W WIELKA SOBOTE ZE SZCZAKOWIANKA!!!!!!!o 14.30 na CICHĄ!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niestety. Widać brak zgrania w drużynie. Pomoc do bani, w obronie jako tako, aczkolwiek nieco za ostro. Wszystkie podania w pole karne górą na dwóch rosłych zawodników... Taktycznie też kiepsko - jak Szczakowianka straciła bramkę od razu zaczęli przyciskać i grać inaczej. U nas tego zabrakło. Jeszcze dużo pracy przed Niebieskimi. Bizacki... Szkoda słów, jak już wcześniej napisano - nieudana akcja i rozkładanie rąk... Dobrze, że przełożyli mecz z Bełchatowem, oj dobrze.
od małego NIEBIESKI
- Anmael
- Kontakt:
cieniutko panowie ! gdyby nie Mosor w obronie ktory jakos to tam trzymal - boze nie szlo tego ogladac ! jeden z nielicznych ktorzy cos pokazali Kaczorowski oczywiscie zmieniony ; A Bizak twardo do konca - choc to juz bylo wrecz zenujace co pokazywal na boisku. Sibik - teraz juz wiem czemu w podbeskidziu nie mial miejsca, w tej turcji to chyba kebaby uczyl sie robic , bo ani kondycji, ani zaangazowania, walecznosci + slaaaaabiutki na nogach - panienka . Boze czemu nas pokarales Sibikiem ! Ech - szkoda slow :\
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
- vinc84
- Kontakt:
wielki minus dla Sibika i Bizaka reszta walczyla. Na uwage zasluguje gra Kuczmy, Stanforda i Kaczora.
Bravo dla chopcow z sektora nr 6 za naprawde dobry doping ktory trwal prawie 90 minut
oprawa tez niczego sobie, po prostu bylo tak jak nalezy.
Dobrze ze w nastepnym meczu zagraja Srutwa i BArtos bo ich brak byl naprawde widoczny.
P.S. Takie moje zdanie: Sedzia byl 12 zawodnikiem Szczaksy!
pozdRo i Wesolych Swiat, w nastepnym meczu bedzie lepiej(oby)
Bravo dla chopcow z sektora nr 6 za naprawde dobry doping ktory trwal prawie 90 minut
oprawa tez niczego sobie, po prostu bylo tak jak nalezy.
Dobrze ze w nastepnym meczu zagraja Srutwa i BArtos bo ich brak byl naprawde widoczny.
P.S. Takie moje zdanie: Sedzia byl 12 zawodnikiem Szczaksy!
pozdRo i Wesolych Swiat, w nastepnym meczu bedzie lepiej(oby)
GŮRNY ŚLŮNSK
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
sedzia 12 zawodnik szcakowianki - bez przesady...
1 karny jego blad - racja...nie wiem co przy teej wrzucie bylo...
ale w innych sytuacjach byl neutralny a jakbym mial dac jakis wskazanie to na Ruch, przyklad jak Mosor urywal gosciowi glowe
choc fakt faktem zadecydowal o wyiku meczu
1 karny jego blad - racja...nie wiem co przy teej wrzucie bylo...
ale w innych sytuacjach byl neutralny a jakbym mial dac jakis wskazanie to na Ruch, przyklad jak Mosor urywal gosciowi glowe
choc fakt faktem zadecydowal o wyiku meczu
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
na spokojnie pisząc to ten zespół to nie zespół
oni byli na wczasach czy na zgrupowaniu ??
źle przygotowani - braki szybkościowe i wytrzymałościowe
zero taktyki w czasie meczu
czy u nas jest jakiś trener ?? szanuje pana Wyrobka ale ...
co do oceny
obrona - ostro ale nie brutalnie, co do gry to sie okaże jak przyjedzie zespół który chce tu wygrać a nie nie przegrać jak szczakowa
pomoc - tragedia, 5 ludzi i co - i nic
sibik do zwolnienia, edi zagubiony - bramka stracona na jego konto, błażejeski - grał on dziś?
skrzydeł nie ma
atak - bramka pepe to jedyny plus
biza to już na prawde kabaret, ZERO grania i pretensje do wszystkich, graja mu prostopadła piłke a on sie drze że mu do nogi maja dać -
reasumując: sibik i bizacji do oldbojów, reszta niech sie przyłozy do treningów bo im czasu braknie na awans
z taką grą nie mamy szans na miesce w pierwsze szóstce a co dopiero na awans
co do kibicowania to nasuwa sie jedno - wiekszą wiochę odstawili niektórzy swoimi "popisami"
oni byli na wczasach czy na zgrupowaniu ??
źle przygotowani - braki szybkościowe i wytrzymałościowe
zero taktyki w czasie meczu
czy u nas jest jakiś trener ?? szanuje pana Wyrobka ale ...
co do oceny
obrona - ostro ale nie brutalnie, co do gry to sie okaże jak przyjedzie zespół który chce tu wygrać a nie nie przegrać jak szczakowa
pomoc - tragedia, 5 ludzi i co - i nic
sibik do zwolnienia, edi zagubiony - bramka stracona na jego konto, błażejeski - grał on dziś?
skrzydeł nie ma
atak - bramka pepe to jedyny plus
biza to już na prawde kabaret, ZERO grania i pretensje do wszystkich, graja mu prostopadła piłke a on sie drze że mu do nogi maja dać -
reasumując: sibik i bizacji do oldbojów, reszta niech sie przyłozy do treningów bo im czasu braknie na awans
z taką grą nie mamy szans na miesce w pierwsze szóstce a co dopiero na awans
co do kibicowania to nasuwa sie jedno - wiekszą wiochę odstawili niektórzy swoimi "popisami"
nigdy nie jest za późno
-
zapomnialbym - wydaje mi sie ze wyszedl brak Srutwy, sam nie jestem najwiekszym zwolennikiem jego talentu, ale teraz sie okazuje ze bez jego glowy ciezko grac tak jak gra ruch - dluga pilka w przod.Nie wiem czemu nie dano szansy Toborkowi - cala tamta runde gral chyba lepiej jak Sibik dzis. Kuczma i Mosor + Bartos- przy wiekszym zgraniu beda niezla obrona. Boli tez to ze niewiele bylo sytuacji, tak na serio dobrych - a juz nie mowie o 100% szkoda - zobaczymy jak bedzie dalej
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jakies dziwne to ustawienie bylo, Kaczorowski na lewej pomocy a Edi w srodku... poza tym za malo grali na naszego Anglika a jedynie jemu jakis drybling wyszedl, Sibik to naprawde porazka, a Bize musi zmienic MaRio. Widac ile on i Bartos znaczyli dla druzyny.
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.
- 19r20
- Kontakt:
nie no jak czytam te narzekania i jeden licytuje się z drugim kto bardziej zjebie piłkarzy za ten mecz, kto był gorszy itd...
ku*** Panowie bez przesady
ja dalej wierze!
ku*** Panowie bez przesady
ja dalej wierze!
Ostatnio zmieniony 26 mar 2005, o 17:48 przez 19r20, łącznie zmieniany 1 raz.
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- Rafi88
- Kontakt: