Ruch - Lechia ( sportowo)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
barszczu
Kontakt:

hmm

#181 Post autor: barszczu » 7 kwie 2006, o 21:23

co do kibiców Lechii - piknik i nic więcej - jak mozna przez cały mecz siedzieć i nawet nie reagować na to co sie boisku dzieje? W dodatku po przejechaniu całej Polski za klubem?

Co do meczu:

Miki - zrobił to co miał, chciało mi sie z niego śmiać ale jak strzelił drugą to przestałem
Śrutwa - pierwsza akcja majstersztyk, fajna asysta, widać, że chciał grać
Grzyb - biegał, walczył ale to jeszcze nie to
Baran - jako Def pomocnik b. dobrze, lepiej niż bonk
Balul - trocha kiksów i niepewnych zagrań ale pare razy dobrze
Paśnik - niepewny ale nie wpuszcza nic
Ćwielong - duży minus, już 3 słaby mecz w jego wykonaniu :/

Reszta w normie ;)

Doping momentami b. dobry, szczególnie na samym początku spotkania. Jednak czasami młyn się troche plącze i niezbyt to wygląda

pozdro

Awatar użytkownika
Rafi88
Kontakt:

#182 Post autor: Rafi88 » 7 kwie 2006, o 21:29

jo cały czos mom wrażenie że jo mecze pomylił !! Mario dupny + Miki hmm gra nie zachwycała ale dorobek jak najbardziej podwójny +!! ino tak dalej!!
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!
Obrazek

Boj
Kontakt:

#183 Post autor: Boj » 7 kwie 2006, o 21:33

Moim zdaniym szpil podobny do tego z Sosnowcym z tym, że dzisiej skuteczność była dużo lepszo :D Mario super brama pozatym dużo lotoł i walczył szczególnie w piyrwszej połowie. Miki groł przecietnie ale strzelił dwie (identyczne) bramy - niech tak bydzie co mecz a złego słowa na niego niy powiym. Pozatym na pewno na + Baran. Jak narazie nalepszy chop z zimowych transferow. Ogólnie fajny mecz, dobro atmosfera no i nareszcie za***isty weekend przed nami :D
pozdRo
Ostatnio zmieniony 7 kwie 2006, o 21:34 przez Boj, łącznie zmieniany 1 raz.

Ch(R)opocow

#184 Post autor: Ch(R)opocow » 7 kwie 2006, o 21:33

BRawo niebiescy tak dali 100 lat biza !!! powrod do dom byl :/ te paly zajs zwijali chopcow kur.... szkoda godac

CHORZOWSKI_NAROD_SLASKI

#185 Post autor: CHORZOWSKI_NAROD_SLASKI » 7 kwie 2006, o 21:43

no narescie!dzisioj za***iscie grali!Mikulenas najlepszy chop na boisku!

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#186 Post autor: heli » 7 kwie 2006, o 21:44

jo by nie powiedzioł że mecz był przeciętny w naszym wykonaniu, według mnie zagrali co najmniej dobrze, przede wszystkim z głową, wiele rościągnięć na początku próba gry z pierwszej, potem mocno rozciagneli gre, nie tak jak np. ze Zagłebiem czyli wciepa bądź górno bala do przodu i wszystko. Dzisiejszy mecz Śrutwa według mnie jeden z lepszych na boisku pierwszo brama praktycznie som kiwnoł dwóch i strzelił, a także przy jednej bramie Mikiego właściwie co najmniej 50% zasługi u Śrutwy. Według mnie gdyby Miki mioł większo szybkość to by było jeszcze lepiej, ale brakowało mu w pewnych momentach startu do bali. Kolejno rzecz kero mi sie podobała to, że sie nie cofneli po stzreleniu jednej czy nawet dwóch bramek, ale tu akurat może było to wynikiem gry Lechii. Doping dobry, a momentami bardzo dobry.
Pepe musi grać lepiej, bo już widać, że będie mieć cięzko znaleźć się w 11, zresztą już jest tak trocha przesuwany teraz na skrzydło i raczej nie był wielkim zagrożeniem. W tyle znów gra bardzo dobra, właściwie może jedna taka naprawde groźna sytuacja Lechii, Paśnik broni sam na sam, jeden strzał z 16, choc trocha gapiostwa było, no i ten kiks przy wybijaniu, a takze poprzeczka.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#187 Post autor: Raul22 » 7 kwie 2006, o 21:45

dzis 1 raz od dawna jestem pod wrazeniem gry Srutwy bramka i asystya respekcik za ten mecz i dupny plus dla Barana chyba najlepszy transfer w ostatnich kilku sezonach w obronie bezbledny w pomocy rozbijal ataki lechii tez za***iscie, troche gorzej wyprowadzanie pilki jeszcze nie zawsze sie udawalo dobrze zagrac ale i tak nie bylo zle, i co ciekawe Pasnik czasami robi tak proste bledy ze az glowa boli a czasami wybroni taka sytuacje ze az szok i jakby nie patrzec juz 3 mecz bez straty bramki, jak dla mnie jest on ewenementem :D

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#188 Post autor: Mirek » 7 kwie 2006, o 21:58

Chciałbym, żeby to był początek lepszej drogi. Zwycięstwo cieszy :D :D :D W tyłach trzeci mecz na zero, przód ruszył - oby tak dalej!!!

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#189 Post autor: SzaRlin » 7 kwie 2006, o 22:05

Meczyk bardzo fajny. Nasz doping pełne 90 minut na pełny pi***ie, lechia 80 pikników co kozaczyli przed meczem a potem ryje w kubeł. jak do mie to Śrutwa mie zaskoczył, Miki genialnie, Makuch bardzo ładnie, defensywa na 0 trzeci mecz z rzedu co sie nom rzadko zdarzo, jedynie martwi mie Ćwielong bo po tym co groł w sparach to jo wiecy oczekiwoł. jako jo mom chrypa hehe NIEBIEEEEEESCY!!!!!!!

manolo_PB

,,,

#190 Post autor: manolo_PB » 7 kwie 2006, o 22:09

Gratulacje z Bytomia. Dobrze, że zlaliście tych goroli :wink: Mocie jakies fotki?

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#191 Post autor: spyru » 7 kwie 2006, o 22:12

Dla mnie nie po raz pierwszy najlepszy na boisku Baran. Wielkie brawa. Czyścił, wygrywał pojedynki główkowe, wprowadził spokój do 2 lini. Brawa też dla Śrutwy. Najsłabszy Cwielong i to niestety bardzo martwi
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
wujotek
Kontakt:

#192 Post autor: wujotek » 7 kwie 2006, o 22:27

Cieszy wygrana, nie był to mecz marzeń ale w końcu 3pkt. Brawo za doping!

Awatar użytkownika
RadiatoR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#193 Post autor: RadiatoR » 7 kwie 2006, o 22:34

Na pewno duzy plus za defensywe, trzeci mecz na 0 ! (mimo ze lechia niewiele dzisiaj zagrozila)
A poza tym plus dla Wleciala za wiare w Mikiego, bo jo (i mysla ze niejeden trener) na jego miejscu bych go szybko sciepnol za to co on 'grol'. W sumie to brawa dla calej druzyny i oby tak dalej !!
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.

HERMES

#194 Post autor: HERMES » 7 kwie 2006, o 22:35

Gratuluje zwycięstwa :!:

Lechia cieni za***iście z tego co widzę :lol:

Pozdro i do zobaczenia u Was :twisted:

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#195 Post autor: MkF » 7 kwie 2006, o 22:41

za***iscie :D MaRio... :shock: 8) nic dodaj nic ujac... teroz niech nom odadza te 6 pkt. :twisted: i gitara :wink:

ODPOWIEDZ