Sparingi: Lato 2006
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wbijajcie mu!! Tak wlasnie robcie tylko na koniec sezonu miejcie do siebie pretensje jak zaczna sie konflikty miedzy kibicami a trenerem... komu zrobicie na złość?? Sobie, Ruchowi i wszystkim dookoła!! !! Czy to tak trudno zrozumieć ze oprocz umiejetnosci i zgranego zespolu do awansu potrzebna jest dobra atmosfera?????????? MYŚLCIEwacha pisze:hehehehe dobrebolo23 pisze:sam sobie wbij - kolek w glowe najlepiej...
Zawsze i wszędzie RUCH
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zacznijcie jezdzic na wyjazdy a pozniej sie udzileajcie co wy wnosicie do tego klubu internetowe wiesnieki
a jak juz wide wpisy w ze sokolowski gral dobrze i bedzi edobrze to mi sei chce zygac.
tyle co Srutwa wniosl do tego klubu nie wniesie juz nikt ale wy pajace internetowe tego nigdy nie zrozumiecie trzeba bylo przyjsc na zebrane i kozaczyc co odwagi zabraklo??
a jak juz wide wpisy w ze sokolowski gral dobrze i bedzi edobrze to mi sei chce zygac.
tyle co Srutwa wniosl do tego klubu nie wniesie juz nikt ale wy pajace internetowe tego nigdy nie zrozumiecie trzeba bylo przyjsc na zebrane i kozaczyc co odwagi zabraklo??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Panowie moderatorzy, możecie zbanować tego pajaca rocznik 82, co to zaliczył trzy wyjazdy i napina się jak guma w majtach.
Debiut ma niesamowity. Trzy posty co jeden to bardziej idiotyczny.
Sam roboty nie ma ale Wleciała zwalnia :-) Po za tym jak pisze, to nie ma czasu na demolowanie muraw, niszczenie stadionu i wbijanie Wleciałowskiemu ....
STOP debilom forumowym !
Debiut ma niesamowity. Trzy posty co jeden to bardziej idiotyczny.
Sam roboty nie ma ale Wleciała zwalnia :-) Po za tym jak pisze, to nie ma czasu na demolowanie muraw, niszczenie stadionu i wbijanie Wleciałowskiemu ....
STOP debilom forumowym !
-
- Kontakt:
82R pisze:Zacznijcie jezdzic na wyjazdy a pozniej sie udzileajcie co wy wnosicie do tego klubu internetowe wiesnieki
kolego byłem w Ustroniu i widzialem Sokołowskiego, więc nie pitol mi tu że był zły w tym sparingu!! A jesli stales w grupce pijanej jak baki i ryczacej wleciał do Zabrzo to juz wiem wszystko....... Pewnie jestes zwolennikiem Barana (ja tez dla jasnosci) i uwazasz ze gral w sparingu dobrze... haha smiech na sali. Mam wrazenie ze jestes typem osoby ktora jak mu sie ktos nie podoba to choćby na głowie stawal to bedzie grał źle... popraw mnie jak sie myle

A ja z uporem maniaka zadam znow pytanie, tylko tym razem do Ciebie 82R ----- Co da Ruchowi ciągłe krytykowanie tak ważnej osoby jak trener w klubie?? Moze wkoncu mi odpowiesz.
Zawsze i wszędzie RUCH
Ten trener w ogole nie jest wazny wazne jest dobro druzyny a jak druzyna go nie chce to co ten czlowiek tu jeszcze robi ??
nie m a honoru zeby sam odejsc tylko ciagnie ten wozek !!!!!
ty i inni przekonaja sie ze wlecial to ciota ale bedzie juz za pozno znowu zostanie walka o utrzymanie.
Jak mozna tego czlowika nazwac waznym jak sklucil ze soba wiele osob z Ruchu ciebie oczywiscie nie traktuje jako kibica pewnie siiedzisz na trybunie i komentujesz z tymi pozal sie boze dupkami
nie m a honoru zeby sam odejsc tylko ciagnie ten wozek !!!!!
ty i inni przekonaja sie ze wlecial to ciota ale bedzie juz za pozno znowu zostanie walka o utrzymanie.
Jak mozna tego czlowika nazwac waznym jak sklucil ze soba wiele osob z Ruchu ciebie oczywiscie nie traktuje jako kibica pewnie siiedzisz na trybunie i komentujesz z tymi pozal sie boze dupkami
-
- Kontakt:
Po co z takim "czymś" dyskutujecie? Nie ma argumentów, tylko innych obraża, pie...i głupoty. Z tego co pisze to widać, że pojęcie o Ruchu ma takie jak pięciolatek. To "coś" mi nie pasuje na kibica Ruchu.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).