Sezon 2022/2023
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sezon 2022/2023
Ino że jo mom pakiet za kery płaca 10zł miesiecznie za wszystkie szpile i dekoder
Pamiętaj, ślubowałeś KS Ruch.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mozna tez podobno wykupic (nie sprawdzalem) pojedynczy mecz za 10 i polowa kasy idzie do klubu . Ktos potwierdza?
- to jo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zapomniolem napisac ze anteny nie mom i chca to jakos online pochytac. Legalnie czy nie byle by smigalo 

Ekipa podwyższonego Ryzyka
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Karnet kupiony, ale nie wiem czy to kwestia przyzwyczajenia czy nie wprowadzenia jeszcze wszystkich opcji, ale trocha się z tym męczyłem, a i tak nie kupiłem dokładnie jak chciałem.
Nigdzie w żadnej opcji nie widziałem wyboru karnetu plus, więc po szukaniu kilkanaście minut w końcu wziąłem zwykły.
Przy wyborze przesyłki krajowej zamiast 17 złoty naliczyło mi 34. 17 do zakupu i 17 koszt dodatkowy.
Nigdzie w żadnej opcji nie widziałem wyboru karnetu plus, więc po szukaniu kilkanaście minut w końcu wziąłem zwykły.
Przy wyborze przesyłki krajowej zamiast 17 złoty naliczyło mi 34. 17 do zakupu i 17 koszt dodatkowy.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z barażami trzeba wejść Moje Konto -> Kup dostępne produkty > Kup Karnety. Mogli to zrobić na głównej stronie, trocha przez kasy im ucieknie.. ale z tym też jest problem bo jo próbowoł kupić ale jak wybierom miejsce to jest napisane „Maksymalna licza siedzień do wyboru 0”. W normalnym karnecie bez problemu, jeszcze chwila poczekom ale jak nie to też biera normalny, bo mom swoje karnetowe miejsce na dziesionie od poru lot i chca dotrzymać tej tradycji. 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a to może musisz najpierw wejść do koszyka i usunąć swoje miejsce , bo jak się logujesz to z automatu mi przypisało wcześniejsze miejsce i może stąd nie możesz wybrać tego większego karnetu, jo się kapnął też z tym dopiero jak nie potrafiłem wybrać, a potem wszedłem do koszyka i miałem dwa karnety swoje standardowe miejsce i te drugie co wybrałem z tego powodu.Gebeels pisze: ↑5 lip 2022, o 09:16Z barażami trzeba wejść Moje Konto -> Kup dostępne produkty > Kup Karnety. Mogli to zrobić na głównej stronie, trocha przez kasy im ucieknie.. ale z tym też jest problem bo jo próbowoł kupić ale jak wybierom miejsce to jest napisane „Maksymalna licza siedzień do wyboru 0”. W normalnym karnecie bez problemu, jeszcze chwila poczekom ale jak nie to też biera normalny, bo mom swoje karnetowe miejsce na dziesionie od poru lot i chca dotrzymać tej tradycji.![]()
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale to jest własnie przez internet, dekoder łączysz albo przez wifi albo prsez kabel, i dodatkowo masz dostęp do Polsat Box Go na innych urządzeniach.
- to jo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To podrzuc linka do tego dekodera i pakietu.
Z gory dzieki

Ekipa podwyższonego Ryzyka
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pierwszy raz widze, zeby w jakiejs bileterii na start trzeba bylo podac pesel.
ludzie w standardzie chca najpierw wejsc, zobaczyc czy ich w ogole stac, czy sa miejsca jakimi sa zaiteresowani itd.
dopiero przed zakupem podac niezbedne dane.
tak samo z logowaniem/rejestracja.
niezrozumiale to dla mnie.
tak, wiem. fanatyk ma wejsc i kupic. natomiast chodzi o nie fanatykow. z reszta nawet powyzej mozna przeczytac, ze ktos czegos nie ogarnal, na razie sie wstrzymal itd.
