Puchar Polski 2013/2014
-
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2013/2014
Cześć Chłopaki...jestem z Gdyni i od lat kibicuję Arce. Chciałbym Wam jedynie powiedzieć, że byłem przed meczem na plaży i to nie Wasi sprowokowali sytuację tylko marynarze z Meksyku. To ich wina. Nie słuchajcie tych bzdur z mediów typu TVN. Jak zwykle media mają swoją teorię, która uderza w kibiców. Pozdrowienia znad morza od normalnego kibica i powodzenia w piątek w derbach.
-
- Kontakt:
O naszych poczynaniach i tak jest głośno, także jeden temat w tą czy w tą i tak nie zaszkodzi. Najważniejsze, że jak mówi trener ,,wszystko robimy na własne życzenie i nawet przegrywamy na własne życzenie", więc czym się martwić, wszystko wedle życzenia
No i gratulacje ARKO, to, że z niższej półki jak określił pan Zieliński, to nie znaczy jednak, że z niższymi umiejętnościami.

-
- Kontakt:
dokładnie, nie musimy się oglądać na innych, w zeszłym sezonie też spadliśmy na własne zyczenie a nie przez złą Pogoń,TSP czy inny Widzew, czy kto tam był bezpośrednio nad nami..najlepiej zawsze jest samemu kreować swoją sytuację 

-
- Kontakt:
Nie ośmieszaj się, bo tu różnicy nie można dostrzec żadnej, a Ci nie z rezerw to juniorzy? Nie będe wymieniał nazwisk, bo kumaty wie o co chodziMateroni15 pisze:Paradoxides, parę osób co grało było z rezerw i było to widać. Napastnik potrzebny od zaraz.

- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mecz powinien być rozstrzygnięty do przerwy,ale Sules po raz kolejny spartolił 100-tke .
Bramka Brody mimo iż kontrowersyjna moim zdaniem ustawiła nas w dobrej sytuacji na drugą połowę ale znowu dał znać o sobie minimalizm jak na Cracovii .
Z całym szacunkiem dla piłkarzy Arki ale do przerwy powinniśmy załatwić sprawę i kontrolować spotkanie a nie grać chodzonego przy jednobramkowym prowadzeniu.Końcówki w naszym wykonaniu to jak na razie koszmar(nie widziałem meczu z L,ale też podobno kiepsko to wyglądało).
Nonszalancja Figo jest jak dla mnie już irytująca,do tego słaby Kowalski,nie pewny Dziwniel, o Kamyku nie wspomnę(mlodzi bramkarze popełniają błędy
). Sultes marnuje kolejną setkę,Janoszka kolejny słaby mecz,Jankes wchodzi na zmianę i statystuje
do tego wszystkiego jeszcze pech Stawara
Arka ambitnie i z odrobiną szczęścia wywaliła nas z pucharu L i należy im pogratulować ale myślę ,że na Koronie ich przygoda z PP się zakończy.
Pozostaje nam liga i na niej trzeba się skupić ,przecież puchar i tak zdobędzie Legia wiec po co się męczyć w kolejnych rundach i tracić kasę na wyjazdy i organizacje meczów
Bramka Brody mimo iż kontrowersyjna moim zdaniem ustawiła nas w dobrej sytuacji na drugą połowę ale znowu dał znać o sobie minimalizm jak na Cracovii .
Z całym szacunkiem dla piłkarzy Arki ale do przerwy powinniśmy załatwić sprawę i kontrolować spotkanie a nie grać chodzonego przy jednobramkowym prowadzeniu.Końcówki w naszym wykonaniu to jak na razie koszmar(nie widziałem meczu z L,ale też podobno kiepsko to wyglądało).
Nonszalancja Figo jest jak dla mnie już irytująca,do tego słaby Kowalski,nie pewny Dziwniel, o Kamyku nie wspomnę(mlodzi bramkarze popełniają błędy

Arka ambitnie i z odrobiną szczęścia wywaliła nas z pucharu L i należy im pogratulować ale myślę ,że na Koronie ich przygoda z PP się zakończy.
Pozostaje nam liga i na niej trzeba się skupić ,przecież puchar i tak zdobędzie Legia wiec po co się męczyć w kolejnych rundach i tracić kasę na wyjazdy i organizacje meczów

