Ruch Stasiak

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#181 Post autor: Rejon » 19 wrz 2004, o 21:58

3 słowa to tych co godajom że chaje nie majom wpływu na frekwencjo

Niestety są tacy którzy swój obraz polskiej bali tworzą na podstawie "Piłkarskiego pokera" i doniesień z programu "Uwaga". I im nie przetłumaczysz

TomSky
Kontakt:

#182 Post autor: TomSky » 19 wrz 2004, o 22:57

Pavlique pisze:( jo tocza moja prywatno wojna z panym czado z koszernej co jest za***anym gieksikiem i lament robi na kożdym kroku jak sie gównianej gieksie coś dzieje)

Skąd wiesz ze jest gieksikiem??
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#183 Post autor: osik » 19 wrz 2004, o 23:07

Gazeta Wyborcza
"...Po zakończeniu sobotniego spotkania schodzący do szatni piłkarze i szkoleniowcy gości zostali przez nich opluci. Ochrona nie reagowała..."

na glowny stronie jest ten caly artykul no ale do teroz nie wiem kto kogo oplul???

Awatar użytkownika
kamilos
Kontakt:

#184 Post autor: kamilos » 19 wrz 2004, o 23:39

Czytam te forum już dobre kilka miesięcy...........jak do tej pory nie wypowiadałem się zbyt często bo jak czytam posty niektórych osób to aż sie odechciewa zabierać głos.....!!!!! A co do tego tematu : NIE ULEGA WĄTPLIWOŚCI ŻE NADESZŁY DLA NASZEGO UKOCHANEGO KLUBU CHU...WE CZASY I TEGO SIE NIE DA UKRYC!!!! Słaby zespół, drogie bilety (jak były za 8 zl. a na młyn za 5 to zech ani jednego szpilu nie opuscil - tera mnie po prostu niestac :(:(:( ), wszelkiego rodzaju zawirowania wokol klubu itd. itp. Mozna by tak wymieniac i wymieniac.... Nie ma konkretnej przyczyny - jest ich wiele!!!! I zeby cokolwiek zmienic w sprawie frekwencji trzeba wielu dzialan ktore doprowadza do tego ze W KONCU WROCI NORMALNOSC !!!!! MAM NADZIEJE ZE TO JEST ZYCZENIE KTORE SIE JEDNAK SPELNI !!!!
Wierność wymaga szacunku !!!

ADImiasteczko

#185 Post autor: ADImiasteczko » 19 wrz 2004, o 23:53

Trzeba na całej linii zgodzićsię z łysym. Ci zawodnicy nie umią grać (może poza Ćwielongiem). Wczoraj to dokladnie pokozali. Może lotają za balą na wyplucie płuc ale grać to nie umią. Nie dziwia sie ludziom że nie łażą na mecze bo jak jo bych wczoraj był pierwszy roz na meczu to też więcej bych sie nie pokozoł tam. Bilety są dość drogie ale popatrzcie kaj indzi - tańsze nie są. Na szczęście jo nie chca tu narzekać więcej ino przid n derby z Piastem i ciesza się że są o wczesny godzinie bo w nocy boja się jeździć moim maluchem co mo fest liche światła.

ucho103

#186 Post autor: ucho103 » 20 wrz 2004, o 07:11

co do gry:
atak: no mieli przeblyski :) ale ostatnie 30 min fatalne (co to k.. bylo) :?
pomoc : fatalna :x
obrona katastrofa :evil:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#187 Post autor: 19r20 » 20 wrz 2004, o 09:56

Spyru napisał:
Ameryki nie odkryję ale to że jest jak jest wynika z kilku czynników.
- ceny biletów
- słaby marketing
- godziny rozgrywania spotkań
- słaba gra piłkarzy
- niepokój rodziców o bezpieczeństwo (i nie mów Chmielok że tak nie jest)
- zniesione ulgi dla dzieciaków i kobiet
- infrastruktura stadionu
itd.

To wszystko wpływa na frekwencje i tego sie nie zmieni z dnia na dzień. BASTA
1) nie da się zmienić wszystkiego ale kilka rzeczy od ręki!!!!
ceny buletów - tak jak pisze np. Patton - akcaj małolat, na 1 za grosze żeby przyciągnąć tych ludzi
2) godziny toż to sprawa tylko działaczy!!! niech ruszą te swoje łby (no chyba że suki sie dopiepszają)
3)infrastruktura? to bzdury, byłem na wielu stadionach o gorszej infrastrukturze a ludzi wiele wiele więcej
4) zniesione ulgi dla kobiet i dzieci? jak wyżej

to są sprawy które można zrobić od ręki a nie pi***olić że się nie da!!

marketing, gra piłkarzy - wiadomo jak nie ma pieniądzy to tak będzie
akcje stowarzyszenia z plakatami są świetne i trzeba je kontynuować ale ku*** jago mać dzieci, kobiety za darmo!!! lub grosze

aha i najważniejsza rzecz wpływająca na frekfencję jest taka:
dobra postawa piłkarzyków

np Pogoń 2 sezony temu, Lech zawsze jak zaczynają słabo grać size
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#188 Post autor: spyru » 20 wrz 2004, o 10:26

Co do godzin to nie jestem pewien czy to jest wina działaczy. Wydaje mi sie że jest to zalecenie odgórne, w przypadku drużyn które ni mogą rozgrywać meczy przy światłach (tyle że nie wiem czemu akurat RUCH nie może :? ). Rzeczywiście kilka rzeczy da sie zmenić tak jak napisał 19r20.
pozdro
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#189 Post autor: radzion » 20 wrz 2004, o 11:27

spyru pisze:(tyle że nie wiem czemu akurat RUCH nie może :? ).
nie moze czy nie chce?????????

poza tym dla mnie to jest poroniony pomysl z meczem z piastem o 13.
teroz lazi 2 tys ludzi, a na tym szpilu, badz co badz derbowym i waznym dla ukladu tabeli bydzie nawet mynij niz 2 koble

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#190 Post autor: wolfik » 20 wrz 2004, o 11:41

Pory rozgrywania meczy ustla PZPN, my przy światłach grać mozemy, klub zrezygnował ze wzgledów oszczędnościowych, z tego co pamietam chodziło o jakieś 1000 zł. Czyli 100 biletów po 10 zł. Wg mnie wieczorem przyszło by ludzi sporo więcej, wiec troche tracimy na tej oszczedności... Chyba że policja sie dopieprza do rozgrywania meczy przy swiatłach.

marcyk
Kontakt:

#191 Post autor: marcyk » 20 wrz 2004, o 12:00

nogi sie uginajom i rynce lopadajom jak zech to wszystko przecytol. No comments.
PS. A Pattona jak dugo znom toch go takigo wkurwionego po szpilu jesce niy widziol.
Ustalenia ustaleniami a zycie zyciem.
"Mamy"swojego przedstawiciela w zarzadzie ale ... "jak weszles miedzy wrony musisz krakac jak i one" . Dzieki za taka "pomoc". A mister jacek blok - to juz calkiem inna historia. Ludzie przeciez to przedstawiciel przyspawanego w zarzadzie.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#192 Post autor: radzion » 20 wrz 2004, o 12:51

marcyk pisze: A mister jacek blok - to juz calkiem inna historia. Ludzie przeciez to przedstawiciel przyspawanego w zarzadzie.
wiesz co ci powiem, ze po ostatnich wydarzeniach w klubie to sadza ze to raczej rogala byl marionetka w teatrze bloka

Viro

#193 Post autor: Viro » 20 wrz 2004, o 13:29

mi sie wydaje ze wszystko jest do przeskoczenia od cen biletow przez pory rozgrywania meczy oraz wspolpraca z miastem.
potrzeba tylko troche dobrej woli i zaangazowania z obu stron , a moim zdaniem ludzie ktorzy dalej sa tam na stanowiskach sa swypaleni , piastuja swoje urzedy bo piastuja i tyle . W wiekszosci sa to juz starsi ludzie bez motywacji na sukces itd . to moje osobiste zdanie
ludzie Ci moze maja kontakty ale nie potrafia tego wychodzic pozalatwiac czego oczekuja od nich zwykli kibice jak my

Stona
Kontakt:

#194 Post autor: Stona » 20 wrz 2004, o 14:19

media nosz wizerunek zbagniły...ale czy my na to nie zasłuzyli?? Terozki nie ma co narzekac, cza zaczac praca od podstaw, spieprzyli my nie raz to co sie tworzylo tyla lot, mysla ze 2000 ludzi na sam poczatek niech bedzie znakiem ze cza cos zrobic, najwazniejsze teroski je by na nastpeny szpil nie przyszlo mniej ino wiencej...z czasem mysla ze dojdymy do celu...chcialbym udzelic chodz trocha mojego optymizmu wom, wymieniejcie se tysiace powowdow czemu tak malo osob bylo ino ze cza jakies wnioski wyciagnac :!: a moze gdyby nie bylo pikniku, plakatow, innych rzeczy ktore kieruja nas w dobrym kierunku to by bylo na szpilu ino 1500 ludzi :? : Nie ma co czarowac sie, ze momy slaby doping u siebie na stadionie, ze jest mala frekwencja, potrzeba czasu, mysla ze nie starczy nom jeden czy nawet dwa sezony, by bylo tak jak dawniej, Przeca ten szpil ze stasiakiem to dopiero poczatek naszego Odrodzenia!
za Tobą pójde w ogień, wode..

Ryjek
Kontakt:

#195 Post autor: Ryjek » 20 wrz 2004, o 14:38

Widza ze niekerzy jeszcze zyja " starym Ruchem" ..... trzeba zejsc na ziemie i uswiadomic sobie ze to nie ma juz tej samej druzyny ino ze Ruch dzisiaj jest przecietniakiem takim jak KSZO .... zamiast narzekać może lepiej dopingować drużyne w trudnej chwili ... Pepka nie bylo na szpilu i już widza że nie ma kto poprowadzic dopingu ( mie tez bo bylem na weselu ) o grze nie moga nic powiedzieć ale wynik nie jest tragiczny bynajmniej ma ktos strzelać te bramy jak jeszcze do tego bedzie mogl grać Nowak to na pewno bedzie lepiej .... Pozdrowienia [/i]

ODPOWIEDZ