kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!
-
- Kontakt:
Przystan spokojnej starosci, tudziez altensheim:)
Lukas, ja mysle, ze Wisla miala szanse na LM w tym roku, moze gdyby tych kilku pilkarzy zostalo przeda meczami z Pana to teraz Wisla by byla zupelnie gdzie indziej. Era cupiala mija, hmm moze, czas na orange:)
Ja bym dodal jeszcze bramkarza. To jest kluczowa pozycja. Seba jest niepewny (co bylo widac w ostatnich meczach), ale jak mial kontuzje i bronil franke, to wszyscy widzielismy jak bylo.....
Lukas, ja mysle, ze Wisla miala szanse na LM w tym roku, moze gdyby tych kilku pilkarzy zostalo przeda meczami z Pana to teraz Wisla by byla zupelnie gdzie indziej. Era cupiala mija, hmm moze, czas na orange:)
Ja bym dodal jeszcze bramkarza. To jest kluczowa pozycja. Seba jest niepewny (co bylo widac w ostatnich meczach), ale jak mial kontuzje i bronil franke, to wszyscy widzielismy jak bylo.....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
- L_M
- Kontakt:
no zapomnialem o bramkarzu szczerze mowiac, a to chyba oczywiste. Konkurent dla Seby musi byc, konkurent z prawdziwego zdarzenia. Czy Nowak na lawke? Liga dopiero za 4 miesiace, jak bedzie mial konkurenta, to tez i jego umiejetnosci moze sie w tym czasie porawia. Bo rzeczywiscie, 'niepewny' w tym sezonie to malo powiedziane.bluefil pisze:Przystan spokojnej starosci, tudziez altensheim:)
-
- Kontakt:
Widze, ze sie zgadzamy:)
Konkurencja zrobi nowakowi bardzo dobrze.....
Ale najwieksza niepewnosc to demonstrowal franke. Trzeba przyznac, ze emocje byly wtedy spore....
Coz, ja patrze na runde rewanzowa z optymizmem, ale to chyba juz taka moja wrodzona cecha....
Konkurencja zrobi nowakowi bardzo dobrze.....
Ale najwieksza niepewnosc to demonstrowal franke. Trzeba przyznac, ze emocje byly wtedy spore....
Coz, ja patrze na runde rewanzowa z optymizmem, ale to chyba juz taka moja wrodzona cecha....
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
http://www.ruch.chorzow.pl/news.php?id=2405
alternatywa dla Nowaka ma byc ponoc Jerzy Dudek :lol: :lol:
a tak serio, to Jurek Wyrobek juz dobiera sie do Bajery i proboje sciagnac go do KSZO. Do tego interesuje sie Tycem, najlepszym strzelcem 3 ligi gr.3 (Polar Wroclaw). Szkoda, ze my z powodu zmiany trenera znow startniemy z przyklepywaniem zawodnikow z malym opoznieniem. Ale skoro Klimek chce wylozyc duze pieniadze, to mam nadzieje ze na rzeczywiscie dobre transfery.
alternatywa dla Nowaka ma byc ponoc Jerzy Dudek :lol: :lol:
a tak serio, to Jurek Wyrobek juz dobiera sie do Bajery i proboje sciagnac go do KSZO. Do tego interesuje sie Tycem, najlepszym strzelcem 3 ligi gr.3 (Polar Wroclaw). Szkoda, ze my z powodu zmiany trenera znow startniemy z przyklepywaniem zawodnikow z malym opoznieniem. Ale skoro Klimek chce wylozyc duze pieniadze, to mam nadzieje ze na rzeczywiscie dobre transfery.
-
- Kontakt:
transfery wyrobka mielismy okazje testowac w poprzednim sezonie. Kazdy wie jak bylo:(
Bajera byl spoko, ale po co nam pilkarz, ktory przy pierwszej lepszej okazji zwieje. Poza tym, czy on az taki super skoro w koronie nie ma miejsca? No ale kto z piechna wytrzyma teraz konkurencje:)
Bajera byl spoko, ale po co nam pilkarz, ktory przy pierwszej lepszej okazji zwieje. Poza tym, czy on az taki super skoro w koronie nie ma miejsca? No ale kto z piechna wytrzyma teraz konkurencje:)
Tak,sorki,zbyt pochopnie wyciagnąłem wnioski z tego co napisałeś - ZWRACAM NINIEJSZYM HONOR.PS.Gdyby Łukasz Surma wrócil do Ruchu to ja bardzo bym się cieszył z tego powodu,nie wiem jak Wy.PozdRo.bluefil pisze:Luke czytaj dokladnie, zastanow sie, czy zrozumiales tekst a pozniej odpisuj. Dla mnie rywalizacja Wierzchowskiego i Matuszka to byl zloty okres na naszej bramie. Szkoda, ze w tamtych czasach tak latwo pozwolono jakubowi odejsc!
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bajera teroz gro w Swicie , gdzie idzie mu srednio ( 4 bramki ) a przyszedl z Korony gdzie szlo mu jeszcze gorzej bo po kontuzji nie potrafil sie zalapac do skladubluefil pisze:transfery wyrobka mielismy okazje testowac w poprzednim sezonie. Kazdy wie jak bylo:(
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
Wierze w to co powiedzial Wyborczej, ze sprobuje jeszcze raz, ze chce zbudowac bardzo silna druzyne, i ze podnosi w tym celu kapital. Nie twierdze ze te pieniadze zostana wydane bezposrednio na wykup zawodnikow z innych klubow, ale powinny wystarczyc na 'przekonaniu' pilkarzy naprawde niezlych ktorzy nie maja kontraktu, do gry w Ruchu. Taka juz moja naiwna wiara, taka naiwna nadzieja, ze nastepna runda bedzie udanaWilus pisze:Skad Lukas Michalski wiesz, ze Klimek chce wydac duze pieniadze na transfery ? IMO skonczy sie na zapowiedziach, my bedziemy kupowac najlepszych, ktorzy nam sie marza, a potem sie okaze, ze z kasy nici i przyjda drewniaki jak zwykle.

