Sprawa obniżenia cen biletów
- vinc84
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
przy cenie 5 zl na niezlego rywala ( Polonia Bytom , Sosnowiec , Widzew , Łks , Piast ) , bardzo dobrej grze i pogodzie da sie przyciagnac 12-15 tys ludzi
Plus tygodniowa dobra akcja reklamowa oczywiscie
Tylko pozostaje pytnie jacy to kibice , duzo pisalem o tym juz , nie chce mi sie wiecej
Cena jest jaka jest , napewno na ta gre nie jest wygorowana , zapelnimy stolki na Drwecy bedzie dobrze
Zobaczymy ale potencjal mamy ogromny , mysle ze duzo wiekszy od zaboli
Plus tygodniowa dobra akcja reklamowa oczywiscie
Tylko pozostaje pytnie jacy to kibice , duzo pisalem o tym juz , nie chce mi sie wiecej
Cena jest jaka jest , napewno na ta gre nie jest wygorowana , zapelnimy stolki na Drwecy bedzie dobrze
Zobaczymy ale potencjal mamy ogromny , mysle ze duzo wiekszy od zaboli
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czy nie kerzy naprawde mają aż takei kompleksy, żeby jednym zawyżać, a nam obniżać, niekerzy przeżywają te liczby górnika choby nie wiem i robi to kibic od Nos. Ciągłe narzekanie niekerych jest naprawde męczące, to gra piłkarzy, jak grają lepiej to bilety za drogie, wyjazdy za drogie i tak w kółko.conir pisze:na Górniku 20tys... u nas o jedno zero mniejehhhhh bilety po 5zl musza byc ni ma hoja
Ostatnio zmieniony 11 maja 2006, o 19:17 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
rogala też obiecywał i co z tego dziś mamy?
trzeba wspomagać klub a nie oczekiwać darmochy
można wyłożyć te 5-7-10 zł jak będzie warto przyjść na stadion
po tym co widziałem na Heko i na KSZO wiem że warto przyjść
mam nadzieję że wyniki naszej druzyny bedą lepszym magnesem niż obniżka cen biletów
trzeba wspomagać klub a nie oczekiwać darmochy
można wyłożyć te 5-7-10 zł jak będzie warto przyjść na stadion
po tym co widziałem na Heko i na KSZO wiem że warto przyjść
mam nadzieję że wyniki naszej druzyny bedą lepszym magnesem niż obniżka cen biletów
nigdy nie jest za późno
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
odpowiadalem na pytanie, a nie wyrazalem swoja opinie na ten temat, chco przyznam, ze bylbym ciekaw efektu. Z drugiej storny ( oczym chyba jeszcze nikt nei wspomnial) takie posuniecie oducza kupowania karnetow. Bo zamiast wyjsc taniej niz 10 zl na mecz wyjdzie drozej niz piatak
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jo mom propozycja dla tych co ich w oczy kluje frekwencja w zabrzu,poccie przeciepnymy sie na gornik i bydzie ich niy 20tys a 25tys,godol zech z kumplym zabolem i pedzio ze z tych 20 to 10-12 tys pikniki co ostatniu roz byli na szpilu pora lot tymu.Lepij jak nos jest na cichej 5-7 tys ale sprawdzonych,co zyjom szpilem i robiom doping,co zyjom od szpila do szpila,NOJPIYRW RUCH,POTYM RODZINA A RESZTA SIE NIY LICZY
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
dzis bylo spotkanie nowej pani prezes z przedstawicielami kiboli Ruch Chorzow i ustalone zostalo ze w tym sezonie juz nic nie zdzialamy i biletow za 5 zl nie bedzie , w nowym sezonie bedziemy ponownie wnosic taka propozycja, jednakze informujemy ze kobiety i dzieci do lat 14 wchodza za darmo na kazdy mecz i kazdy kto wyrobi legitymacje klubu kibica bedzie mial bilety za 7 zl wiem ze to nie to samo co bilety za piontke ale naprawde duzo argumentow bylo dzis przedstawionych na spotkaniu i trzeba to uszanowac ze w tym sezonie nic juz nie zdzialamy pozdRo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
z twojego postu wynika że klub ma ... dopłacać do tego interesu !!!riquelme pisze:Mysle ze powinny byc bilety po 1zl dla bajtli i kobiet tak jak to bylo kiedys. Wtedy liczba widzow podawana na stadionie bedzie prawdziwa a ta zlotowka to nie bedzie problem. A jak ktos nie chce dac nawet zeta na Ruch to niech nie lazi.
nigdy nie jest za późno
- Rolik
- Kontakt: