RUCH-CRACOVIA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
AndRe
Kontakt:

#181 Post autor: AndRe » 26 mar 2004, o 15:32

Tak OFF TOPIC:

Robi sie tu powoli kibice.pl.
Jeden na drugiego najezdza i wyzywa.

Niestety robi sie to we wszystkich dzialach ...

:roll:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Dem

#182 Post autor: Dem » 26 mar 2004, o 15:42

A kogo ja tu zbluzgałem bezpodstawnie?? Moderatorzy moja pogarda dla Was: tolerujecie wpisy milicyjnego kibica GTS-u. Wstyd i pogarda! Żegnam

DexteR_TS_

#183 Post autor: DexteR_TS_ » 26 mar 2004, o 15:46

Dem pisze:A kogo ja tu zbluzgałem bezpodstawnie?? Moderatorzy moja pogarda dla Was: tolerujecie wpisy milicyjnego kibica GTS-u. Wstyd i pogarda! Żegnam
OK ostatnie wyjaśnienie sprawy więcej już nie będe :oops:
Czasy milicyjnego GTSu już dawno minęły to wy dalej twierdzicie że coś takiego istnieje.Nie jestem gówniarzem ale gdy był GTS to na Wisłę nie chodziłem bo nie mogłem jeszcze :wink:
pzdr :evil:

SODA

#184 Post autor: SODA » 26 mar 2004, o 16:13

brudny Slask? jak bym cie spotkal to mosz kopa buta , cale zycie my na
Polska jebali a teraz je***e hahausnery imillery krakus izyd wszystko do
siebie pociskaja Slask jest specjalnie je***y przez tych goroli dlatego momy jak momy ale sie nigdy nie damy a co do tego co byl po bilety
to palant za***any znam osobiscie sekretarki na RUCHU i trocha kultury
maja a z fantazji mosz 6 .

:flaga:

Fradi

#185 Post autor: Fradi » 26 mar 2004, o 16:30

Cos was ten "brudny slask" zabolal. Jest brudno od psiarni ktorej jak widze u was coraz wiecej. Bardzo szybko sie dogadujecie, pewnie dlatego, ze psiarnia ma wiecej kibicow w slaskich miasteczkach niz w Krakowie.
Jak tam wasza zgoda z Legia? :P :P :P
Czy przyjedziemy jutro czy nie, kiedys okazja na pewno sie znajdzie.
Smieszne macie te wyrazy, prawdziwy jezyk mniejszosci narodowej :wink:

PonuryCRACOVIA

#186 Post autor: PonuryCRACOVIA » 26 mar 2004, o 16:32

ty dexter ... powiadasz, ze czasy GTS-u minęły ?????
- a co niby pisze na tablicy, która wisi na budynku głównym przy Reymonta??? nie wiesz? czy nie chcesz wiedziec?
OSRODEK SZKOLENIA POLICJI w KRAKOWIE !!!
... i nie jest to bynajmniej jakas stara tablica z minionej epoki, ale całkiem nowa ... nawet ładna ;-)))
Wypominacie nam jakieś żydowskie pochodzenie- ale my sie wcale tego aż tak nie wypieramy - przeciwnie, stać nas na autoironie np:Naród Wybrany ... itp, a i wy ostatnio na swych flagach psami sie nazywacie -, i dobrze .... bądzcie więc konsekwentni - nich na flagi powrócą hasła Gwardyjskie Towarzystwo Sportowe lub Policyjne- żeby iśc z duchem czasu ;-))) , będzie to jak najbardziej zgodne ze stanem faktycznym :-)))
... przepraszam kibiców RUCHU , że poruszm tu takie sprawy ... ale nie ja je zacząłem !!!
ps
do moderatorów: nie wykasujecie tego chyba? ... to są fakty- i szczera prawda i nikt nie powinien sie czuc tym urazony!!!
Ostatnio zmieniony 26 mar 2004, o 16:40 przez PonuryCRACOVIA, łącznie zmieniany 1 raz.

AndRe
Kontakt:

#187 Post autor: AndRe » 26 mar 2004, o 16:46

Fradi pisze:Cos was ten "brudny slask" zabolal. Jest brudno od psiarni ktorej jak widze u was coraz wiecej. Bardzo szybko sie dogadujecie, pewnie dlatego, ze psiarnia ma wiecej kibicow w slaskich miasteczkach niz w Krakowie.
Jak tam wasza zgoda z Legia? :P :P :P
Czy przyjedziemy jutro czy nie, kiedys okazja na pewno sie znajdzie.
Smieszne macie te wyrazy, prawdziwy jezyk mniejszosci narodowej :wink:
:shock:
Fradi pozdrow rodzine w Hajfie i Tel Awifie.Mam nadzieje ze maja sie dobrze :lol:
Ciekawe czemu nie piszesz w jezyku ojczystym czyli hebrajskim?

Ps.Tak dalem sie sprowokowac.
Tak jestem antysemita.
Tak dalbym kolesiowy dozywotniego bana jakbym byl modem .

