[26 kolejka] Górnik Zabrze - Ruch Chorzów 6.04.15 15:30
- Radvan138
- Kontakt:
Re: [26 kolejka] Górnik Zabrze - Ruch Chorzów 6.04.15 15:30
ku***. Tyla. Zas nonszalancja w obronie i podarowane 2 geszynki na zajaczka tym ku*** z zabrzo. Madej ta ku*** powinien miec polomane szlapy. Do tego ten kurwiorz jez. 2 puknty stracili my w strasznie frajerski sposob.
A tu podsumowanie
@KrisBrommer: Szkoda, że w przyszłym sezonie Kuświk i Figo na 98% będą grali gdzie indziej...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
A tu podsumowanie
@KrisBrommer: Szkoda, że w przyszłym sezonie Kuświk i Figo na 98% będą grali gdzie indziej...
-
- Kontakt:
ku*** JAK MOZNA MIEC TAKIEGO PECHA ?
Doliczony czas z Lechia strata 2 pkt
Doliczony czas z Pogonia strata 2 pkt
Mecz u siebie z Belchatowem i Zawisza ( ostrzelany bramkarz wszystko lapie )
Dzisiaj z ku***mi ( 1 bramka na ch** Surma wybijal ta pilke na rozny ? PUTNOCKY NA 11 METRZE JUZ LAPIE PILKE A TEN wy***rdolil NA ROZNY pozniej gol )
2 bramka ( Kuswikowi zabraklo 10 cm i jest sam na sam z bramkarzem / minute pozniej seria bledow i 2-2 )
ile jeszcze ?
Doliczony czas z Lechia strata 2 pkt
Doliczony czas z Pogonia strata 2 pkt
Mecz u siebie z Belchatowem i Zawisza ( ostrzelany bramkarz wszystko lapie )
Dzisiaj z ku***mi ( 1 bramka na ch** Surma wybijal ta pilke na rozny ? PUTNOCKY NA 11 METRZE JUZ LAPIE PILKE A TEN wy***rdolil NA ROZNY pozniej gol )
2 bramka ( Kuswikowi zabraklo 10 cm i jest sam na sam z bramkarzem / minute pozniej seria bledow i 2-2 )
ile jeszcze ?
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tradycyjnie zas w tym kurwidołku po bardzo dobrej grze nie wygrywomy szpilu...
Jerona tu mozno z rynkowa ciepac szpilami w kerych łoili my tych pastuchów wujka Stalina czy to do przerwy czy na 5 min przed koncem ale finał zawsze tyn som.
Brak 3 punktow i ch***wy bilans spotkan w Szczewogrodzie
Jerona tu mozno z rynkowa ciepac szpilami w kerych łoili my tych pastuchów wujka Stalina czy to do przerwy czy na 5 min przed koncem ale finał zawsze tyn som.
Brak 3 punktow i ch***wy bilans spotkan w Szczewogrodzie
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
panowiE niy ma co szukac winnych przed meczem wielu z wos brało remis w ciemno . mimo wszystko szkoda tych 2 pkt bo dzis bylibymy na 13 miejscu. Ale co sie odwlecze to niy uciecze .WSzyscy na cracowia.
-
- Kontakt:
Czemu T. Fornalik tak się wnerwił? Chyba c*el Jeż mu coś powiedział..
Szkoda 2 pkt, piekielnie szkoda !!
Ale pokazali fajna grę, walkę to było to.
Tylko powtórzę - szkoda tak frajerskiej bramek z BEZNADZIEJNYM ruskim scierwem .
Faul z tylu to i czerwona- tak to chyba sędzia widział. Helik mu go puścić...
Z Cracovia o wyjście z dołka !!
PS Malina mo żaba w kapsi
Szkoda 2 pkt, piekielnie szkoda !!
Ale pokazali fajna grę, walkę to było to.
Tylko powtórzę - szkoda tak frajerskiej bramek z BEZNADZIEJNYM ruskim scierwem .