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
- Ryan
- Kontakt:
-
- Kontakt:
West72 jakby wykres ino jedna seta zjwboł to by było dobrze
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Katowice Wszystkie Dzielnice
-
- Kontakt:
Tak sobie pomyślałem przed wczorajszym meczem ze jeszcze żadnej niespodzianki nie było w pucharze. No to jep.. Nasi sie musieli postarać...
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
Gdzie byl kwiatek? Drugie wiem ze nie mom podstaw do bronienia Szultiego bo powinien byl to strzelic ale po co wystawiac synka ktory jak ulal pasuje na bok pomocy na ataku? i nie wziac ze sobia Kusiwkonaldo? Mlody synek moze lotac .. a Zielinski wyjebol nos tak ze na lawie ani jednego napastnika nie bylo ;] jakowski to "ofensywny pomocnik" bez przyspieszenia czucia pilki i bez honoru i grama ambicji
-
- Kontakt:
ja zgodza sie ze Ecik i Starzynski wymiekaja ale... teraz tez widac jak duzo daje w pomocy malina.. jak ustawia mlodszych.. wszyscy jezdza po Kowalskim ale on... moim zdaniem pokazal sie z duzo lepszej strony nzi np Surma czy wspomnieni wyzej Ecik i Starzynski mogla by byc z niego pociecha.. druga sprawa czemu tymka sciagnal .. tymek tam w srodku cos dawal.. smialo mogl zmienic Surme bo niestety nie podolal chlop.. ale bywa na pucharze osobiscie mi nie zalerzalo teraz derby oby Stawar byl w pelni sil bo jak go nie bedzie to widza cienko te deRby
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Widzę, że niektórzy podchwycili ulubione hasło polskich piłkarzy-"teraz możemy skupić się na lidze" 
Ale najgorsze w tym jest to, że może macie racje...Lepiej bić się o tą pierwszą ósemkę(choć będzie baaaaardzoooo trudno).
Nie ma co za dużo pisać o wczorajszym meczu, bo za dużo pozytywów nie widziałem-już samo odpadnięcie z dość przeciętnym(żeby nie powiedzieć słabym) zespołem chluby nie przynosi. Jedynie pocieszam się tym, że po słabym meczu w Krakowie, zagraliśmy za***isty mecz z Legią...Teraz mam nadzieję, że będzie podobnie i wygramy z szczewusami

Ale najgorsze w tym jest to, że może macie racje...Lepiej bić się o tą pierwszą ósemkę(choć będzie baaaaardzoooo trudno).
Nie ma co za dużo pisać o wczorajszym meczu, bo za dużo pozytywów nie widziałem-już samo odpadnięcie z dość przeciętnym(żeby nie powiedzieć słabym) zespołem chluby nie przynosi. Jedynie pocieszam się tym, że po słabym meczu w Krakowie, zagraliśmy za***isty mecz z Legią...Teraz mam nadzieję, że będzie podobnie i wygramy z szczewusami

-
Pamiętam. Po Cracovii prawie każdy pisał że remis to cud, a co było potem wiadomoHKSADIK pisze:Widzę, że niektórzy podchwycili ulubione hasło polskich piłkarzy-"teraz możemy skupić się na lidze"

-
- Kontakt:
Tymiński to według mnie na gofra do Gdyni przyjechał, bo żeby Surma robił wszystko za niego, włącznie z myśleniem woła o pomstę do nieba...
- sapacz
Po tym wyjeździe tylko same straty.
Nie czytam"gazety" nie oglądam TVN ,nie akceptuję "górnika zabrze" w Polsce.
-
- Kontakt:
Zieliński zaryzykował i przegrał, choć wcale nie musiał. Zostawił w domu Malinowskiego, Szyndrowskiego oraz Zieńczuka. Do Gdyni nie pojechał również Artur Gieraga i Kuświk. Wystawił zawodników którzy w ogóle nie grali lub grali ogony. Zaufał im a oni niestety pokazali że trener ma rację nie wystawiając ich w pierwszym składzie. Ecik i Figo są zupełnie poza formą i nie nadają się na ten czas nawet na zmienników. Nie mam pojęcia dlaczego Zieliński z uporem maniaka upiera się że Sultes to napastnik jak wszyscy widzą (nie tylko kibice ale też tzw. "eksperci") że nim nie jest i nie będzie. To samo tyczy Jankesa. Niestety Piecha już nie ma i chłopak się miota z przodu bez produktywnie, mając w głowie tylko odejście z Ruchu. Sam Surma w środku nie wystarczy bo Tymiński mu raczej nie pomagał. Wszyscy wiemy że linia obrony w Naszym klubie to "pięta Achillesa" choć wczoraj Stawar robił co mógł i wcale jego występu nie zaliczyłbym do nie udanych. Brodziński niestety nie ustrzegł się błędów i to wystarczyło by Arka zdobyła awans. Myślę że jakby grał duet Stawar - Skuter "śledziom" by tak łatwo nie było. Pozytywnie odbieram Babiarza i Dziwniela. Dobra zmiana Włodyki i myślę ze ten chłopak ma zadatki na solidnego piłkarza.
Na koniec zostawiłem sobie obsadę bramki. Kamyk jest nieobliczalny. Potrafi wyciągnąć niesamowite bale by zaraz potem puścić szmatę (coś ala Paśnik). Brakuje mu konkurencji i niestety ale Zieliński nie ma wyboru go wystawiając w pierwszym składzie.
No i nasze przygotowanie kondycyjne
P.S.
Oby tylko Stawara wykurowali do WDŚ bo inaczej czarno to widzę.
Na koniec zostawiłem sobie obsadę bramki. Kamyk jest nieobliczalny. Potrafi wyciągnąć niesamowite bale by zaraz potem puścić szmatę (coś ala Paśnik). Brakuje mu konkurencji i niestety ale Zieliński nie ma wyboru go wystawiając w pierwszym składzie.
No i nasze przygotowanie kondycyjne

P.S.
Oby tylko Stawara wykurowali do WDŚ bo inaczej czarno to widzę.