Co do Bajery - przed pierwszym przyjsciem do Ruchu rowniez gral slabo, musial byc na prawde cienki skoro by zaistniec spowrotem na rynku wybral owczesny Ruch

-
co do Bajery - to z dobtych zrodel wiem, ze odszedl bo wtedy byl okres w ruchu ze bardzo nieregularnie placili
a co do tych pieniedzy ktore Klimek chce zainwestowac - to wydaje mi sie ze wlasnie pojda one na skuszenie do gry w ruchu lepszych, ale nadal zawodnikow bez kontraktow
wydaje mi sie ze po prostu nie stac nas na prawdziwe kupowanie zawodnikow - sam pan Klimek jakos sponsor nie bedzie w stanie temu podolac, ale na ryzku jest wielu dobrych i wolnych zawodnikow - tylko ze za szukanie trzeba sie bylo juz wziac!
a co do tych pieniedzy ktore Klimek chce zainwestowac - to wydaje mi sie ze wlasnie pojda one na skuszenie do gry w ruchu lepszych, ale nadal zawodnikow bez kontraktow
wydaje mi sie ze po prostu nie stac nas na prawdziwe kupowanie zawodnikow - sam pan Klimek jakos sponsor nie bedzie w stanie temu podolac, ale na ryzku jest wielu dobrych i wolnych zawodnikow - tylko ze za szukanie trzeba sie bylo juz wziac!
-
- Kontakt:
kolend - sam bylem swiadkiem rozmowy Bajery z Rogala po meczu z Piastem. Utkwilo mi w pamieci, ze Bajera powiedzial, ze jak beda pieniazki, to beda i gole. Pieniazki szybko sie skonczyly, to i Bajera przestal strzelac...
Nie wiem czemu, ale juz latem zalowalem, ze nie zabralismy Sebastiana Gielzy. Naprawde ciekawy napastnik, jestem prawie pewien ze poradzilby sobie w II lidze. Tylko ciezko bedzie go teraz wyciagnac z Gieksy...
Nie wiem czemu, ale juz latem zalowalem, ze nie zabralismy Sebastiana Gielzy. Naprawde ciekawy napastnik, jestem prawie pewien ze poradzilby sobie w II lidze. Tylko ciezko bedzie go teraz wyciagnac z Gieksy...
-
- Kontakt:
pozbyc by sie trzeba kogos z dwojki Franke - Pasnik , najlepiej tego pierwszego pajaca i sciagnac dobrego konkurenta do Seby - bo ten nie majac konkurencji stanal w miejscu , a po za tym jest podatny na kontuzje i co sezon pare miesiecy gramy bez bramkarza .
z obrony Bartosowi moim zdaniem trzeba koniecznie podziekowac no i Kutschma bowiem i tak z niego nic nie momy , jak podrozuje dookola swiata. Znak zapyania przy Mrozku bo nie wiadomo co bedzie z nim po tak dlugiej kontuzji.
Foszmanczyka , ktory mimo czestego wstawiania do skladu szansy nie wykorzystal najlepiej byloby wypozyczyc , podobnie Musiala.
Petasz z wiadomych powodow chyba odejdzie ...
O Bizackiego zima beda sie bily greckie kluby - moze nareszcie tam zatanczy " sirtaki "
Niewiem czy jest sens trzymania Rajmana , zebyzas zagrol 8 minut w rundzie
Ciekaw jestem co z zapowiedzi Klimka wyjdze , ale tak na goracao to zyczylbym sobie aby Gegol jeszcze wrocil tam gdzie jego miejsce i tu zakonczyl kariere.
I zamiast np wspominanego tutaj Bajere wolalbm Solnice , ktory za kazdym razem obojetnie w jakim klubie gra
strzela nam gole .
z obrony Bartosowi moim zdaniem trzeba koniecznie podziekowac no i Kutschma bowiem i tak z niego nic nie momy , jak podrozuje dookola swiata. Znak zapyania przy Mrozku bo nie wiadomo co bedzie z nim po tak dlugiej kontuzji.
Foszmanczyka , ktory mimo czestego wstawiania do skladu szansy nie wykorzystal najlepiej byloby wypozyczyc , podobnie Musiala.
Petasz z wiadomych powodow chyba odejdzie ...
O Bizackiego zima beda sie bily greckie kluby - moze nareszcie tam zatanczy " sirtaki "
Niewiem czy jest sens trzymania Rajmana , zebyzas zagrol 8 minut w rundzie
Ciekaw jestem co z zapowiedzi Klimka wyjdze , ale tak na goracao to zyczylbym sobie aby Gegol jeszcze wrocil tam gdzie jego miejsce i tu zakonczyl kariere.
I zamiast np wspominanego tutaj Bajere wolalbm Solnice , ktory za kazdym razem obojetnie w jakim klubie gra
strzela nam gole .
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Marek Nowak pisze: z obrony Bartosowi moim zdaniem trzeba koniecznie podziekowac no i Kutschma bowiem i tak z niego nic nie momy , jak podrozuje dookola swiata.
no racja ale jak sie na chopa nie stawio wogule to tak to wyglada ze nie ma z niego kozysci

Ostatnio zmieniony 23 lis 2005, o 23:30 przez MkF, łącznie zmieniany 1 raz.