Ruch Chorzów - Miedź Legnica / 10.04 Godz 20:45
- setnik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Miedź Legnica / 10.04 Godz 20:45
Jestesmy w du*** i zaczynamy sie tam dobrze urzadzać! Jedynie co mogę dobrego napisac to szacunek dla Was kibicow na meczu. Dzis to nie bylo na moje sily!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nadzieja w Michałku że jednak przekona do zmian w tym koleżeńskim układzie .
- Rickenn10
- Kontakt:
Wiosna
0-3-5
Banda nieudaczników.
Bielecki - MO - Preisler to jest trójka która zasługuje na szacunek.
Reszta może iść ze szczepanem na dół. Mogą zabrać też Fose i Prezesa to może wtedy lampka sie komuś zapali.
Upokorzenie, wstyd i pośmiewisko. Ruch Chorzów pośmiewisko
Sezon skończony.
0-3-5

Banda nieudaczników.
Bielecki - MO - Preisler to jest trójka która zasługuje na szacunek.
Reszta może iść ze szczepanem na dół. Mogą zabrać też Fose i Prezesa to może wtedy lampka sie komuś zapali.
Upokorzenie, wstyd i pośmiewisko. Ruch Chorzów pośmiewisko
Sezon skończony.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z wypiekami na twarzy czekam na konferencję
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- cisiu
- Kontakt:
Ale co wy ...kaj my byli w 2019??? Zaro się zacznie! A kaj my byli w 89???? Było minęło, koniec okresu ochronnego!!!! Raus!!!!!!
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
........
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2025, o 22:55 przez Goscioo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Ja tylko zauważę, że winni całej sytuacji są i właściciele i zarząd i sztab i piłkarze - jakieś 30 osób. A na klate całość bierze Szulczek, tylko on wychodzi i odpowiada na pytania. Reszta siedzi pod kamieniem. Trenera zmienić najłatwiej, ale to nie rozwiąże problemów tego klubu.
-
- Kontakt:
Tu jest tylko jedno rozwiązanie w tym momencie
Jutro wchodzi Prezes i mówi Vamos
Jutro wchodzi Prezes i mówi Vamos
-
Powinno to ruszyć w następnym meczu.
- Rickenn10
- Kontakt:
-
-
- Kontakt:
Ale przecież my do prezesa już bijemy od x spotkań. A wychodzi potem taki jeden dzban z drugim i powie, że od prezesa wara bo on jest fajny i miły chłopak.alieu pisze: ↑10 kwie 2025, o 22:51Ja tylko zauważę, że winni całej sytuacji są i właściciele i zarząd i sztab i piłkarze - jakieś 30 osób. A na klate całość bierze Szulczek, tylko on wychodzi i odpowiada na pytania. Reszta siedzi pod kamieniem. Trenera zmienić najłatwiej, ale to nie rozwiąże problemów tego klubu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Starałem się jakoś ironicznie do tego podejść, ale co napisałem dwa zdania to delete. Tego się już nawet nie da obśmiać.
Nieironicznie to naprawdę nie wiem dokąd my zmierzamy. Nawet jak ten sezon jest na straty, a przed tym meczem czy z Tychami taki nie był to nie potrafię pojąć nie których rotacji w składzie.
Czy naprawdę pod kątem przyszłego sezonu mamy dawać więcej minut grać Sadlokowi czy Monecie jaki to ma sens? Bo jeżeli ogrywamy ich pod kątem przyszłego roku to oznacza, że będzie on taki sam jak obecnie. Z drugiej strony czy jest sens pastwić się nad jednym czy drugim graczu, gdzie praktycznie wszyscy grają źle. Może ktoś jest nastawiony przeciw trenerowi, ale przecież dzisiej to chyba Mo traci piłkę przed drugim golem, a Borowski zwleka i trafia w słupek, a więc 100% ludzie Szulczka. I tak jak piszę nie uważam, że to z ich winy przegralimy, bo każdy inny zagrał słabo. Przecież te wyprowadzanie piłki od tyłu z każdym meczem wygląda gorzej, stałe fragmenty (ok dzisiaj jeden gol), ale ile znów mieliśmy rogów, gdzie piłka tylko furgała z jednej strony na drugą. Tu nawet jak nagle odzyskają formę to i tak jest 3/4 składu do wykreślenia pod kątem przyszłego sezonu (albo ze względu na wiek, albo ze względu na brak umiejętności, albo ze względu, że są zawodnikami innych klubów, albo za sprawy po za boiskowe).
Tyle było na temat planowania długofalowego, a nawet pod tym kątem źle to wygląda.
I co nawet jak wygramy ze Stalówką to nagle coś to odmieni.
I tak samo nie ma co pieprzyć czy słuchać, że szybko stracone gole ustawiły mecz, bo czy z Łęczną, albo Tychami szybko straciliśmy gole? nie , a finalnie kończyło się tak samo kijowo. Po prostu obecnie prezentujemy się fatalnie i nie ma co szukać banalnej wymówki w stylu, bo gra jakiś jeden gracz parodysta(każdy może sobie wpisać swoje nazwisko), bo coś ustawiło mecz itd.