Faul z tylu to i czerwona- tak to chyba sędzia widział. Helik mu go puścić...
Z Cracovia o wyjście z dołka !!
PS Malina mo żaba w kapsi

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Jedynie czego idzie sie doczepić w tym faulu, że wyglondoł dość chamsko, tzn. na chama zatrzimoł akcja przeciwników... ale nic wiyncy, no ale my to widzieli, a tyn ciula z niy...Lutz pisze:Jak mie to wszysko wkurwio .... faul taktyczny na tym ścierwie , ciemno żółto nigdy czewrono. Zaś niy byda móg tego 4 tydnie odżałować. Wygrany szpil ...![]()
![]()
Pamiyntejcie... w piątek gromy szpil o życie z Cracovią!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to był ciąg złych wyborów, ustawień i zagrań.gerhat pisze:Dla mnie to bardziej zawalił Surma bo doł sie przeciś tej kreaturze Madejowimiquel pisze:Mimo wszystko wielkie brawa dla całej drużyny. Jednak jak Konczkowski wypijał to mógł już wy***ać na ten aut, ale niestety zrobił inaczej niż chciałemLimit szczęścia u każdego w końcu mija.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- zico1920
- Kontakt:
Martin w 85-tyj min. na miynkich nogach, zamiast wydupić bal w tyn plac wiecznyj budowy, zagrywo jom w niybezpieczny sektor szpilplacu, niy żebych szukoł winnych porażki, sory rymisu, niy jednak porażki, ale jak mie takie zagrania nerwujom.
A tyn ciul Madej to mie tak wkurwio, szkoda że mu Michał niy udupioł szłapów. Grzesiu piynkne dwa tory, ale jeszcze lepsze te gesty.
je*** żabskie szczewa i ..uj bo mie jeszcze telepie i to bez %
A tyn ciul Madej to mie tak wkurwio, szkoda że mu Michał niy udupioł szłapów. Grzesiu piynkne dwa tory, ale jeszcze lepsze te gesty.
- F_łgw
- Kontakt:
Jez go tam zaczal szarpac to Tomek nie pozostal dluzny i go odepchnal. Wlasciwie w calej tej zadymie to najbardziej sie ciepali: madej, jez i Helik.Harpo pisze:Czemu T. Fornalik tak się wnerwił? Chyba c*el Jeż mu coś powiedział..
Moim honorem jest wierność
ObeRschlesien
ObeRschlesien
-
- Kontakt:
Teraz tak niestety wyglądo... ale jakby wybił w aut, a z tego autu poszed tor, to by my godali, że zabrakło spokoju, zamiast wybijać mógł spróbować podać...zico1920 pisze:Martin w 85-tyj min. na miynkich nogach, zamiast wydupić bal w tyn plac wiecznyj budowy, zagrywo jom w niybezpieczny sektor szpilplacu, niy żebych szukoł winnych porażki, sory rymisu, niy jednak porażki, ale jak mie takie zagrania nerwujom.
- ExtremeHKS
- Kontakt:
szczewa z taka gra na pewno beda w grupie spadkowej wiec będzie sie mozna odegrac...
MANCHESTER CITY
pierwszy mecz:08.07.2010 Ruch Chorzów-Szachtior Karaganda 1:0...
pierwszy mecz:08.07.2010 Ruch Chorzów-Szachtior Karaganda 1:0...
-
- Kontakt:
Ten mecz mi właśnie uświadomił, dlaczego od jakiegoś czasu pi***ole tą śmieszną ekstraklase. Na boisku gówno, do tego oddanie meczu w prezencie tym śmieciom; na trybunach ch***ia i pozerka, "prężenie muskułów" tylko na pokaz i to w taki sposób, że budzi to jedynie śmiech i politowanie (tak, wiem, że nas tam nie było); jakieś śmieszne "ustawki" za hajs w jakichś niby zawodach; domowe przedszkole, gdzie każdy ma nosić jednakowe koszulki, bo jakiś pedał z Poznania, albo Warszawy sobie to wymyślił i wszyscy się tam zaczęli podniecać; banda białych murzynów i ćpunów na trybunach; nakoksowane zbiry, udające ekipe i wycierające sobie mordy honorem, a po nocy okradający domy, samochody i handlujący narkotykami (do tego zablokowanie całego filmu i zmarnowanie kasy kolesiowi, który chciał coś ciekawego o nas zrobić, bo jakiś frajer się rozpruł - fajnie się macie); zaklepywanie zgód dla interesów, a nie dlatego, że ktoś jest w porządku, itd., itp.
