[7 kolejka] Jagiellonia - Ruch Chorzów 15.09.2013; 15:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

Re: [7 kolejka] Jagiellonia - Ruch Chorzów 15.09.2013; 15:30

#181 Post autor: 19flasteR20 » 15 wrz 2013, o 21:52

scaneRboy pisze:Czy aby caly problem nie sprowadza sie do braku $$$$$$?
Gdybym byl pilkarzem ekstraklasy nie martwilbym sie na poslizgi placowe przeciez mozna zawsze obstawic u Buka swoja porazke.

Awatar użytkownika
Duszello
Kontakt:

#182 Post autor: Duszello » 15 wrz 2013, o 21:54

handball1920 pisze:Napisze tylko tyle.
Mam 17 lat i od zawsze jestem kibicem (z pokolenia na pokolenie). Trenuje w klubie 12h tygodniowo mówiąc prosto zap*erdalam w dwóch ligach (swoim roczniku i starszym) nie ma pieniędzy na nic, żadnego wynagrodzenia. Siadasz sobie w niedzielę na kanapie myśląc, że zobaczysz trochę serca i zaangażowania, a tu co? Banda gwiazdorów z Zielińskim na czele pokazuje na co ich stać. Za coś takiego my po prostu zapłaciłybyśmy ze swoich kieszeni i zapierda*ały kolejny tydzień ze sztangami i gryfami. A oni? wypłata wpłynie, kibice ponarzekają i wkrótce zapomną... Po co się przejmować.

Codziennie o 5 rano budzę się i patrzę na dup*ą metrową eRkę na ścianie, którą sama malowałam, która była dla mnie motywacją... no właśnie BYŁA...
Ja no synek przyzwyczaj sie do tego..........jo jak grol w ruchu mi trener rudnow godol ze ruch to je firma.......i tera mo 32 lata...i moga powiedziec ze ruch to bankrutujaca firma z pizdami w skladzie i nieudacznikiem na lawce.......a kirownictwo? Szkoda slow

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Tomasz
Kontakt:

#183 Post autor: Tomasz » 15 wrz 2013, o 21:57

Mozecie mi nie wierzyc, ale niy pisolec nic w tym przed meczowym watku, bo miolech przeczucie ze nastapi kumulacja tej padaki. Czulech 0-3 ale 0-6? to juz jest skandal, ale mozna bylo sie tego spodziewac. Jo by byl ostatni z tych co wyciepujom Zielinskiego ale... teraz to sie miara przebrala! ten chop po tej kompromitacji, po tym jak ta druzyna gro niy pierszy ale ktorys mecz z rzedu powinien zabrac manatki i zadupiac do Tarnobrzego piechty!!! to niy jest ino wina trenera ale... ta koncepcja sie w Chorzowie nie sprawdzi, koniec testow! Grajki tez som do bani, ale tu niy ma w ogole zgrania, pomyslu, to sie niy uklado wcale!!! i nic z tego niy bydzie, a raczy niestety wszyscy wiymy co bydzie! zas nos Klimek bydzie z szamba wyciagac? :( udo sie tym razem? ... jo jest cierpliwy ale to juz przebralo nawet moja wysoko tolerancjo na ten cyrk
Ruch Ruch HKS!

anton aus tirol
Kontakt:

#184 Post autor: anton aus tirol » 15 wrz 2013, o 21:58

pora dni tymu w wywiadzie trenejro pedziol "mamy pomysl na Jagiellonie"
szkoda godac,darymny futer

Tomasz
Kontakt:

#185 Post autor: Tomasz » 15 wrz 2013, o 22:03

scaneRboy pisze:Czy aby caly problem nie sprowadza sie do braku $$$$$$? Czy dzisiejsza porazka nie ma drugiego lub trzeciego dna? Czy te kontuzje ta sa kontuzje czy "kontuzje"? Czy pilkarzyki nie chca pokazac kto tu rzadzi? Trenerowi? Smagorowi? A moze Klimkowi, ktory ostatnio zapowiedzial, ze sie za nich wezmie?