Nieironicznie to naprawdę nie wiem dokąd my zmierzamy. Nawet jak ten sezon jest na straty, a przed tym meczem czy z Tychami taki nie był to nie potrafię pojąć nie których rotacji w składzie.
Czy naprawdę pod kątem przyszłego sezonu mamy dawać więcej minut grać Sadlokowi czy Monecie jaki to ma sens? Bo jeżeli ogrywamy ich pod kątem przyszłego roku to oznacza, że będzie on taki sam jak obecnie. Z drugiej strony czy jest sens pastwić się nad jednym czy drugim graczu, gdzie praktycznie wszyscy grają źle. Może ktoś jest nastawiony przeciw trenerowi, ale przecież dzisiej to chyba Mo traci piłkę przed drugim golem, a Borowski zwleka i trafia w słupek, a więc 100% ludzie Szulczka. I tak jak piszę nie uważam, że to z ich winy przegralimy, bo każdy inny zagrał słabo. Przecież te wyprowadzanie piłki od tyłu z każdym meczem wygląda gorzej, stałe fragmenty (ok dzisiaj jeden gol), ale ile znów mieliśmy rogów, gdzie piłka tylko furgała z jednej strony na drugą. Tu nawet jak nagle odzyskają formę to i tak jest 3/4 składu do wykreślenia pod kątem przyszłego sezonu (albo ze względu na wiek, albo ze względu na brak umiejętności, albo ze względu, że są zawodnikami innych klubów, albo za sprawy po za boiskowe).
Tyle było na temat planowania długofalowego, a nawet pod tym kątem źle to wygląda.
I co nawet jak wygramy ze Stalówką to nagle coś to odmieni.
I tak samo nie ma co pieprzyć czy słuchać, że szybko stracone gole ustawiły mecz, bo czy z Łęczną, albo Tychami szybko straciliśmy gole? nie , a finalnie kończyło się tak samo kijowo. Po prostu obecnie prezentujemy się fatalnie i nie ma co szukać banalnej wymówki w stylu, bo gra jakiś jeden gracz parodysta(każdy może sobie wpisać swoje nazwisko), bo coś ustawiło mecz itd.
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2025, o 23:12 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Też prawda. Jak to u nas bywa, zawsze kozłem ofiarnym jest trener. To jest błędne koło. Udziałowców nie stać na prowadzenie klubu, dyrektor i prezes nie ma pieniędzy na dobrych piłkarzy, trener nie ma kim grać, kopiemy się w 1 lidze, na mecze chodzi coraz mniej ludzi, medialnie leżymy.alieu pisze: ↑10 kwie 2025, o 22:51Ja tylko zauważę, że winni całej sytuacji są i właściciele i zarząd i sztab i piłkarze - jakieś 30 osób. A na klate całość bierze Szulczek, tylko on wychodzi i odpowiada na pytania. Reszta siedzi pod kamieniem. Trenera zmienić najłatwiej, ale to nie rozwiąże problemów tego klubu.
Natomiast my tutaj oceniamy pracę trenera. I jego decyzji personalnych, doboru taktyki, przygotowania motorycznego, mentalnego i piłkarskiego. I nic się nie zgadza na boisku. Rotacje losowane tarotem, ustawienie chyba też, taktyka sto tysięcy wrzutek na czterech dwumetrowych obrońców, gdzie mamy w polu karnym Szczepana i może jak zdąży dolecic ze 2 innych kurdupli. No przecież jakby tych wrzutek było 5 milionów to sytuacji z tego się nie stworzy. Początek meczu standardowy. Chociaż nie, jest nowość. Tym razem w 5 minucie jest już 0-2. No przecież ileż qr** można?? Nawet jak masz szrot totalny, to jest niemożliwe żeby każdy mecz tak samo zaczynać!!
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Rickenn10
- Kontakt:
No i efektem było cudowne wystąpienie w wywiadzie aby ostudzić nastroje bo tylko na taki pseudo wywiad tam mają jaja.Bialy pisze: ↑10 kwie 2025, o 23:02Ale przecież my do prezesa już bijemy od x spotkań. A wychodzi potem taki jeden dzban z drugim i powie, że od prezesa wara bo on jest fajny i miły chłopak.alieu pisze: ↑10 kwie 2025, o 22:51Ja tylko zauważę, że winni całej sytuacji są i właściciele i zarząd i sztab i piłkarze - jakieś 30 osób. A na klate całość bierze Szulczek, tylko on wychodzi i odpowiada na pytania. Reszta siedzi pod kamieniem. Trenera zmienić najłatwiej, ale to nie rozwiąże problemów tego klubu.
Oj byłem bardzo długo optymistycznie nastawiony na wiele rzeczy ale teraz nieudacznictwo jest na każdym szczeblu tego klubu.
Cud jesieni i wygrane z Odrą i Chrobrym i Zniczem uratowały nas przed spadkiem gdyby nie to polecielibyśmy na zbity pysk z tej ligi i to z hukiem.
Ja to jeszcze teraz czekam na przedluzenie kontraktow monety i innych inwalidów