Nie chce mi się dalej wymieniać, stare czasy, stare zasady i starzy ludzie już nie wrócą. I ja też nie mam ochoty wracać do tego cyrku, który ma czelność nazywać się dzisiaj "światem kibicowskim". Kibolom z dawnych lat, to wielu, którzy noszą dzisiaj to miano nawet do pięt nie dorasta. Może było skromniej, nie tak efektownie, ale było naturalniej i po prostu lepiej.
Wiem, że w sumie nie na temat, ale ten mecz ze szczewami przelał moją czarę goryczy i musiałem wyrzucić z siebie wszystko co myślę. Ten klub już się nie podniesie, nawet jak się utrzymamy to dalej będziemy funkcjonować w tym marazmie, a ku*** z Warszawy albo Krakowa przebiją nasze 14 gwiazdek i nasza legenda się skończy. Ale jak klub ma bić się o tytuły jak nawet kibice stali się minimalistami, którym wystarczy stadionik na 15 tysięcy, jak jakimś wieśniakom z Kielc. Byleby tylko na łeb nie kapało, nie?
PS. Żeby nie było, pierwsza część mojej wypowiedzi odnosi się do całej ekstraklasy.
Nie chce mi się dalej wymieniać, stare czasy, stare zasady i starzy ludzie już nie wrócą. I ja też nie mam ochoty wracać do tego cyrku, który ma czelność nazywać się dzisiaj "światem kibicowskim". Kibolom z dawnych lat, to wielu, którzy noszą dzisiaj to miano nawet do pięt nie dorasta. Może było skromniej, nie tak efektownie, ale było naturalniej i po prostu lepiej.
Wiem, że w sumie nie na temat, ale ten mecz ze szczewami przelał moją czarę goryczy i musiałem wyrzucić z siebie wszystko co myślę. Ten klub już się nie podniesie, nawet jak się utrzymamy to dalej będziemy funkcjonować w tym marazmie, a ku*** z Warszawy albo Krakowa przebiją nasze 14 gwiazdek i nasza legenda się skończy. Ale jak klub ma bić się o tytuły jak nawet kibice stali się minimalistami, którym wystarczy stadionik na 15 tysięcy, jak jakimś wieśniakom z Kielc. Byleby tylko na łeb nie kapało, nie?
PS. Żeby nie było, pierwsza część mojej wypowiedzi odnosi się do całej ekstraklasy.
-
- Kontakt:
Niebiescy dzięki za walke. Dzieki dla Michała Helika, Łukasza Surmy i Tomka Fornalika.
Powinny być dwa elwry do nos. Pierwsza połowa i ręka, druga połowa - faul na Luisie.
je*** SZCZEWA.
Powinny być dwa elwry do nos. Pierwsza połowa i ręka, druga połowa - faul na Luisie.
je*** SZCZEWA.
-
- Kontakt:
jak mi serce nie stanie przy nich to bydzie cud...
dobry mecz w noszym wykonaniu ino brakowalo mi takiego "pazura" z przodku
strzelic na 2 moze 3:1 i mecz ustawiony do nos.
zoboczymy co bydzie dalyj. AVE RUCH
dobry mecz w noszym wykonaniu ino brakowalo mi takiego "pazura" z przodku

strzelic na 2 moze 3:1 i mecz ustawiony do nos.
zoboczymy co bydzie dalyj. AVE RUCH

KLIMZOWIEC!!!
-
- Kontakt: