Puchar Polski 2006/07
- fRyta
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Pierwszy mecz w tym sezonie w ktorym nie jestesmy faworytem, ale nie obiecujmy sobie zbyt wiele po tym meczu, Wisla to jednak najlepsza druzyna w Polsce w tej chwili, choc jak nasi beda walczyc na calego i jeszcze jakas kontra wyjdzie to moze byc pieknie, szkoda tylko ze nie ma Sokolowskiego
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- Patton
- Kontakt:
-
jak kazdy wie potrafimy wygrac z barca a przegrac z druzyna z okręgowki, wiec patrzac na to z tej strony z Wisła powinnismy wygrac!
Wiem ze to brzmi moze troche irracjonalnie ale mamy wieksze szanse na wygrana od wisly, mimo ze bilety n ten szpil byda po 12 zeta wiec bydzie sporo frekwencja jka na PP

- SzaRlin
- Kontakt:
Groclin traciłbramki po 2 indywidualnych błędach... ta pierwszo bramka do wisły to kuriozum... a przy drugiem to szlag z wolnego z 17 metrow prosto w dziura w murzedarkman pisze:Groclin- Wisla 2-2 Jednak mozna:)) Wisla jest jak najbardziej do ogrania tylko trzeba grac madrze!! i sie ich nie przestraszyc ale sadze ze Ruch ma na tyle doswiadczonych zawodnikow ze napewno stoczymy walke
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Wisla gra slabo, ale poki co ich potencjal na Polskie warunki tak Wielki ze nawet pilkarzami z lawki rezerwowej powinni nas bez problemu ograc. Jedyna nasza szansa to to ze naprawde tymi rezerwami zagraja plus zlekcewazenie. Mpzna na to liczyc bo Wisle zdarzaja sie w ostatnich latach wpadki w PP. W zeszlym roku ulegli Zaglebiu na wlasnym stadionie w polfinale. Na awans nie licze, jest on po prostu nierealny. Licze na dobra gre oraz na brak kompromitujacego wyniku jak w JanikowieSza19R20lin pisze:Groclin traciłbramki po 2 indywidualnych błędach... ta pierwszo bramka do wisły to kuriozum... a przy drugiem to szlag z wolnego z 17 metrow prosto w dziura w murzedarkman pisze:Groclin- Wisla 2-2 Jednak mozna:)) Wisla jest jak najbardziej do ogrania tylko trzeba grac madrze!! i sie ich nie przestraszyc ale sadze ze Ruch ma na tyle doswiadczonych zawodnikow ze napewno stoczymy walke
- SzaRlin
- Kontakt:
No chyba ze Coach wystawi w bramce Jarosława....bogas1985 pisze:Wisla gra slabo, ale poki co ich potencjal na Polskie warunki tak Wielki ze nawet pilkarzami z lawki rezerwowej powinni nas bez problemu ograc. Jedyna nasza szansa to to ze naprawde tymi rezerwami zagraja plus zlekcewazenie. Mpzna na to liczyc bo Wisle zdarzaja sie w ostatnich latach wpadki w PP. W zeszlym roku ulegli Zaglebiu na wlasnym stadionie w polfinale. Na awans nie licze, jest on po prostu nierealny. Licze na dobra gre oraz na brak kompromitujacego wyniku jak w JanikowieSza19R20lin pisze:Groclin traciłbramki po 2 indywidualnych błędach... ta pierwszo bramka do wisły to kuriozum... a przy drugiem to szlag z wolnego z 17 metrow prosto w dziura w murzedarkman pisze:Groclin- Wisla 2-2 Jednak mozna:)) Wisla jest jak najbardziej do ogrania tylko trzeba grac madrze!! i sie ich nie przestraszyc ale sadze ze Ruch ma na tyle doswiadczonych zawodnikow ze napewno stoczymy walke

[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jeżeli nie przegramy w psychice, to myśle, że mamy bardzo duże szanse, na zwycięstwo, oby sie ich po prostu nie przestraszyli i nie zagrali zbyt bojaźliwie, coby ino po tym meczu nom pół składu nie chcieli wykupić. A i wszyscy jademy, bliski, tani wyjazd, mo być dobra pogoda, a jak nie to i tak momy kryto trybuna, dotego przesunięto godzina, a wiec pewnie wielu sie mo łatwiej wyrobić. Ta końcówka do dla tych co zawsze szukają usprawiedliwienia, że niby by jechali, ale...
, a żeby mi ktoś czegoś nie zarzucił to podkreślom słowo zawsze, bo rozumia, że czasami ktoś naprawde nie może, ale są osoby co nie mal co wyjazd piszą, właśnie w stylu, żeby jechali, ale i tu jakoś wymówka, wiec to jest kierowane do tych osób, żeby sie ktoś inny nie poczuł tym urażony, to już kożdy powinien wiedzieć czy do tej gupy "wyjazdowiczów" należy czy nie.
, a żeby mi ktoś czegoś nie zarzucił to podkreślom słowo zawsze, bo rozumia, że czasami ktoś naprawde nie może, ale są osoby co nie mal co wyjazd piszą, właśnie w stylu, żeby jechali, ale i tu jakoś wymówka, wiec to jest kierowane do tych osób, żeby sie ktoś inny nie poczuł tym urażony, to już kożdy powinien wiedzieć czy do tej gupy "wyjazdowiczów" należy czy nie.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
- ch-R
no jasne ze na stadionie ale moja babcia za mnie do roboty nie pójdzie przecaarcio pisze:wolisz patzrec w doma niz na stadione??chorzowskaR pisze:Mecz Wisła -Ruch gdz. 18 :30 transmisja Nsport HD :lol: :lol: :lol: jak jo sie ciesza ze zech wziol eNka :flaga:
nie rozumia