NIGDY chyba tak pochlebnie o nas nie pisali, gratuluja akcji czy to FB, X czy YT, w 90% nas chwalą. Serwisy pelne zdjęć kibiców Niebieskich.
Swietna robota, dobra akcja marketingowa

Myślę, że zawsze warto być za ludźmi, którzy potrafią się zachować przyzwoicie z co najmniej kilku powodów, szczególnie jeśli są to dziennikarze w dzisiejszych czasach, bo to potem wraca. Nas też próbowali "wygumkować", aż na antenie TVP, podczas relacji TdP dziennikarz głośno i wyraźnie powiedział RUCH NIGDY NIE ZGINIE. Dla mnie to nie jest marketing, tylko normalność.
Ty się tak nie rozpędzej, bo kąpielisko Fala jest w remoncie i też będzie za jakuś czas otwarte
a Katowice to my oddaliśmy walkowerem?
Lepiyj napisz to na fejsie abo bezpesrednio do Kurzeli abo rzecznika. Watpia, ze ftos z klubu czyto forum.South pisze: ↑30 lip 2024, o 20:03Jeszcze w kwestii ostatniego szpilu prośba o muzykę w przerwie ton niżej... nie można nawet porozmawiać, tak huczy. Wiem, że nagłośnienie dobre, ale nie musimy tego aż tak mocno pokazywaćnie wiem jak z perspektywy młynu ale na trybunie głównej nie dało rady słowa zamienić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], koperniol1984 i 46 gości