RUCH-CRACOVIA
-
- Kontakt:
OK ostatnie wyjaśnienie sprawy więcej już nie będe :oops:Dem pisze:A kogo ja tu zbluzgałem bezpodstawnie?? Moderatorzy moja pogarda dla Was: tolerujecie wpisy milicyjnego kibica GTS-u. Wstyd i pogarda! Żegnam
Czasy milicyjnego GTSu już dawno minęły to wy dalej twierdzicie że coś takiego istnieje.Nie jestem gówniarzem ale gdy był GTS to na Wisłę nie chodziłem bo nie mogłem jeszcze

pzdr

brudny Slask? jak bym cie spotkal to mosz kopa buta , cale zycie my na
Polska jebali a teraz je***e hahausnery imillery krakus izyd wszystko do
siebie pociskaja Slask jest specjalnie je***y przez tych goroli dlatego momy jak momy ale sie nigdy nie damy a co do tego co byl po bilety
to palant za***any znam osobiscie sekretarki na RUCHU i trocha kultury
maja a z fantazji mosz 6 .
:flaga:
Polska jebali a teraz je***e hahausnery imillery krakus izyd wszystko do
siebie pociskaja Slask jest specjalnie je***y przez tych goroli dlatego momy jak momy ale sie nigdy nie damy a co do tego co byl po bilety
to palant za***any znam osobiscie sekretarki na RUCHU i trocha kultury
maja a z fantazji mosz 6 .
:flaga:
Cos was ten "brudny slask" zabolal. Jest brudno od psiarni ktorej jak widze u was coraz wiecej. Bardzo szybko sie dogadujecie, pewnie dlatego, ze psiarnia ma wiecej kibicow w slaskich miasteczkach niz w Krakowie.
Jak tam wasza zgoda z Legia?
Czy przyjedziemy jutro czy nie, kiedys okazja na pewno sie znajdzie.
Smieszne macie te wyrazy, prawdziwy jezyk mniejszosci narodowej
Jak tam wasza zgoda z Legia?

ty dexter ... powiadasz, ze czasy GTS-u minęły ?????
- a co niby pisze na tablicy, która wisi na budynku głównym przy Reymonta??? nie wiesz? czy nie chcesz wiedziec?
OSRODEK SZKOLENIA POLICJI w KRAKOWIE !!!
... i nie jest to bynajmniej jakas stara tablica z minionej epoki, ale całkiem nowa ... nawet ładna ;-)))
Wypominacie nam jakieś żydowskie pochodzenie- ale my sie wcale tego aż tak nie wypieramy - przeciwnie, stać nas na autoironie np:Naród Wybrany ... itp, a i wy ostatnio na swych flagach psami sie nazywacie -, i dobrze .... bądzcie więc konsekwentni - nich na flagi powrócą hasła Gwardyjskie Towarzystwo Sportowe lub Policyjne- żeby iśc z duchem czasu ;-))) , będzie to jak najbardziej zgodne ze stanem faktycznym :-)))
... przepraszam kibiców RUCHU , że poruszm tu takie sprawy ... ale nie ja je zacząłem !!!
ps
do moderatorów: nie wykasujecie tego chyba? ... to są fakty- i szczera prawda i nikt nie powinien sie czuc tym urazony!!!
- a co niby pisze na tablicy, która wisi na budynku głównym przy Reymonta??? nie wiesz? czy nie chcesz wiedziec?
... i nie jest to bynajmniej jakas stara tablica z minionej epoki, ale całkiem nowa ... nawet ładna ;-)))
Wypominacie nam jakieś żydowskie pochodzenie- ale my sie wcale tego aż tak nie wypieramy - przeciwnie, stać nas na autoironie np:Naród Wybrany ... itp, a i wy ostatnio na swych flagach psami sie nazywacie -, i dobrze .... bądzcie więc konsekwentni - nich na flagi powrócą hasła Gwardyjskie Towarzystwo Sportowe lub Policyjne- żeby iśc z duchem czasu ;-))) , będzie to jak najbardziej zgodne ze stanem faktycznym :-)))
... przepraszam kibiców RUCHU , że poruszm tu takie sprawy ... ale nie ja je zacząłem !!!
ps
do moderatorów: nie wykasujecie tego chyba? ... to są fakty- i szczera prawda i nikt nie powinien sie czuc tym urazony!!!
Ostatnio zmieniony 26 mar 2004, o 16:40 przez PonuryCRACOVIA, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
:shock:Fradi pisze:Cos was ten "brudny slask" zabolal. Jest brudno od psiarni ktorej jak widze u was coraz wiecej. Bardzo szybko sie dogadujecie, pewnie dlatego, ze psiarnia ma wiecej kibicow w slaskich miasteczkach niz w Krakowie.
Jak tam wasza zgoda z Legia?![]()
![]()
![]()
Fradi pozdrow rodzine w Hajfie i Tel Awifie.Mam nadzieje ze maja sie dobrze :lol:
Ciekawe czemu nie piszesz w jezyku ojczystym czyli hebrajskim?
Ps.Tak dalem sie sprowokowac.
Tak jestem antysemita.
Tak dalbym kolesiowy dozywotniego bana jakbym byl modem .
SZALOM RABINIE FRADI
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
Tablica jest a powodem tego są tereny na których Wisła leży należące do Pałkarzy natomiast klub od dawna nie jest już policyjny (milicyjnyPonuryCRACOVIA pisze:ty dexter ... powiadasz, ze czasy GTS-u minęły ?????
ps

A zaręczam Cie ze nasze zdanie o Pałkarzach nie różni się od Waszego

PZDR CHWDP
PS Do kiboli R sorry za rozmycie tematu
-
- Kontakt:
troche kultury kolego. razem świń nie paśliśmy a przepić z tobą tez chyba nie przepiłem żebyś sie do mnie zwracał takimi słowy.WojtekO pisze:aleś do***ał ma dobre układy :lol: Tak za***iste ma te układy w PZPN że ku*** walczymy o utrzymanie w II lidzeMorris pisze: Krystek ma dobre układyweź ty sie chłopie pi***olnij w łeb :twisted:
- Patton
- Kontakt:
Oczywiście, ze samo zasiadanie nic nie zalatwi! ( HA , ha wierz w to dalej). Wiesz doskonale, że siedzą tam sami kolesie, którzy robią przekręty że aż glowa boli.Patton pisze:Hej ho, hej ho na piwo by sie szlo... 8) A to, ze jest w prezydium, to o niczym nie swiadczy - tymbardziej, ze niby ma uklady. Jakby je mial, to teraz gralibysmy tak jak Pogon... Troche myslenia nie zaszkodzi panie i panowie
Krystian Rogala ma na tyle układy, zeby Ruch utrzymać w II lidze bez barazy - to osiągnie bez problemów. Ptak ma i układy i pieniądze - dlatego gra o I ligę. Ruch ma tylko układy.
Niestety Pan Rogala zepsul chyba fajne widowisko.
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: