Lechia - Ruch w środe!!!!!!!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
salas
Kontakt:

salas

#181 Post autor: salas » 25 sie 2005, o 13:08

a jo jest i tak za tym aby Fornalaka zmienic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nawet awans do 1 ligi mnie do niego nie przekono!!!!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Hassan

#182 Post autor: Hassan » 25 sie 2005, o 13:13

I jo tyz tak myśla Fornalak to nawet koło trenera stanąc se nie może

Hassan

#183 Post autor: Hassan » 25 sie 2005, o 13:15

Kiedyś rozmawiałem z Piotrkiem Ćwielongiem i powiedział mi że teraz jest dużo lepiej niż za trenera Wyrobka i komu tu wierzyć :?: Ja uważam że trenera trzeba zmienić

staRvin
Kontakt:

Re: salas

#184 Post autor: staRvin » 25 sie 2005, o 13:15

salas pisze:a jo jest i tak za tym aby Fornalaka zmienic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nawet awans do 1 ligi mnie do niego nie przekono!!!!!!!
To moze liga mistrzow cie przekono ? ;x albo jeszcze nie?:P

salas
Kontakt:

salas

#185 Post autor: salas » 25 sie 2005, o 13:27

ja liga mistrzow mnie przekono jak pokonajom panatinajkos :D hahaha
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

bluefil
Kontakt:

#186 Post autor: bluefil » 25 sie 2005, o 13:43

A ja sie zgadzam z Lukasem Michalski. Nie wiem, czy Forlnalak to dobry trener. Co mozna powiedziec po kilku meczach. Na Lechii jednak mial nosa do zmian i tak jak Lukas pisal taktyka wymeczyl Lechie. Panowie nie mozna ciagle narzekac. Jasne nie jest dobrze, ale trzeba widziec jakies pozytywne strony. Ruch juz sie nie cofa. Zaczynamy budowac zespol stajemy na nogi. Nawet jak sie nie uda awansowac, to bedzie czas, zeby nadrobic zaleglosci powstale za starych rzadow. Ja patrze z nadzieja w przyszlosc. Kocham RUCH!!!!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

rumcajs_79
Kontakt:

#187 Post autor: rumcajs_79 » 25 sie 2005, o 13:56

trener to jest do zmiany i to niepodlega dyskusji-tylko ze wyniki w tym niepomogom nom bo jak ruch wygrywo to wszystko jest oki ale uwazom ze konkretny trener mogłby cos wiecej wukrzesc z tych chłopakow!bo jak idzie o 12 minuty grac w przewadze i stracic brama!ale z wyniku sie ciesze i chwała chłopakom za to!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#188 Post autor: L_M » 25 sie 2005, o 14:06

rumcajs_79 pisze:trener to jest do zmiany i to niepodlega dyskusji-tylko ze wyniki w tym niepomogom nom bo jak ruch wygrywo to wszystko jest oki ale uwazom ze konkretny trener mogłby cos wiecej wukrzesc z tych chłopakow!bo jak idzie o 12 minuty grac w przewadze i stracic brama!ale z wyniku sie ciesze i chwała chłopakom za to!
Aha - czyli za strate bramki grajac w przewadze odpowiada trener, a za gre po przerwie, po rozmowie z pilkarzami i za zdobyte przez nich dwa gole dajace wygrana chwala nalezy sie tylko pilkarzom. Ciekawe... :roll:

_CHULiGANERiA_

#189 Post autor: _CHULiGANERiA_ » 25 sie 2005, o 14:15

za***iscie to wyglodo RUCH Chorzów na 2 miejscu w tabeli :D:D:D

KK
Kontakt:

#190 Post autor: KK » 25 sie 2005, o 14:15

Eh zaczalem czytac to forum przepelniony duma i radoscia a teraz znow nie wiem czy sie smiac czy plakac. Powiem Wam tak, ze Lechia to za***iscie dobry zespol. Sam mecz byl na pierwszoligowym poziomie. Doping w Gdansku niesamowity, ciary szly po plecach, spiewaly wszystkie trybuny, 90% ludzie czego sie u nos nie doczekomy, bo przeciez Fornalak i Srutwa musza odejsc i nie zmienia tego wygrane mecze, strzelone bramki, awans do I ligi, czy mistrzostwo kraju.