SZALOM RABINIE FRADI
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

DexteR_TS_

#188 Post autor: DexteR_TS_ » 26 mar 2004, o 16:51

PonuryCRACOVIA pisze:ty dexter ... powiadasz, ze czasy GTS-u minęły ?????
- a co niby pisze na tablicy, która wisi na budynku głównym przy Reymonta??? nie wiesz? czy nie chcesz wiedziec?
OSRODEK SZKOLENIA POLICJI w KRAKOWIE !!!
... i nie jest to bynajmniej jakas stara tablica z minionej epoki, ale całkiem nowa ... nawet ładna ;-)))
Wypominacie nam jakieś żydowskie pochodzenie- ale my sie wcale tego aż tak nie wypieramy - przeciwnie, stać nas na autoironie np:Naród Wybrany ... itp, a i wy ostatnio na swych flagach psami sie nazywacie -, i dobrze .... bądzcie więc konsekwentni - nich na flagi powrócą hasła Gwardyjskie Towarzystwo Sportowe lub Policyjne- żeby iśc z duchem czasu ;-))) , będzie to jak najbardziej zgodne ze stanem faktycznym :-)))
... przepraszam kibiców RUCHU , że poruszm tu takie sprawy ... ale nie ja je zacząłem !!!
ps
do moderatorów: nie wykasujecie tego chyba? ... to są fakty- i szczera prawda i nikt nie powinien sie czuc tym urazony!!!
Tablica jest a powodem tego są tereny na których Wisła leży należące do Pałkarzy natomiast klub od dawna nie jest już policyjny (milicyjny :?: :wink: ) A z tego że był na pewno dumny nie jestem :roll:
A zaręczam Cie ze nasze zdanie o Pałkarzach nie różni się od Waszego :!: A co do psów jak sam przyznałeś stać Was na ironię jak i nas bo po co się czegoś wyrzekać jak można to za***iście wykorzystać :?:
PZDR CHWDP
PS Do kiboli R sorry za rozmycie tematu

Morris
Kontakt:

#189 Post autor: Morris » 26 mar 2004, o 17:13

WojtekO pisze:
Morris pisze: Krystek ma dobre układy
aleś do***ał ma dobre układy :lol: Tak za***iste ma te układy w PZPN że ku*** walczymy o utrzymanie w II lidze :!: weź ty sie chłopie pi***olnij w łeb :twisted:
troche kultury kolego. razem świń nie paśliśmy a przepić z tobą tez chyba nie przepiłem żebyś sie do mnie zwracał takimi słowy.

kumpel

#190 Post autor: kumpel » 26 mar 2004, o 17:22

WojtekO pisze:
Morris pisze: Krystek ma dobre układy
aleś do***ał ma dobre układy :lol: Tak za***iste ma te układy w PZPN że ku*** walczymy o utrzymanie w II lidze :!: weź ty sie chłopie pi***olnij w łeb :twisted:
Wojtek a wiesz może kto zasiada w Prezydium Zarządu? :D

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#191 Post autor: Patton » 26 mar 2004, o 17:46

Hej ho, hej ho na piwo by sie szlo... 8) A to, ze jest w prezydium, to o niczym nie swiadczy - tymbardziej, ze niby ma uklady. Jakby je mial, to teraz gralibysmy tak jak Pogon... Troche myslenia nie zaszkodzi panie i panowie :P
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Dem

#192 Post autor: Dem » 26 mar 2004, o 17:57

swój swojemu załatwił tyle w temacie, i nie mówcie że jak koleś zasiada w prezydium PZPN to nie wymyślił tego w odpowiedni sposób. ku*** ch*** macie za prezesa i tyle!! ch*** przez duże "CH"

Obrazek

kumpel

#193 Post autor: kumpel » 26 mar 2004, o 18:04

Patton pisze:Hej ho, hej ho na piwo by sie szlo... 8) A to, ze jest w prezydium, to o niczym nie swiadczy - tymbardziej, ze niby ma uklady. Jakby je mial, to teraz gralibysmy tak jak Pogon... Troche myslenia nie zaszkodzi panie i panowie :P
Oczywiście, ze samo zasiadanie nic nie zalatwi! ( HA , ha wierz w to dalej). Wiesz doskonale, że siedzą tam sami kolesie, którzy robią przekręty że aż glowa boli.
Krystian Rogala ma na tyle układy, zeby Ruch utrzymać w II lidze bez barazy - to osiągnie bez problemów. Ptak ma i układy i pieniądze - dlatego gra o I ligę. Ruch ma tylko układy.
Niestety Pan Rogala zepsul chyba fajne widowisko.

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#194 Post autor: wojt » 26 mar 2004, o 19:35

A ja mam jutro problem bo mam auto na krakowskich blachach i nie wiem gdzie zaparkowac:) Moze mo ktoś chałupa z placem kole stadionu i przygarnie mojego rumaka:)?

fuhr
Kontakt:

#195 Post autor: fuhr » 26 mar 2004, o 20:01

jedni Zydzi, drudzy Milicjanty trzeci slazoki ze brudnego Slaska a wszystko w
odleglosci 100km :roll:

ja musla ze to wszystko skuli dzisiejszej DEKOMPOZYCJI w Polsce 8)

LESZEK M ! NIE ODCHODZ :lol:

:wink:
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

ODPOWIEDZ