cos jest w tym co piszesz, problymym som pieniadze, awansuja z grona mniej wiecej rownych pilkarsko zepsołów kluby nojbogatsze...czyli nie Ruch a reszta mie wali....heli pisze:w tym roku drugo liga jest po prostu piłkarsko słabo, ale i bardzo wyrównano , nei ma jakichś super beniaminków, nie ma wogóle sadkowicza, dotego aż trzy najlepsze drużyny awansowały w zeszłym sezonie, więc na pewno może być różnie,
jo wierza awans, wiem, ż ezaroz sie pewnie zacznie nie z tym trenerem, nie z takim nie z owakim, no ale trudno jo sie już przyzwyczaił chyba
o awans powinno walczyć wiele drużyn JAga, Widzew, Łks, Zagłębie, Kszo, Posbeskidzie no i Ruch, jakby nie te -10 to bych nawet Piast włączył, ino, że na obecna chwila to nie wiem czy jakokolwiek z tych drużyn cokolwiek by potem zwojowała w I lidze, ale pewnie jak ktoś awansuje, to bedą mieli wiecej pieniedzy wiec sie wiele zmieni
sezon 05/06
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
e tam przesadzacie ... no chyba ze rzeczywiscie fornalak tak to wszystko spier ... skladzik mamy lekko na srodek tabeli a jak dobrze zaczniemy moze byc ciekawie ... nic nie mam do Widzewa ale szczerze mowiac nie wiem skad tam taka pewnosc przedsezonowa ze bedzie awans - sklad marniutki . Ja tam licze na 3 pkt w Lodzi 8)
-
- Kontakt:
co wy na to???? ciekawe wela bydom zarabiac nasi grajkowie po pierwszych 10 meczach!!!!!
Chorzowscy piłkarze będą mieli w tym sezonie motywacyjny system premiowania. Pieniądze za kolejną wygraną będą większe niż premia za pierwsze zwycięstwo, porażka będzie powodowała o obniżenie wysokości premii do poprzedniego poziomu.
- Pensje w naszym klubie nie są szokujące z uwagi na budżet jakim dysponujemy, ale ten system sprawia, że warto będzie walczyć o pieniądze, które "leżeć będą na boisku" - stwierdził dyrektor Ruchu Krzysztof Ziętek.
(PAP)
Chorzowscy piłkarze będą mieli w tym sezonie motywacyjny system premiowania. Pieniądze za kolejną wygraną będą większe niż premia za pierwsze zwycięstwo, porażka będzie powodowała o obniżenie wysokości premii do poprzedniego poziomu.
- Pensje w naszym klubie nie są szokujące z uwagi na budżet jakim dysponujemy, ale ten system sprawia, że warto będzie walczyć o pieniądze, które "leżeć będą na boisku" - stwierdził dyrektor Ruchu Krzysztof Ziętek.
(PAP)
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
wzruszenie odebrało mi głos... polały się łzy czyste rzęsiste...
... czy to jest ku*** klub pracy chronionej ? Czy łoni zatrudniają utalentowanych inaczej, żeby mieć ulgi podatkowe ???
Co prawda Cupiał na tym zbudowoł potęga finansowo, tyla, że on zatrudnioł niepełnosprawnych w Telefonice, a nie w Wiśle
Oni już byli B Ś F .... szlifierki kątowe w dłoń... aleluja i do przodu
... czy to jest ku*** klub pracy chronionej ? Czy łoni zatrudniają utalentowanych inaczej, żeby mieć ulgi podatkowe ???
Co prawda Cupiał na tym zbudowoł potęga finansowo, tyla, że on zatrudnioł niepełnosprawnych w Telefonice, a nie w Wiśle
Oni już byli B Ś F .... szlifierki kątowe w dłoń... aleluja i do przodu
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To jest chyba tak ze oni maja zagwarantowane dozywotnie kontrakty i nie ma takiej sily zeby ich w Ruchu nie bylo...
Nie lepiej wziac mlodych, ktorzy bede miec 3 razy mniejsze kontrakty, ale za to beda sie rozwijac i przede wszystkim beda mieli ochote do gry?
Nie lepiej wziac mlodych, ktorzy bede miec 3 razy mniejsze kontrakty, ale za to beda sie rozwijac i przede wszystkim beda mieli ochote do gry?
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: