młody jestem, ale kasa nie zaprząta mojego umysłu.
W imię miłości do klubu, który by ze mnie zrobił piłkarza szanowanego w całym kraju byłbym gotowy na rezygnacje z takiej kasy. Młody jestem, ale kasa nie zaprząta mojego umysłu.
-
- Kontakt:
Baszczu to nie jest człowiek który odpuści kilkaset złotych a tu mowa o kilkuset tysiącach...
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
jakbys byl milionerem to bys wszystkim kasa rozdowol... ino teoria a praktyka to dwie calkiem rozne rzeczy...Adam1983 pisze:Czym jest pareset tysięcy przy kilkunastu milionach ???
-
- Kontakt:
a może u nas by się odbudował?Piotr Brożek porozumiał się z tureckim Trabzonsporem, rozwiązał umowę i jest wolnym zawodnikiem. Czy będzie lekiem na problem Wisły Kraków na lewej obronie?
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Baszczu ma ważny kontrakt w KSP, gdzie zarabia 800 000 PLN w Ruchu Arek Piech dostaje 360 000 PLN. Widzicie delikatną różnicę?
Ostatnio zmieniony 6 lip 2012, o 11:53 przez dodominico1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
jak już coś to w Ruchu a nie w ruchy -.-dodominico1 pisze:Baszczu ma ważny kontrakt w KSP, gdzie zarabia 800 000 PLN w ruchy Arek Piech dostaje 360 000 PLN. Widzicie delikatną różnicę?
-
- Kontakt:
Zapewne by się odbudował ale raz że będzie chciał dużo zarabiać a dwa że Wisła zapewne ma u niego pierwszeństwoarcio pisze:a może u nas by się odbudował?Piotr Brożek porozumiał się z tureckim Trabzonsporem, rozwiązał umowę i jest wolnym zawodnikiem. Czy będzie lekiem na problem Wisły Kraków na lewej obronie?
-
- Kontakt:
Sorry o ile tą zamianę "u" na "y" można wybaczyć to za napisanie Ruch z "małej litery" muszę odmówić 10 zdrowasiek.
-
- Kontakt:
dokładnie ; )dodominico1 pisze:Sorry o ile tą zamianę "u" na "y" można wybaczyć to za napisanie Ruch z "małej litery" muszę odmówić 10 zdrowasiek.
-
- Kontakt:
co sie tyczy milionerow to wlasnie dlatego nimi som bo nie rozdaja kasy na lewo i prawo. A co sie tyczy Baszcza to fajnie by bylo jakby do nos wrocil, ale nie podobo mi sie jego sympatia do Wisly, to jest juz downo bardziej wislak nich ChoRzowski 

Ruch Ruch HKS!