mam nadzieje, ze z biletami to zostanie inaczej rozwiazane. w koncu tam bedzie najwiecej takich osob, ktore moga sie latwo zniechecic.
ogolnie ten system biletow, to chyba pierwszy duzy zawod organizacyjny nowej ekipy. najpierw nie wykorzystanie euforii awansu, potem przedluzajacy sie czas wprowadzania, a teraz okazuje sie, że wyskakuja rozne kwiatki.
ps. przy wpisywaniu peselu wyskakuje mi info "obcokrajowiec".
ludzie w standardzie chca najpierw wejsc, zobaczyc czy ich w ogole stac, czy sa miejsca jakimi sa zaiteresowani itd.
tak, wiem. fanatyk ma wejsc i kupic. natomiast chodzi o nie fanatykow. z reszta nawet powyzej mozna przeczytac, ze ktos czegos nie ogarnal, na razie sie wstrzymal itd.
mam nadzieje, ze z biletami to zostanie inaczej rozwiazane. w koncu tam bedzie najwiecej takich osob, ktore moga sie latwo zniechecic.
ogolnie ten system biletow, to chyba pierwszy duzy zawod organizacyjny nowej ekipy. najpierw nie wykorzystanie euforii awansu, potem przedluzajacy sie czas wprowadzania, a teraz okazuje sie, że wyskakuja rozne kwiatki.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
https://sklep.polsatbox.pl/telewizja-internetowa-ott
Jo wybroł opcja tako że płacisz ino 10zł za dzierżawa dekodera co miesiąc w tym pakiet podstawowy, i co miesiąc wybierosz jaki pakiet chcesz, ale babka na infolinii powiedziała że 1liga jest w tym podstawowym i nie trzeba wykupować sportowego. Jak będzie zobaczymy z pierwszą kolejką.
-
- Kontakt:
Udał się zakup karnetu, na razie doliczają 2x17 zł dostawę, ale ja dałem odbiór własny i zamówię gadżet w sklepie to mi przyślą razem bezpłatnie.
- lacky24
- Kontakt:
Realnie patrzac, to firma ogarnela to szybciej niz ogarnia sie podobne projekty IT, jeszcze w okresie urlopowym. Normalnie wdrazanie takiego systemu trwa dluzej. Nawet stworzenie strony www lub sklepu internetowego trwa dluzej. Miesiac, to ekspresowe tempo jak na taki zakres prac. Ewentualnie mozna bylo to przesunac na zime, bo w tym roku chyba bedzie dosc dluga przerwa.jajo pisze: ↑5 lip 2022, o 11:01pierwszy raz widze, zeby w jakiejs bileterii na start trzeba bylo podac pesel.
Debiut na Cichej: 09.12.2006 Górny Śląsk - Polska
Debiut na Ruchu: 14.04.2007 Ruch - Zagłębie S.
Debiut na Ruchu: 14.04.2007 Ruch - Zagłębie S.
- Radvan138
- Kontakt:
Ale dzialo ten dekoder za granica? Bo jak sie loguja w uk to wyskakuje ze moga miec pakiet 1 ligi i jakies tam podstawowe polsaty itpGebeels pisze: ↑5 lip 2022, o 11:23
https://sklep.polsatbox.pl/telewizja-internetowa-ott
Jo wybroł opcja tako że płacisz ino 10zł za dzierżawa dekodera co miesiąc w tym pakiet podstawowy, i co miesiąc wybierosz jaki pakiet chcesz, ale babka na infolinii powiedziała że 1liga jest w tym podstawowym i nie trzeba wykupować sportowego. Jak będzie zobaczymy z pierwszą kolejką.
Chodzi mi strona a nie dekoder w moim przypadku
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak możecie to kupujcie mecze pojedyncze klubu. Jest to lepsze zdecydowanie : )
-
- Kontakt:
chca kupić karnet i nabić na staro karta - niy idzie czy musza robić nowo karta?
No i piyrszy szpil 20:30 to godzina prawie do dzieci.
No i piyrszy szpil 20:30 to godzina prawie do dzieci.