Niektorzy sa tak przezarci jakas zloscia ze to jest juz wkurwiajace. Jak mozecie porownywac zespol z wiosny do tego zespolu? Tak jak pisal Lukas nie wiem czy Fornalak do dobry trenere czy tylko przecietny. Hassan odpowiedziales sobie sam mowiac o Cwielongu. Chociazby treningi za Jurka Wyrobka, a obecnie to ziemia i niebo. Jest druzyna, co podkresla kazdy z chlopakow.

Stracilismy gola z rzutu wolnego, bo Wojciech zajebal z 18 metrow w samo okno i nikt tu na to nie mogl pomoc. Potem przy tak fenomenalnym dopingu chlopaki mieli problemy z pozbieraniem sie, Lechia byla zywiolem, ale wreszcie przyszedl przelom. Ciezar gry na swoje barki zabrali doswiadczeni chlopcy ze Srutwa na czele, mlodziez dzielnie ich wspierala i po 2 bardzo ladnych akcjach wygralismy mecz.

Dla takich meczow warto jechac przez cala Polske. Kto nie byl, nie widziol, a narzeko niech se do siana! Wszyscy na Swit!
PS. Dzis jest posiedzenie w Wawie w sprawie punktow Ruchu. Nas reprezentuja Zietek i Klimek. Info zamieszcze zaraz na www i na forum. Pozdro

ishateR

#191 Post autor: ishateR » 25 sie 2005, o 14:26

panowie 5 szpili w tym 3 wygrane i 2 porazki
widza ze nie gromy na remisy :D i to cieszy bo gromy albo o wszystko albo o nic :]
› 2001/2002 Liga Polska 7. 28 42 30-36 8-9-12
› 2002/2003 Liga Polska 14. 30 32 29-39 7-11-12
› 2003/2004 II liga 11. 30 35 34-37 7-14-9
w poprzednich latach wiecej remisow niz zwyciest mom nadzieja ze w tym bydzie wiecej zwyciestw niz porazek :]

rumcajs_79
Kontakt:

#192 Post autor: rumcajs_79 » 25 sie 2005, o 14:26

Lukas Michalski pisze:
rumcajs_79 pisze:trener to jest do zmiany i to niepodlega dyskusji-tylko ze wyniki w tym niepomogom nom bo jak ruch wygrywo to wszystko jest oki ale uwazom ze konkretny trener mogłby cos wiecej wukrzesc z tych chłopakow!bo jak idzie o 12 minuty grac w przewadze i stracic brama!ale z wyniku sie ciesze i chwała chłopakom za to!
Aha - czyli za strate bramki grajac w przewadze odpowiada trener, a za gre po przerwie, po rozmowie z pilkarzami i za zdobyte przez nich dwa gole dajace wygrana chwala nalezy sie tylko pilkarzom. Ciekawe... :roll:
a fto układa gra i godo gromy agresywnie lub bronimy sie na własnym polu karnym!jo uwazom ze cza zawsze grac otwarty szipl i atakowac na polowie przeciwnika takies som czasy i tach byba lepiej bydzie nom wychodzic!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

_MIKOLOW_

#193 Post autor: _MIKOLOW_ » 25 sie 2005, o 14:37

radzion pisze:
mom pytanie do tych co byli: kaj zescie wylazili z cuga/?na dworcu glownym czy dalej we wrzeszczu?
Gdańsk Główny :!:

Gość

#194 Post autor: Gość » 25 sie 2005, o 14:41

Kkubicki pisze:Eh zaczalem czytac to forum przepelniony duma i radoscia a teraz znow nie wiem czy sie smiac czy plakac. Powiem Wam tak, ze Lechia to za***iscie dobry zespol. Sam mecz byl na pierwszoligowym poziomie. Doping w Gdansku niesamowity, ciary szly po plecach, spiewaly wszystkie trybuny, 90% ludzie czego sie u nos nie doczekomy
tys na tym wyjezdzie byl ??
chyba u nich w lozy siedziales

ishateR

#195 Post autor: ishateR » 25 sie 2005, o 15:13

Ch pisze:
Kkubicki pisze:Eh zaczalem czytac to forum przepelniony duma i radoscia a teraz znow nie wiem czy sie smiac czy plakac. Powiem Wam tak, ze Lechia to za***iscie dobry zespol. Sam mecz byl na pierwszoligowym poziomie. Doping w Gdansku niesamowity, ciary szly po plecach, spiewaly wszystkie trybuny, 90% ludzie czego sie u nos nie doczekomy
tys na tym wyjezdzie byl ??
chyba u nich w lozy siedziales
hahahha nie moga zas sie zaczyno :lol:

CH vs KK :lol: :lol:

ODPOWIEDZ