$$$$$$ ? moze i niy dostajom wyplaty na czas? ale myslisz ze i nie dostowajom wcale? drugo sprawa jak sie zarobio 30-40 albo nawet 15 miesiecznie to jak mosz miesiac albo dwa albo nawet 3 obsuwy w wynagrodzeniu to niy umierosz z glodu ani nie mosz sytuacji w kery Cie niy stac na rachunki! To jest chyba kwestia tych ludzi .. Polonia Warszawa bez piniedzy, bez wyplat, ktore miesjce zajeli w ostatnich rozgrywkach? u zaboli placa na czas?, czekejcie to kaj placom? hm chyba ino w Lubinie! no trza miec troche honoru ..
Ruch Ruch HKS!

handball1920
Kontakt:

#186 Post autor: handball1920 » 15 wrz 2013, o 22:10

Duszello pisze:
Mam 17 lat i od zawsze jestem kibicem (z pokolenia na pokolenie). Trenuje w klubie 12h tygodniowo mówiąc prosto zap*erdalam w dwóch ligach (swoim roczniku i starszym) nie ma pieniędzy na nic, żadnego wynagrodzenia. Siadasz sobie w niedzielę na kanapie myśląc, że zobaczysz trochę serca i zaangażowania, a tu co? Banda gwiazdorów z Zielińskim na czele pokazuje na co ich stać. Za coś takiego my po prostu zapłaciłybyśmy ze swoich kieszeni i zapierda*ały kolejny tydzień ze sztangami i gryfami. A oni? wypłata wpłynie, kibice ponarzekają i wkrótce zapomną... Po co się przejmować.

Codziennie o 5 rano budzę się i patrzę na dup*ą metrową eRkę na ścianie, którą sama malowałam, która była dla mnie motywacją... no właśnie BYŁA...
Ja no synek przyzwyczaj sie do tego..........jo jak grol w ruchu mi trener rudnow godol ze ruch to je firma.......i tera mo 32 lata...i moga powiedziec ze ruch to bankrutujaca firma z pizdami w skladzie i nieudacznikiem na lawce.......a kirownictwo? Szkoda slow

nie synek tylko dziołcha :D ale fakt smutne to wszystko, oni se nie zdajom sprawy że nos to boli bardziej niż ich...

Awatar użytkownika
Duszello
Kontakt:

#187 Post autor: Duszello » 15 wrz 2013, o 22:13

handball1920 pisze:
Duszello pisze:

nie synek tylko dziołcha :D ale fakt smutne to wszystko, oni se nie zdajom sprawy że nos to boli bardziej niż ich...
Upsss sorry.........

olek0402
Kontakt:

#188 Post autor: olek0402 » 15 wrz 2013, o 22:23

:rozpacz: Zatyka...brak słów

niemalipy1920
Kontakt:

#189 Post autor: niemalipy1920 » 15 wrz 2013, o 22:31

Na szpilu z wks trza naszym gwiazdorom zrobic meksyk! Nie nawoluje do agresji ino tak pogodac z nimi po mesku bo te dziolszki majom nas w du***, robia sie z nas jawnie zarty ko***a!
Ps Ruda slaska jest niebieska!

Awatar użytkownika
Duszello
Kontakt:

#190 Post autor: Duszello » 15 wrz 2013, o 22:34

Z nimi po mesku sie nie do.......trzeba z nimi ja z babami.......wyruchac ich wszystkich. Zielinski raus

Paradoxides
Kontakt:

#191 Post autor: Paradoxides » 15 wrz 2013, o 22:41

'PYJTER' pisze:Niestety dla mnie to porażka na całej linii... Brak lidera w zespole, brak lidera w zarządzie, brak lidera wśród kibiców bo jak na razie to kożdy analizuje jak Zieliński i nic nie robi a jo już swoje lata mom, rodzina itd... i jo nie byda lotoł i gonił grajków po Silesii, czy Zielińskiego po murawie co jedynie moga im ino nawciepować... i to jedynie słownie.
W latach 90 było to do nie pomyślenia żeby ktoś przeszedł obok meczu bo albo kocówa w szatni mioł i karny trening z piłką lekarską albo wjazd na trening a teraz... hm... klepmy sie dali po plecach i gadajmy że jest źle... Ja jak ktoś trafnie napisoł Stowarzyszenie nom jest na ch**j potrzebne jak nie ma w nim lidera to ewentualnie mogymy organizować zbiórki na oprawy, produkcje gadżetów i organizacja wyjazdów, ale nie po to by reagować na wszystko co się wokół naszego klubu dzieje. Maile, faksy, pisma , pseudospotkania z których nic nie wynika czy to w sprawie stadionu czy innym. Niestety wzięli my sie chyba za Polityka a nie za kibicowanie bo to drugie to u nos ino na meczu w młynie a potem to ida do dom i zapominom do następnego meczu...
Amen do zobaczenia w I lidze z takim podejściem...
Czytom Pyjter Twoje wpisy i tak choćbych som je roz za razym szkryfoł...

Awatar użytkownika
Duszello
Kontakt:

#192 Post autor: Duszello » 15 wrz 2013, o 22:42

'PYJTER' pisze:Niestety dla mnie to porażka na całej linii... Brak lidera w zespole, brak lidera w zarządzie, brak lidera wśród kibiców bo jak na razie to kożdy analizuje jak Zieliński i nic nie robi a jo już swoje lata mom, rodzina itd... i jo nie byda lotoł i gonił grajków po Silesii, czy Zielińskiego po murawie co jedynie moga im ino nawciepować... i to jedynie słownie.
W latach 90 było to do nie pomyślenia żeby ktoś przeszedł obok meczu bo albo kocówa w szatni mioł i karny trening z piłką lekarską albo wjazd na trening a teraz... hm... klepmy sie dali po plecach i gadajmy że jest źle... Ja jak ktoś trafnie napisoł Stowarzyszenie nom jest na ch**j potrzebne jak nie ma w nim lidera to ewentualnie mogymy organizować zbiórki na oprawy, produkcje gadżetów i organizacja wyjazdów, ale nie po to by reagować na wszystko co się wokół naszego klubu dzieje. Maile, faksy, pisma , pseudospotkania z których nic nie wynika czy to w sprawie stadionu czy innym. Niestety wzięli my sie chyba za Polityka a nie za kibicowanie bo to drugie to u nos ino na meczu w młynie a potem to ida do dom i zapominom do następnego meczu...
Amen do zobaczenia w I lidze z takim podejściem...
Brawo pyjter !!!!!!!!!!!!!!!!100 %racji

Awatar użytkownika
Duszello
Kontakt:

#193 Post autor: Duszello » 15 wrz 2013, o 22:45

Dzura kiedys robil wjazdy. Na treningi a pan h tera sie po plecach z zarzadem klepie to jak kibic moze miec cos do powiedzenia. A szkoda godac!!!!!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#194 Post autor: gerhat » 15 wrz 2013, o 22:53

Czy to Hetman zjeboł 6 torów? Zastanów sie co piszesz bo czytając ostatnie kilka stron mom wrażenie że to jest główny sprawca blamażu w Białym.
Jak chcesz wchodzić do szatni to wal śmiało a nie podjudzej bo filmików na YouTube sie z tego nie doczekosz

Awatar użytkownika
bluemario
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#195 Post autor: bluemario » 15 wrz 2013, o 23:05

Panowie spokojnie takie pokazówki dzisiaj nic nie dają. Zobaczcie górnik za kasperczaka wjazd na trening dostali parę strzałów i tak skończyło się na 1 lidze podobnie gieksa w poprzednim sezonie "ekstraklasa albo śmierć".

Zablokowany